Gazete Vatan Logo

Zor Sevda 24. yeni bölümünde Zoya babasının kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Zor Sevda 24. yeni bölümüyle Kanal 7 ekranlarında olacak. Zor Sevda'da Zoya babasını aramaktan vazgeçmiyor ve neredeyse ona yaklaşıyor. Peki bulabilecek mi? Tüm merak edilen soruların cevapları bugün Zor Sevda'da öğrenilecek.

Zor Sevda 24. yeni bölümünde Zoya babasının kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Fenomen hale gelen Hint dizisi Zor Sevda hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Her yeni bölümünde izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatan Zor Sevda'da bugün neler olacak? Zoya babasının öldüğüne inanarak onu aramaktan vaz mı geçecek, Asaf'ın bu konuya yaklaşımı nasıl olacak? Tüm soruların cevapları Zor Sevda'nın bugünkü 24. bölümünde olacak.

ZOR SEVDA 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

ZOR SEVDA 24. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

ZOYA BABASININ ÖLDÜĞÜNÜ SANIR

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’nın bu bölümünde; Zoya’nın Sıddıki’nin kızı olduğunu anlayan Raziye, Tenvir ile işbirliği yapar. Zoya’yı Hindistan’dan göndermesi için ona görev verir. Raziye gerçeği saklar ve Zoya’yı babasının öldüğüne inandırır.

Zoya tam babasına kavuşacakken Raziye her şeyi öğrenir. Zoya’yı Sıddıki’den uzaklaştırmak için Tenvir’den yardım ister. Babasının öldüğüne inanan Zoya çok üzülür. Ona bu süreçte Asaf destek olur. Hindistan’a gelme amacı babasını bulmak olan Zoya’nın artık yapacak başka işi kalmaz. New York’a gideceğini açıklayan Zoya, Asaf’ın tepkisini merak eder. Asaf ise Zoya’nın vize sorununu çözer. Bunun üzerine Zoya, Asaf’ın gitmesini istemediğini anlar. Ancak Tenvir’in söylediği yalan ikisinin yanlış anlamasına neden olur.

Haberin Devamı

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de ekranlarında…

ZIT KARAKTERLERİN ‘ZOR SEVDA’SI

Hindistan’ın en uzun soluklu dizilerinden ‘Zor Sevda’ sürükleyici öyküsü hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında oluyor. Müslüman iki gencin birbirleri ile tanışmalarının ardından başlayan çatışmalı aşklarının konu edildiği ‘Zor Sevda’ Hint dizisi hayranlarını ekran başına kilitliyor.

Kanal 7 yepyeni bir Hint dizisini daha izleyicilerle buluşturdu. Hindistan’ın en sevilen dizilerinden biri olan Qubool Hai, ‘Zor Sevda’ adıyla Kanal 7’de yayınlanıyor. Dizide izleyiciler Müslüman ailenin çocukları olan Zoya ve Asaf’ın zıtlıklarla dolu aşkına tanıklık ediyor. Bir yandan geleneklerine ve inandığı değerlere sıkı sıkıya bağlı Asaf, diğer tarafta modern bir hayatın içinden gelen Zoya…

Haberin Devamı

Başrollerini Surbhi Jyoti ve Karan Singh Grover’ın paylaştığı Qubool Hai – Zor Sevda dizisi; iki farklı hayatın birleştirdiği Zoya ve Asaf’ın aşk hikâyesi anlatılıyor.

Zoya, anne ve babasından ayrı Amerika’da büyümüş, kendi adetlerine uzak Batılı bir kızdır. Asaf ise dinine ve geleneklerine bağlı Hintli Müslüman bir ailenin oğludur. Hindistan’a hiç görmediği anne ve babasını bulmak için gelen Zoya, hayatının aşkı ile karşılaşacağından habersizdir. Zoya, Asaf’ın sert ve soğuk tavırlarına kızsa da içten içe hoşlanmaya başlar. Aşka inanmayan Asaf’ın ise kalbini Zoya’nın sevgisi yumuşatacaktır.

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de ekranlarında…

Orijinal Adı: Qubool Hai

Oyuncular: Surbhi Jyoti (Zoya), Karan Singh Grover (Asad Ahmed Khan), Ketki Kadam (Humeira Haider Sheikh), Amrapali Gupta (Tanveer/Billo Rani), Vaquar Shaikh (Rashid Ahmed Khan), Tej Sapru (Gaffur Ahmed Siddiqui), Shalini Kapoor Sagar (Dilshad Rashid Ahmed Khan), Surabhi Vanzara (Shireen Rashid Ahmed Khan)

Haberin Devamı

Yapımcı: Gül Khan

Yönetmenler: Amandeep Singh, Arif Ali, Ajay.S.Mishra

Senaristler: Faizal Akhtar, Jainesh Ejardar, Sweksha Bhagat, Divya Sharma, Aparajita Sharma

Ülke: Hindistan Tür: Romantik, Dram