Zülfü Livaneli

Zülfü Livaneli

Son dakika Zülfü Livaneli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zülfü Livaneli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zülfü Livaneli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zülfü Livaneli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zülfü livaneli gelişmeleri de dahil olmak üzere 646 zülfü livaneli haberi bulunmuştur. Tüm zülfü livaneli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sınırda huzur hattı kurulmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Terör saldırılarına sert tepki gösteren Bahçeli, "Türkiye'nin geleceği için huzur hattı kurulmalı ve bu hatta sinek bile sokulmamalıdır." dedi. ABD'nin teröre destek sağladığını söyleyen Bahçeli, "ABD sözde müttefik ama Türkiye'ye yapmadığı kötülük kalmamıştır. ABD'yi sorgulamak demek terörü sorgulamak demektir." ifadelerini kullandı. Konuşmasında yerel seçimlere ilişkin mesajlar da veren Bahçeli, " 31 Mart'ta İstanbul muradına kavuşacaktır. Büyüklük taslayanlardan kurtuluş 31 Mart'ta olacaktır. " dedi.
16.01.2024 Gündem
Fikret Kuşkan'dan yıllar sonra 'Babam ve Oğlum' itirafı!
Fikret Kuşkan'dan yıllar sonra 'Babam ve Oğlum' itirafı! Zülfü Livaneli imzası taşıyan 'Sis' (1989) filmiyle kariyerine ilk adımı atan Fikret Kuşkan, oyunculuğuyla ekranlara damga vurmaya devam ediyor. “Yarı şizofren bir iş" diye tanımladığı oyunculukta yılları deviren Kuşkan 2004'te vizyona giren 'Mustafa Hakkında Herşey' ve 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum'a dair açıklamalarda bulundu.
19.11.2023 Magazin
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı
Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Maltepe Etkinlik Alanı'nda başladı  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Maltepe Etkinlik Alanı'nda 2 gün boyunca devam edecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl kutlama etkinlikleri başladı.  
28.10.2023 Gündem
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor?
29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede, saat kaçta? 29 Ekim konserlerinde kimler nerede sahne alıyor? 29 Ekim Tan Taşçı konseri nerede saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhuriyet'in 100. yılına özel birçok sanatçı büyükşehirlerde sahneye çıkıyor. Ülke genelinde yapılacak konserlere katılmak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına hız verdi. Bu sanatçılardan birisi de Tan Taşçı oldu. Gülşen, İrem Derici, Pinhani 29 Ekim konserleri nerede olacak? İşte 100. yıla özel konser programları...
26.10.2023 Gündem
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
29 Ekim kutlamaları iptal mi? 29 Ekim kutlamaları (etkinlikleri) ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu? Cumhuriyet Bayramı, TBMM'nin 29 Ekim 1923'de Cumhuriyet yönetimini ilan etmesinin anısına her yıl Türkiye ve KKTC'de kutlanıyor. İsrail’in Filistin’e saldırısı sonrası Türkiye’de 3 günlük milli yas ilan edilince vatandaşlar “29 Ekim kutlamaları iptal mi, 29 Ekim etkinlikleri ertelendi mi, İstanbul ilkokul, ortaokul, lise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri iptal mi oldu?
20.10.2023 Gündem
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı
D Smart GO’dan Disney’e ‘Veda’ mesajı Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçen Disney Plus’a tepkiler dinmiyor. Bugün oynanan Galatasaray – Olimpija Ljubljana karşılaşmasının yayıncı kuruluşu D-Smart, bu kez “Veda” filmiyle gol attı. Atatürk’ü konu alan Veda’nın D-Smart GO’da yayınlandığını ince bir gönderme yaparak, “Veda’yı minnet ve özlemle izleyeceğiz! Biz buradayız, izindeyiz.” mesajıyla birlikte tanıttı.
15.08.2023 Şampiyonlar Ligi
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler…
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Birlikte Türkiye'yiz" şarkısını yapan türkücü Şükriye Tutkun AK Parti'den milletvekilliği adaylığına talip olduğunu duyurdu. Tutkun, "Artık hizmet etme sırası bizlerde diye düşünüyorum" dedi. Şükriye Tutkun’un yaptığı açıklama sonrası hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Şükriye Tutkun kimdi, nereli, kaç yaşında, şarkları ne?
21.01.2023 Gündem
Zülfü Livaneli'nin Yiğidim Aslanım şarkısı ne zaman yayınlanacak? Yiğidim Aslanım Ugly War adıyla ingilizce ağıt oldu!
Zülfü Livaneli'nin Yiğidim Aslanım şarkısı ne zaman yayınlanacak? Yiğidim Aslanım Ugly War adıyla ingilizce ağıt oldu! Zülfü Livaneli'nin 'Yiğidim Aslanım' şarkısı İngilizce ağıda dönüştürüldü. İngilizce ağıt olarak yeniden düzenlenen şarkı 'Ugly War' adıyla dijital platformlarda yayınlandı. Peki, Zülfü Livaneli Yiğidim Aslanım şarkısının ingilizcesi nereden izlenir? Yiğidim Aslanım sözleri ne? Yiğidim Aslanım ne anlatıyor? İşte Yiğidim Aslanım’ın ingilizcesi…
2.06.2022 Kültür Sanat
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir?
