Zor Sevda

Zor Sevda

Son dakika zor sevda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zor sevda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zor sevda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zor Sevda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zor sevda gelişmeleri de dahil olmak üzere 237 zor sevda haberi bulunmuştur. Tüm zor sevda haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zor Sevda 50. yeni bölümünde Zoya ile Ayan evleniyor!
Zor Sevda 50. yeni bölümünde Zoya ile Ayan evleniyor! Zor Sevda 50. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Zor Sevda'da Zoya ile Ayan'ın evlenmesi izleyicileri şoke etti. Peki Zoya ile Asaf'ın yolları tamamen ayrıldı mı? İşte Zor Sevda dizisinin yeni bölümünde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 43. bölümünde Zoya babasını bulabilecek mi?
Zor Sevda 43. bölümünde Zoya babasını bulabilecek mi? Zor Sevda heyecanlı olaylarıyla izlenmeye devam ediyor. Zor Sevda 43. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında izlenebilecek. Peki Zoya babasını bulabilecek mi? Diğer yandan Raziye'nin yaptıkları ortaya çıkacak mı? İşte yeni bölümde yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 38. yeni bölümünde Zoya ölecek mi?
Zor Sevda 38. yeni bölümünde Zoya ölecek mi? Zor Sevda 38. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. Zor Sevda'da Tenvir Zoya'yı uçurumdan aşağı itiyor. Peki Zoya'ya ne olacak, ölecek mi? İşte Zor Sevda'nın merak edilen yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 30. yeni bölümünde Asaf ve Zoya nişanlanıyor!
Zor Sevda 30. yeni bölümünde Asaf ve Zoya nişanlanıyor! Zor Sevda 30. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. Sevilen Hint dizisi Zor Sevda'nın yeni bölümünde Tenvir'in tüm planlarına rağmen Asaf ve Zoya nişanlanır. Peki daha da hırslanan Tenvir'in yeni planı ne olacak? Tüm gelişmeler bugün Zor Sevda dizisinde olacak.
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 27. yeni bölümünde Zoya ile Asaf nişanlanıyor!
Zor Sevda 27. yeni bölümünde Zoya ile Asaf nişanlanıyor! Zor Sevda 27. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. Zor Sevda'nın yeni bölümüne Asaf ie Zoya'nın nişanı damga vuracak. Diğer yandan Zoya'nın kuyusunu kazmaya çalışan biri vardır, peki başarılı olabilecek mi? Zor Sevda bugün ekranlarda olacak...
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 25. yeni bölümünde Zoya Amerika'ya gidecek mi?
Zor Sevda 25. yeni bölümünde Zoya Amerika'ya gidecek mi? Zor Sevda 25. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. Zor Sevda'nın yeni bölümünde Zoya Asaf'ın videosunu izliyor ve git demesine çok üzülüyor. Videonun sonunda ise Asaf gitme dese de Zoya bunu duymuyor. Peki bundan sonra neler yaşanacak? Zor Sevda bugün izlenebilecek.
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 24. yeni bölümünde Zoya babasının kim olduğunu öğrenebilecek mi?
Zor Sevda 24. yeni bölümünde Zoya babasının kim olduğunu öğrenebilecek mi? Zor Sevda 24. yeni bölümüyle Kanal 7 ekranlarında olacak. Zor Sevda'da Zoya babasını aramaktan vazgeçmiyor ve neredeyse ona yaklaşıyor. Peki bulabilecek mi? Tüm merak edilen soruların cevapları bugün Zor Sevda'da öğrenilecek.
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 23. yeni bölümünde Zoya ile ilgili gerçek ortaya çıkıyor!
Zor Sevda 23. yeni bölümünde Zoya ile ilgili gerçek ortaya çıkıyor! Zor Sevda 23. yeni bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak. Severek izlenen Hint dizisi Zor Sevda'da her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Raziye Zoya ile ilgili gerçekleri öğreniyor, bundan sonra neler yapacağı ise merak konusu oldu. İşte Zor Sevda'nın yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Zor Sevda 3. yeni bölümünde Asaf ile Zoya tartışıyor!
Zor Sevda 3. yeni bölümünde Asaf ile Zoya tartışıyor! Kanal 7'nin yepyeni Hint dizisi Zor Sevda 3. yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Zor Sevda'nın yeni bölümünde Asaf ile Zoya arasındaki gerginlik sürüyor. Kardeşini istemeye gelenlerin tavrı yüzünden Asaf ne yapacak? Zor Sevda bugün...
29.09.2021 Gündem
Deprem gecesi hangi kanal ne yayınladı
Deprem gecesi hangi kanal ne yayınladı Milliyet yazarı deprem gecesi kanalların MR'larını çekti
11.11.2011 Televizyon
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dönüp dolaşıp kasetçiliğe soyundular Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ümraniye, Sancaktepe ve Beyoğlu mitinglerine katıldı. Katıldığı mitinglerde önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Bir önceki seçimlerde karşımıza çıkardıkları bu seçimde de kendi kurduğu partinin adayı olarak yarışa katılan kişiye yaptıklarına bakın. Neler söylediler, hangi hakaretleri ettiler, kimleri devreye soktular. Bunlar işe yaramayınca FETÖ'nün en iğrenç yöntemi olan montaj kaset kumpası ile alçaklıkta tavan yaptılar. Üstelik aylardır sürekli kaset, montaj, yapay zeka diyerek ortalığı velveleye verenler de kendileriydi. Artık kabahatlerinin üzerine örtmek için mi böyle yapıyorlar bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.
