Gazete Vatan Logo
Magazin 23 Nisan’ı doyasıya yaşayacaklar

23 Nisan’ı doyasıya yaşayacaklar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birçok marka ve mekan özel projeler yarattı. Minikler kendi bayramlarında adeta neşe dolacaklar.

El ele birleşecekler

Boyner Büyük Mağazacılık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. 23 Nisan yaklaşırken tüm çocukları el ele görmek isteyen Boyner’in ‘Elele23 Nisan’ projesi ile ebeveynler, çocuklarının ellerini iki yana açmış şekilde fotoğraflarını #Elele23Nisan hashtagi’yle paylaşarak, Türkiye’nin farklı yerlerinden yüzlerce çocuğu Instagram’da el ele tutuşturacak. Çekilen fotoğraflar hem Instagram’da paylaşılacak hem de baskı çıkışları çocuklara hediye edilecek.

Atölyelerde resim yapacaklar

Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı kapsamında 24-25 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmaları ile çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturuyor. Konusunda uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek Akbank Sanat 23 Nisan Etkinlikleri ile çocuklar, suluboyadan yaratıcı dramaya, oyuncak heykelden mozaiğe eğlenceli atölyelerle keyifli vakit geçirirken, sanatla iç içe olarak kendi yeteneklerini keşfedecekler ve yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayacaklar.
Fidanlarıyla geliyorlar!
23 Nisan festivali kapsamında 10 ayrı ülkeden yaklaşık 300 çocuğun yanlarında getirdiği fidan ve çiçekler Pendik’te hayat bulacak. Pendik Belediyesi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Çocuk Festivali’nin bu yılki teması “çevrenin korunması” olacak. Bu kapsamda yurdumuza başka ülkelerden gelen çocukları, Pendikli çocuklar evlerinde misafir edecek ve etkinliğin 3. gününde hep birlikte Tavukçuyolu mesire alanında fidan dikecekler.

Haberin Devamı