Yaşar Kemal ölümünün 7’nci yılında anıldı! Yaşar Kemal kimdir? Dünyaca ünlü yazar Yaşar Kemal, ölümünün 7’nci yılında Osmaniye'nin Hemite köyünde çeşitli etkinliklerle anıldı. Türk edebiyatına 26 roman, 11 deneme, 9 röportaj, 2 öykü ve şiir alanında bir eseri miras bırakan, Türk edebiyatının çınarı olarak biliniyor. Peki, Yaşar Kemal kimdir? Yaşar Keman ne zaman öldü? Yaşar Kemal kaç yaşında öldü? İşte Yaşar Kemal hakkında merak edilenler…
27.02.2022 Kültür Sanat
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı!
Şarkıcı Linet koronavirüse yakalandı! Geçtiğimiz günlerde cemiyet hayatının tanınmış ismi Aslı Şen ile yaşadığı polemikle magazin gündemine gelen Linet'in koronavirüse yakalandı.
26.10.2021 Magazin
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü...
Selçuk Ural sanat camiasını resmen bombaladı! Çoğu alkolden öldü... Usta sanatçı Selçuk Ural yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Selçuk Ural oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu, verdiği röportajda sanat camiasını adeta bombaladı. Sanatçıların çoğunun alkolden öldüğü açıklamasını yapan Ural, botoks yaptıran kadın ve erkeklerin de maymuna döndüğünü söyledi. İşte Selçuk Ural'ın çok konuşulacak açıklamaları...
2.10.2021 Magazin
Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl?
Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl? Türk sinemasının efsanevi ismi Filiz Akın sevenlerini korkuttu. Akciğerlerindeki rahatsızlık nedeniyle geçen hafta hastaneye kaldırılan usta oyuncu, 3 gün yoğun bakımda kaldı.
24.08.2021 Magazin
Sibel Can: Aman sosyal mesafemize dikkat edelim
Sibel Can: Aman sosyal mesafemize dikkat edelim Ünlü şarkıcı Sibel Can, 1.5 yıl aradan sonra Kıbrıslı sevenleriyle buluştu.
16.08.2021 Magazin
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli...
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! Zülfü Livaneli... CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, sessizliğini bozdu. Zülfü Livaneli'nin kendisine yönelik suçlamaları hakkında konuşan Baykal, "Kendime diyorum ki 'Deniz iyi ki Zülfü’ye cevap vermedin" ifadelerini kullandı.
27.07.2021 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında adaylık gerilimi
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı İmamoğlu arasında adaylık gerilimi CHP'de 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi sular ısınıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmak istemesi gerilimi arttırdı. CHP Genel Merkezi’nin, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığını baskın hale getirme çabası Ekrem İmamoğlu cephesinde rahatsızlığa neden oluyor.
8.07.2021 Siyaset
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki!
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki! Eski CHP milletvekili Zülfü Livaneli’nin Deniz Baykal’la ilgili, “Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi. Basında çıktı” sözleri tartışma yarattı. Baykal, yakın çevresine, “Zülfü Livaneli’nin gerçekdışı iddiaları beni ciddi şekilde üzdü” dedi.
6.07.2021 Siyaset
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı!
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı! Şair Nazım Hikmet, ölümünün 58. yılında Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarı başında anıldı.
3.06.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP...
Flaş oranlar ortaya çıktı! AK Parti, CHP, MHP... Son anket sonuçları ortaya çıktı. AK Parti, CHP, MHP, HDP, İYİ Parti'nin oy oranları belli oldu. Dikkat çeken sonuçlar.
7.05.2021 Siyaset
Selahattin Duman vasiyeti üzerine Bodrum'da toprağa verildi
Selahattin Duman vasiyeti üzerine Bodrum'da toprağa verildi İzmir'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci yazar Selahattin Duman'ın cenazesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde defnedildi.
23.04.2021 Gündem
Yaşar Kemal vefatının 6. yılında anıldı
Yaşar Kemal vefatının 6. yılında anıldı Sarıyer Belediyesi tarafından Türk edebiyatının çınarı olarak gösterilen Yaşar Kemal'in vefatının 6. yıl dönümünde anma programı düzenlendi.
28.02.2021 Kültür Sanat
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları!
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları! Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan Kefaret dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer aldığı Kefaret dizisinden ilk fragman geldi. Dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak. Peki, Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Kefaret dizisi konusu ne? Kefaret dizisi oyuncuları kim? İşte Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili detaylar...
18.11.2020 Gündem
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı?
Nazım Hikmet aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden vatandaşlıktan çıkarıldı ve ne zaman yeniden T.C vatandaşlığına alındı? Nazım Hikmet 3 Haziran 1963’te geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Memleket ve sürgün şairi olarak tanımlanan Nazım hayata gözlerini Moskova’da yumdu. Şiirleri 50’den fazla dile çevrildi. Bugün ölümün 57. Yılında anılıyor. Nazım ölümünün 57. Yılında anılırken, hakkında yapılan araştırmalarda arttı. Nazım Hikmet Aslen nerelidir? Nazım Hikmet neden Türk vatandaşlığından çıkarıldı? Soruları hakkında merak edilen konuların başını çekiyor. Bizde haberimizde Nazım’ın çocukluğundan, gençliğine, sürgün hayatından, ölüne kadar hayat hikayesini derledik.
3.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zülfü Livaneli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zülfü livaneli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.