13.05.2023 Gündem
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın isyanı! 'İnsanlar vicdansız olmuş'
Arka Sıradakiler'in Özge'si Sevda Dalgıç'ın isyanı! 'İnsanlar vicdansız olmuş' Arka Sıradakiler dizisinde hayat verdiği Özge karakteri ile hafızalarımıza kazınan Sevda Dalgıç son dönemde artan kira fiyatlarına isyan etti. Ünlü oyuncu 'Bu duruma ne zaman el atılacak?' sözleri ile tepkisini dile getirdi.
4.03.2023 Magazin
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu artık
Sevda Erginci ve Gökçe Akyıldız: Hepimizde anksiyete oldu artık Ünlü oyuncular Gökçe Akyıldız ve Sevda Erginci, önceki akşam Etiler'de bir kafe çıkışında görüntülendi. Kahve içmek için çıktıklarını söyleyen ikili, "Herkes kadar keyifsiz ve üzgünüz, tatsızız" dedi.
25.02.2023 Magazin
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi!
Selin Şekerci makyajsız görüntülendi! 'Sevda Mecburi İstikamet' filminde Selçuk Yöntem ile oynayan Selin Şekerci, geçtiğimiz gün ikinci kez anne-baba olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'i bekleyen gazetecilerin önünden geçti. Makyajsız görüntülenen güzel oyuncu, önce kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Ardından gazetecilere takılıp, tatlı bir sitemde bulunan ünlü isim; sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.
23.01.2023 Magazin
Selin Şekerci'den şaşırtan itiraf: Psikolojik destek alıyorum
Selin Şekerci'den şaşırtan itiraf: Psikolojik destek alıyorum “Sevda Mecburi İstikamet” filminde otizm spektrum bozukluğu olan bir kızı canlandıran Selin Şekerci, rolüyle ilgili şaşırtan itiraflarda bulundu.
16.01.2023 Magazin
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanlığı’na Murat Aksu seçildi Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Kurucu Başkanı, A. Yavuz Kocaömer’in 18 Kasım 2022’de hayatını kaybetmesinin ardından TMPK’nın yeni Başkanı belli oldu.
13.12.2022 Diğer Sporlar
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı
Erkan Yolaç yoğun bakımda tedavi görüyor! Eşi sağlık durumunu açıkladı Yaklaşık 3 aydır bağırsak enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören sunucu Erkan Yolaç'ın son 10 gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Ünlü sunucunun sağlık durumu hakkında eşi Asuman Tuğberk Yolaç, "Son 10 gündür yoğun bakımdayız. Bilinci açılıyor, kapanıyor. Onunla konuşabildiğimiz zamanda hep 'ne zaman çıkacağım' diye soruyor. Çıkacağız Erkancığım, yürüyerek geldik, yürüyerek çıkacağız diyorum. Duaları bekliyoruz" dedi.
27.10.2022 Magazin
Nazım Hikmet şiirleri ve sözleri! Haziranda ölmek zor! Nazım’ın kısa, uzun, aşk dolu, resimli sözleri, en güzel şiirleri…
Nazım Hikmet şiirleri ve sözleri! Haziranda ölmek zor! Nazım’ın kısa, uzun, aşk dolu, resimli sözleri, en güzel şiirleri… Türk edebiyatının önde gelen isimlerinden Nazım Hikmet Ran, ölümünün 59. yıldönümünde anılıyor. İşte kısa, uzun, aşk dolu, resimli Nazım Hikmet şiirleri ve Nazım Hikmet şiirleri…
3.06.2022 Gündem
Tebligat eline ulaşmayınca eşyalarıyla sokakta kaldı! 'Sabah uyandığımda kapıda 10 kişi vardı'
Tebligat eline ulaşmayınca eşyalarıyla sokakta kaldı! 'Sabah uyandığımda kapıda 10 kişi vardı' Antalya’da 2 kızıyla birlikte yaşadığı evinde kira artışında ev sahibiyle anlaşamayan Sevda Mutlu (53), tahliye kararı tebligatı eline ulaşmayınca, eşyalarıyla birlikte sokakta kaldı. Kızının nişanını yapmak üzere olduğunu söyleyen Mutlu, "Sabah uyandığımda kapıda 10 kişi vardı. Neye uğradığımı şaşırdım" dedi.
20.05.2022 Yaşam
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya destek: İtibar suikastını kabul etmiyoruz
Bahçeli'den Süleyman Soylu'ya destek: İtibar suikastını kabul etmiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya yapılan siyasi linç girişimleri kaygıyla izlediğimizi, asla ve asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Soylu'ya itibar suikastını kabul etmiyoruz. Kim demiş sayın Soylu yalnız diye! Gece demeden gündüz demeden bölücü terörle mücadele eden mert bir devlet adamıdır." dedi.
6.07.2021 Siyaset
“Hastalıklarla mücadelede bir engel de önyargılar”
“Hastalıklarla mücadelede bir engel de önyargılar” Pandeminin 14'üncü ayında sıkı tedbirler yeniden devrede. Bulaşıcı hastalıkla mücadele kapsamında bireysel ve toplumsal önyargıların birer bariyer olduğunu söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Sevda Türen, bulaşıcı hastalıkları, mikroorganizma adı verilen çok küçük canlıların meydana getirdiğini ancak hepsinin insanlarda hastalığa neden olmadığını söyledi.
15.04.2021 Sağlık
Ege'den bir kötü haber daha!
Ege'den bir kötü haber daha! Bir süre önce koronavirüs testi pozitif çıkan ünlü şarkı Ege, mesanesinde kitle tespit edilmesi nedeniyle apar topar ameliyat oldu. Ünlü şarkıcı bugün de kaldığı otelde yangın çıkınca " Bela beni kovalıyor, ben kaçıyorum" dedi.
2.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zor Sevda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zor sevda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.