Zuhal Demir

Zuhal Demir

Son dakika Zuhal Demir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zuhal Demir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zuhal Demir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zuhal Demir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zuhal demir gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 zuhal demir haberi bulunmuştur. Tüm zuhal demir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçikalı Bakan Demir’e art arda tepkiler: Vatandaşlarımız bu çarpık zihniyete cevabı sandıkta verecektir
Belçikalı Bakan Demir’e art arda tepkiler: Vatandaşlarımız bu çarpık zihniyete cevabı sandıkta verecektir Belçikalı Bakan Zuhal Demir’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy veren yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları hakkında söylediklerine tepkiler peş peşe geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Belçikalı Bakan Zuhal Demir'e tepki gösterirken, 'Cumhurbaşkanımıza oy vermiş yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı hedef almış. AB ülkesinde bakan olmuş birinin, Avrupa faşistlerinin dilini kullanması vahimdir.' dedi.
18.05.2023 Gündem
Türk bakan başörtüsü yasağı istedi, katolikler karşı çıktı
Türk bakan başörtüsü yasağı istedi, katolikler karşı çıktı Belçika’da Devlet Bakanı Zühal Demir okullarda genel başörtüsü yasağı istedi. Katolik Eğitim Kurumları Yönetimi, böyle bir yasağın hükümetin işi olmadığını bildirdi
26.08.2018 Dünya
'Türkçe derslerinin iptal edilmesi gündemde değil'
'Türkçe derslerinin iptal edilmesi gündemde değil' Belçika'da Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Demir'in Türk asıllı öğrencilere Türkçe dersi verilmesine tepki göstermesinin ardından Ghent Belediyesinin eğitimden sorumlu üyesi Türkçe derslerinin devam edeceğini açıkladı.
5.06.2018 Dünya
Hükümetten Belçikalı Bakan'ın Türkçe dersi açıklamasına tepki: Utanç verici
Hükümetten Belçikalı Bakan'ın Türkçe dersi açıklamasına tepki: Utanç verici AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Belçikalı Bakan Demir'in Türkçe derslerine karşı çıkmasına tepki gösterdi.
3.06.2018 Gündem
Zuhal Demir, Türkçe derslerine karşı çıktı
Zuhal Demir, Türkçe derslerine karşı çıktı Belçika Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Zuhal Demir, Türk asıllı öğrencilere okul sonrası Türkçe dersi verilmesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.
2.06.2018 Dünya
Belçikalı Türk Bakan, Türkiye vatandaşlığından çıkıyor
Belçikalı Türk Bakan, Türkiye vatandaşlığından çıkıyor PKK sempatizanlığıyla bilinen ırkçı Flaman parti üyesi Zuhal Demir, Türkiye'ye ağır hakaretler etti.
29.09.2021 Gündem
Belçikalı Bakan Demir Melanie Trump'a refakat etmeyecek
Belçikalı Bakan Demir Melanie Trump'a refakat etmeyecek Terör örgütü PKK'nın etkinliğine katıldığı için eleştirilen Belçika Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Zuhal Demir'in, iddiasının aksine NATO Zirvesi sırasında liderlerin eşlerine refakat etmeyeceği bildirildi
29.09.2021 Gündem
Belçika'dan skandal başörtüsü yasağına destek!
Belçika'dan skandal başörtüsü yasağına destek! Belçika Eşit Haklar ve Yoksullukla Mücadeleden Sorumlu Devlet Bakanı Zuhal Demir, AB'nin başörtüsü yasağını savunarak, Müslümanların zorlamayla da olsa "Batı'nın değerlerini" benimsemesi gerektiğini söyledi
20.03.2017 Dünya
Belçika'da PKK programlarına katılan Zuhal Demir bakan oldu
Belçika'da PKK programlarına katılan Zuhal Demir bakan oldu PKK'lıların yürüyüşlerinde ve diğer etkinliklerinde boy gösteren Yeni Flaman İttifakı Partisi (N-VA) Milletvekili Zuhal Demir parti lideri Bart De Wever'in desteğiyle Devlet Bakanı oldu.
24.02.2017 Dünya
Türk vekil Zuhal Demir'den cesur pozlar
Türk vekil Zuhal Demir'den cesur pozlar Belçika Federal Meclisi'nin Türk kökenli üyelerinden Zuhal Demir, Flamanca yayınlanan P-Magazine dergisine verdiği pozlarla gündeme oturdu.
28.02.2015 Dünya
'TRT'nin sansürüne sevindim'
'TRT'nin sansürüne sevindim' Genç şarkıcı Matiz'den yaptığı röportajda TRT için ilginç yorum
24.04.2013 Magazin
'AK Parti'li belediyeler...'
'AK Parti'li belediyeler...' Mustafa Akaydın'dan ilginç iddia
29.09.2021 Gündem
'Daha dikkat edeceğim'
'Daha dikkat edeceğim' Attığı tweet ile eleştiri oklarını üzerine çekti...
8.09.2012 Yaşam
Türk vekile yakışmadı
Türk vekile yakışmadı Belçikalı Türk vekil Türkler'e 'iğrenç' diyen politikacıya sahip çıktı: Tepkileri anlamıyorum
3.12.2010 Dünya
'Disiplinsiz' diye yeri değiştirilmiş
'Disiplinsiz' diye yeri değiştirilmiş Başbakan Erdoğan'ın 5 ay önceki Tunceli gezisi sırasında tüm dikkatleri üzerine çeken 'güzel' harekatçı Zuhal Demir, basında çıkan haberlerden bir süre sonra Özel Harekat Tim'inden alınıp Çocuk Şube Müdürlüğü'ne tayin edilmişti
29.09.2021 Gündem
Fotoğrafı çıkınca tayini de çıktı!
Fotoğrafı çıkınca tayini de çıktı! Başbakan Erdoğan'ın Tunceli gezisinde, gözler onun üzerindeydi
4.08.2006 Yaşam
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi
Tuvaller engelli depremzedeler için sergilendi Sanatta Engel Yok Vakfı, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak ve engelli yaşamlara dokunmak amacıyla “Deprem ve Umut” adlı bir sergi düzenlendi. 52 sanatçının 70 özgün eserle katıldığı sergi, İstanbul Kadıköy’de nisan boyunca açık kalacak. Sergiden elde edilecek gelirin, engelli depremzedelere akülü araç almak için harcanacağı açıklandı.
3.04.2023 Kültür Sanat
Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…
Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları… TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümü izleyiciler tarafından araştırılıyor. Bugün yayınlanması beklenen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Doğduğun Ev Kaderindir bu akşam yayınlanacak mı? Doğduğun Ev Kaderindir yeni bölüm ne zaman? İşte 4. Bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte!
Kocaman Ailem 2. yeni bölümde Hulusi'nin başı dertte! Kocaman Ailem 2. yeni bölümüyle bu akşam ATV'de olacak. Yeni dizi Kocaman Ailem'in konusunu ve oyuncu bilgilerini de sizler için derledik. Peki Kocaman Ailem'de Hulusi'nin kaçış planı içe yarayacak mı? İşte detaylar...
7.06.2018 Gündem
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı
Bahar geldi şimdi sokağa çıkma zamanı Şehirde bu hafta sonu vakit geçirmek için çok keyifli alternatifler var. İster bir bale gösterisi, isterseniz çocuğunuzla bir müzikal izleyip iyi zaman geçirin...
16.03.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Zuhal Demir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zuhal demir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.