Gazete Vatan Logo
Magazin 2014 evlilik yılı oldu

2014 evlilik yılı oldu

2014 evlilik yılı oldu

9 yıldır birlikte ve 6 çocuk sahibi Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin bile (her ne kadar araları bozuk olsa da) evlendiği 2014 yılı Hello dergisine göre tam bir evlilik yılı oldu. İşte 2014’ün en ünlü nikah masaları...

George Clooney - Amal Alamuddin

Hollywood dünyasının bir türlü evliliğe yanaşmayan gözde bekarı George Clooney de, insan hakları avukatı sevgilisi Amal Alamuddin ile Venedik’te üç gün üç gecelik görkemli bir düğün töreni yaptı.

Angelina Jolie - Brad Pitt

9 yıldır birlikte olan Hollywood’un gözde çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin Fransa’daki küçük bir şapelde gerçekleşen nikah törenine yalnızca yakın arkadaşları ve aile fertleri katıldı. Jolie şapel koridorunda yürürken çocukları Maddox, Pax, Zahara, Vivienne, Shiloh ve Knox annelerine eşlik etti.

Scarlet Johannson-Romain Dauriac
Eylül ayında Rose adlı ilk bebeğini dünyaya getiren ünlü oyuncu Scarlett Johansson, gazeteci nişanlısı Romain Dauriac ile geçtiğimiz ay gizlice nikah masasına oturdu.
JessIca SImpson Erıc Johnson
Pop yıldızı Jessica Simpson ve dört yıldır nişanlı olduğu Eric Johnson, Kaliforniya’da gerçekleşen bir düğünle evlendi. Çift, düğünden sonra “Ayaklarımız yere basmıyordu, çocuklarımızın önünde evet demek hayatımızın en mutlu anıydı” dedi.
Neil Patrick Harris-David Burtka
‘How I Met Your Mother’’ dizisiyle tanınan Emmy ve Tony ödüllü ünlü aktör Neil Patrick Harris; 10 yılı aşkın bir süredir beraber olduğu, kendisi gibi aktör olan hayat arkadaşı David Burtka ile dünya evine girdi.

Haberin Devamı