Zorlu Center

Zorlu Center

Son dakika Zorlu Center haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zorlu Center ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zorlu Center haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorlu Center

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorlu center gelişmeleri de dahil olmak üzere 569 zorlu center haberi bulunmuştur. Tüm zorlu center haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor?
Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in arasında neler oluyor? Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, önceki gün birlikte rol aldıkları dizinin çekimi için Bebek'e gittiler. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ikili, daha sonra ise soluğu arkadaşları Sezin Bozacı’nın oynadığı 'Cimri' adlı tiyatro oyununda aldılar.
29.03.2023 Magazin
Togg, mobil deneyim merkezleri açıyor! 'Bu yıl sayıyı 18'e çıkaracağız'
Togg, mobil deneyim merkezleri açıyor! 'Bu yıl sayıyı 18'e çıkaracağız' Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), kullanıcıya daha yakın olmak için İstanbul ve Bursa'da mobil deneyim merkezleri açtı. 
20.03.2023 Ekonomi
TOGG nerede sergileniyor, yerli otomobil TOGG hangi AVM'de?
TOGG nerede sergileniyor, yerli otomobil TOGG hangi AVM'de? Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG bugün sergilenmeye başlandı. TOGG’un sergilenmesiyle vatandaşlar yerli otomobili yakından görmek için nerede sergilendiğini araştırıyor. Peki TOGG nerede sergileniyor, AVM'de sergileniyor, nasıl gidilir?
20.07.2022 Bilim ve Teknoloji
TOGG görenleri hayran bıraktı
TOGG görenleri hayran bıraktı TOGG teknolojilerinin sergilendiği konsept akıllı cihazı görücüye çıktı. İstanbul Zorlu Center’da açılan stantta aracın sedan modeli sergileniyor. Yerli otomobili inceleyen vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor.
20.07.2022 Otomobil
Turneye giden Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Onların suçu yok
Turneye giden Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Onların suçu yok Oyuncu Reha Özcan ve 'Bir Garip Orhan Veli' oyunundaki rol arkadaşları Burdur turnesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı.
21.05.2022 Magazin
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı!
Gülşen, 1.5 milyon dolara yeni daire aldı! Şarkıcı Gülşen, Zorlu Center’daki iki 1+1'lik dairesini 1.5 milyon dolara satarak, üç kişilik ailesiyle daha rahat edebilmek için 180 metrekarelik yeni bir daire aldı.
24.11.2021 Magazin
Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih Terim gemileri yaktı! Halil Dervişoğlu-Diagne-Mostafa Mohamed hiçbiri olmadı! Galatasaray yeni forvetiyle Zorlu Center'da masaya oturdu
Fenerbahçe derbisinden sonra Fatih Terim gemileri yaktı! Halil Dervişoğlu-Diagne-Mostafa Mohamed hiçbiri olmadı! Galatasaray yeni forvetiyle Zorlu Center'da masaya oturdu Halil Dervişoğlu, Diagne ve Mostafa Mohamed'den beklenen verimi alamayan Galatasaray'ın yeni golcüsüyle Zorlu Center'da masaya oturduğu ortaya çıktı.
24.11.2021 Galatasaray
Kiralık ev krizi! Fiyatlar uçtu
Kiralık ev krizi! Fiyatlar uçtu Kiralık evlerle ilgili kötü haber! Kiralık evlere talep giderek artıyor, adeta kiralanacak ev bulunamıyor. Emlakçılar, boşalan kiralık dairelerin neredeyse bir günde yeni kiracıya verildiğini söylüyor.
2.09.2021 Ekonomi
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme!
Aziz Yıldırın ile Nihat Özdemir arasında kritik görüşme! Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki şampiyonluk tartışmasında tansiyon yükseliyor. Aziz Yıldırım’ı arayarak 1959’dan önceki şampiyonluklarla ilgili olarak daha evvel başvuruda bulunup bulunmadıklarını soran Nihat Özdemir şu anda Amatör Lig’de mücadele eden İstanbul semt takımı Yeşildirek’in talebini de aktardı. Bafra Gençlik Spor’un da TFF’ye başvurduğu öğrenildi.
3.04.2021 Galatasaray
Kafe ve restoranlarla ilgili flaş açıklama! Saat 22.00'ye...
Kafe ve restoranlarla ilgili flaş açıklama! Saat 22.00'ye... Kafe ve restoranlarla ilgili flaş açıklama geldi. Restoran ve kafeler ilk hafta müşterilerin yoğun talebiyle karşılaştı. Saat 19.00 kısıtlamasının biraz esnetilerek yoğunluğun önlenebileceğini kaydeden sektör temsilcileri, hizmet saatinin 22.00’ye uzatılmasını önerdi.
9.03.2021 Gündem
Gülşen konser için lokanta açtırdı
Gülşen konser için lokanta açtırdı Popçu Gülşen, önceki gün Zincirlikuyu Zorlu Center'da, şu an kapalı olan Morini Restaurant'ta konser verdi, ama seyircisiz.
21.05.2020 Magazin
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor
Ve beklenen gün geldi! AVM’ler açılıyor Corona virüs salgınıyla kapanan AVM’lerin yüzde 80’i bugün kapılarını açıyor. AVM’lerde ilk günlerde yüzde 30 civarı bir trafik bekleniyor
11.05.2020 Ekonomi
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta...
Geri sayım başladı! 11 Mayıs'ta... AVM’lerin 11 Mayıs’ta açılabileceği açıklamasının ardından perakende sektörü hazırlıklarını hızlandırdı. AVM’lerin tüm önlemleri almasıyla kapılar açılacak
6.05.2020 Ekonomi
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer...
AVM'ler açılmaya hazırlanıyor! Müşteriye ateş ölçer... AVM ve caddelerdeki mağazalar açılmaya hazırlanırken, sıkı hijyen tedbirleri planlanıyor. Bunlar arasında denenen kıyafete 24 saat karantina ve ışın temizliği, müşteriye ateş ölçerli kontrol de var.
29.04.2020 Ekonomi
Aykut Kocaman'dan flaş Fenerbahçe açıklaması...
Aykut Kocaman'dan flaş Fenerbahçe açıklaması... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, yeniden sarı lacivertli takıma mı dönüyor? Tecrübeli teknik direktör, “Fenerbahçe’nin teknik direktörü olacağınız konuşuluyor, doğru mu?” sorusuna cevap verdi.
17.03.2020 Fenerbahçe
Apple mağazaları iki hafta kapalı olacak
Apple mağazaları iki hafta kapalı olacak Apple'ın CEO'su Tim Cook corona virüsü sebebiyle Çin dışındaki bütün Apple mağazalarının 27 Mart tarihine kadar kapalı olacağını açıkladı.
14.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Dönmez ’Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar’ jürisiyle bir araya geldi
Bakan Dönmez ’Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar’ jürisiyle bir araya geldi Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 'Türkiye'ye Enerji Veren Kadınlar' ödül töreni öncesi jüri üyeleriyle bir araya geldi.
7.03.2020 Ekonomi
Fatih Terim’in o tweetinden sonra Galatasaray kaybetmedi
Fatih Terim’in o tweetinden sonra Galatasaray kaybetmedi Fatih Terim’in 24 Aralık’taki, “Anlaşıldı; ikinci yarı çok ZORLU geçecek” tweetinden sonra Galatasaray, çıktığı 8 lig maçının tamamını kazanırken, 24 gol attı, 3 gol yedi, şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldi.
3.03.2020 Galatasaray
İstanbul'da AVM'nin çatısı çöktü
İstanbul'da AVM'nin çatısı çöktü Zincirlikuyu'da bulunan AVM'de asma tavan kafede oturanların üzerine çöktü. Olayda ilk belirlemeye göre 6 kişi yaralandı.
8.01.2020 Yaşam
Ali Koç, Özdemir ve Zekeriya Alp, 3. katta ne konuştu?
Ali Koç, Özdemir ve Zekeriya Alp, 3. katta ne konuştu? Sarı lacivertliler, TFF Başkanı ile Limak Holding’in ofisinde bir araya geldi. Futbol Federasyonu yerine ofisin seçilmesi eleştirilere neden olurken, Ali Koç Özdemir’e IFAB raporu ve hakem atamalarıyla ilgili şikayetini dile getirdi.
12.12.2019 Futbol
Deniz Çakır'ın yargılandığı davada yeni gelişme
Deniz Çakır'ın yargılandığı davada yeni gelişme Beşiktaş'taki bir kafede başıörtülü kadın müşterilere söylediği iddia edilen sözlerle, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlamasıyla hakkında dava açılan oyuncu Deniz Çakır, hakim karşısına çıktı. Deniz Çakır savunmasında, "Müştekiler benim yaşayışımı, giyim tarzımı, masadaki neşeli kahkahalı halimi yargılar tarzda baktıkları için 'Burası Atatürk Türkiyesi niye her şeyime karışıyorsunuz. Burası Arabistan değil' şeklinde masamda arkadaşlara serzenişte bulundum. Müştekilere karşı böyle bir söz kullanmam mümkün değil" dedi. Müşteki avukatları ise Deniz Çakır'ın sanık kürsüsünde ifade vermediği ve avukatının yanında oturtulduğu gerekçesiyle, hakimin tarafsızlığının şüpheye düştüğünü belirterek reddi hakim talebinde bulundu. Mahkeme hakimi kararında, talebin değerlendirilmesi için dosyanın bir üst mahkemeye gönderilmesine karar verdi.
8.10.2019 Magazin
Ebru Yaşar'dan Netflix sürprizi
Ebru Yaşar'dan Netflix sürprizi Ebru Yaşar, dünyaca ünlü dijital dizi ve film platformu Netflix’le anlaştı. Ünlü şarkıcı, yakında Netflix için çekilecek bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek
5.10.2019 Magazin
‘170 TL’mi sonra alırım’
‘170 TL’mi sonra alırım’ Murat Boz ve oyuncu sevgilisi Aslı Enver kısa bir yaz tatilinin ardından önceki akşam Zorlu Center’da görüntülendi.
10.06.2019 Magazin
Selma Ergeç, İstanbul'da kaldı
Selma Ergeç, İstanbul'da kaldı Oyuncu Selma Ergeç ile eşi Can Öz, bayram tatilinde birçok ünlünün aksine İstanbul’da kalmayı seçti.
5.06.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Center ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorlu center haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.