Gazete Vatan Logo

Zor Sevda 25. yeni bölümünde Zoya Amerika'ya gidecek mi?

Zor Sevda 25. yeni bölümüyle bugün Kanal 7 ekranlarında olacak. Zor Sevda'nın yeni bölümünde Zoya Asaf'ın videosunu izliyor ve git demesine çok üzülüyor. Videonun sonunda ise Asaf gitme dese de Zoya bunu duymuyor. Peki bundan sonra neler yaşanacak? Zor Sevda bugün izlenebilecek.

Zor Sevda 25. yeni bölümünde Zoya Amerika'ya gidecek mi?

Zor Sevda 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Zor Sevda'nın yeni bölümünde Zoya ile Asaf birbirine sarılarak ayrı olmalarının daha doğru olacağını düşünür. Peki ikili arasında neler yaşanacak? Zor Sevda bugün Kanal 7'de izlenebilecek.

ZOR SEVDA 25. BÖLÜM FRAGMANI

ZOR SEVDA 25. BÖLÜM ÖZETİ

ASAF ZOYA’NIN DÖNMESİNE İZİN VERMEZ

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’nın bu bölümünde Zoya, kendisine uçak bileti alan Asaf’a sinirlenir. Onu göndermek istediğini düşünen Zoya, tam yola çıkmış gitmeye hazırlanırken Asaf’ın videoda söylediklerini bulur. New York’a gitmekten vazgeçse de Tenvir, onu vize memurlarına ihbar eder.

Asaf’ın vize sorununu çözmek için uğraşmasına umutlanan Zoya, uçak bileti konusunun açılması ile hayal kırıklığı yaşar. Tenvir’in çevirdiği dolaplardan habersiz herkes Zoya’nın gitmesine çok üzülür. Tenvir’in yalanları yüzünden Zoya ve Asaf’ın arası bozulur. Ancak Zoya’nın gitmesine gönlü el vermeyen Asaf ona bir video hazırlar. Bunun üzerine Zoya kararını değiştirir. Ama Tenvir fırsatı kaçırmaz ve Zoya’nın oturma izninin olmadığını ihbar eder. Bunun üzerine eve gelen memurları ikna etmek Asaf’a düşer. Zoya ile nişanlanacaklarını söylemesi ile Tenvir köşeye sıkışır.

Haberin Devamı