Ziya Bandırmalıoğlu

Ziya Bandırmalıoğlu

Son dakika Ziya Bandırmalıoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ziya Bandırmalıoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ziya Bandırmalıoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziya Bandırmalıoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziya bandırmalıoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 ziya bandırmalıoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ziya bandırmalıoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeraltı dünyasının isimleri Kalamış'ta çatıştı, 47 saniye içinde 59 kurşun sıkıldı! Çakır kardeşlerin cezası belli oldu...
Yeraltı dünyasının isimleri Kalamış'ta çatıştı, 47 saniye içinde 59 kurşun sıkıldı! Çakır kardeşlerin cezası belli oldu... İstanbul Kalamış'ta 20 Aralık 2021 tarihinde bir restoranda yaşanan olayda iki kişi çıkan çatışmada öldürülmüştü. Kalamış'ta Ziya Bandırmalıoğlu ve Şahin Arslan, aralarında 25 milyon dolarlık yat anlaşmazlığı bulunan Fuat Çakır ve kardeşi Ayhan Çakır ile bir restoranda buluşmuştu. Anlaşma sağlanamayınca 2 grup arasında silahlar konuşmuştu. Bandırmalıoğlu ve Arslan’ı öldüren Çakır kardeşlerin, ‘nefsi müdafaa’ gerekçesiyle mayıs ayında 2 yıl 8 ay hapis cezası aldıkları ortaya çıktı.
18.09.2023 Gündem
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat
'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklara beraat ANKARA Bölge Adliye Mahkemesi'nin (BAM) bozma ilamı sonrası, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve 'Yeşil' kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 17 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yeniden yargılandığı 'Ankara Jitem' davasında tüm sanıklar için beraat kararı verildi.
26.05.2023 Gündem
Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu'nu öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: 'Racon Masası'nda ne oldu?
Susurluk hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu'nu öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: 'Racon Masası'nda ne oldu? 20 Aralık günü Kalamış’taki bir restoranda çatışma yaşandı. İki grup arasında çıkan çatışmada Ziya Bandırmalıoğlu’nu vurarak öldüren Fuat Çakır’ın ifadesi ortaya çıktı. Çakır, “Masadaki herkes vuruldu, ayakta bir tek ben kaldım” dedi.
4.01.2022 Gündem
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı
Susurluk hükümlüsü Bandırmalıoğlu cinayetinde yeni detaylar! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis memuru Şahin Aslan'ın Kadıköy'deki bir restoranda, iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada öldürülmesi ve 5 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili soruşturmada önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında şüpheli Mert B.'nin, Ziya Bandırmalıoğlu'nun öldürüldüğü restorana getiren, silahlı çatışma yaşadığı kişilerle de irtibatını kuran kişi olduğu değerlendirmesiyle tutuklandığı öğrenildi. Mert B.'nin ise ifadesinde suçlamaları kabul etmediği, sadece şoförlük yaptığını ileri sürdüğü belirtildi.
26.12.2021 Gündem
Susurluk davasının kilit ismi Ziya Bandırmalıoğlu böyle öldürülmüş
Susurluk davasının kilit ismi Ziya Bandırmalıoğlu böyle öldürülmüş Kadıköy'de ünlü bir restoranda, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski polis Şahin Aslan hayatını kaybettiği çatışmanın güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.
22.12.2021 Gündem
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü
Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu çatışmada öldürüldü Kadıköy'de ünlü restoranda çıkan silahlı kavgada, Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski bir polis hayatını kaybetti. Çatışmada 3 kişi de yaralandı.
21.12.2021 Yaşam
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar...
Mehmet Ağar'ın da yargılandığı faili meçhul cinayetler davasında karar... Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, bazı eski özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın da arasında bulunduğu 19 sanığın, 1990'lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili yargılandığı davada, iki İranlı maktule ilişkin dosyanın Ağar ve Yıldırım'ın dahil olduğu 7 sanık yönünden ayrılması kararlaştırıldı. Ölen sanık Ahmet Demirel hakkındaki dava düşürülürken, Ağar'ın da arasında bulunduğu bütün sanıkların diğer faili meçhul cinayetlere ilişkin suçlamalardan beraatlerine hükmedildi.
13.12.2019 Gündem
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak
Mesut Yılmaz mahkemeye çağırılacak Bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin Mehmet Ağar, özel harekat polisleri ve "Yeşil" kod adlı Mahmut Yıldırım'ın aralarında bulunduğu 19 kişinin yargılandığı davada, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın beyanının alınması için mahkemeye çağrılmasına karar verildi...
29.09.2021 Gündem
Eymür: Ağar’ın haberi olmaması mümkün değil
Eymür: Ağar’ın haberi olmaması mümkün değil Faili meçhullerle ilgili ifade veren eski MİT yöneticisi Mehmet Eymür, MİT üyesi Tarık Ümit’in kaçırılmasıyla ilgili Mehmet Ağar’la görüşmesini anlattı, “Haberi olmaması mümkün değil” dedi
29.09.2021 Gündem
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi
Faili meçhuller davası başladı, tutuksuz sanık Ağar gelmedi 1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayet ile ilgili davanın ikinci duruşması başladı. Duruşma, yer sorunu nedeni ile mahkeme başkanı ve avukatlar arasında yaşanan tartışmalar ile başladı.
29.09.2021 Gündem
Savunmasını verdi!
Savunmasını verdi! Mehmet Ağar, 1990'larda işlenen bazı faili meçhul cinayetlere ilişkin hakkında iki ayrı dava bulunan Ankara 13. Ağır Ceza Mahkemesinde savunmasını yaptı.
29.09.2021 Gündem
Faili meçhullere  yeni iddianame!
Faili meçhullere yeni iddianame! Ankara Başsavcılığı, Ağar, Eken, Şahin ve “Yeşil” kod adlı Yıldırım’ın da aralarında olduğu 19 kişi hakkında faili meçhullerle ilgili iddianame hazırladı...
29.09.2021 Gündem
'Ağar’ın yüreği varsa...'
'Ağar’ın yüreği varsa...' Ayhan Çarkın’dan faili meçhul iddiaları!
29.09.2021 Gündem
'Tam bir katiller serisi'
'Tam bir katiller serisi' BDP'li vekil ateş püskürdü
29.09.2021 Gündem
Flaş!.. Flaş!..  'Beni ayrı yargılayın!'
Flaş!.. Flaş!.. 'Beni ayrı yargılayın!' Altındağ Nüfus Müdürü Abdulmacit Baskın'ın öldürülmesiyle ilgili davanın sanığı Mehmet Ağar, eski yol arkadaşlarıyla birlikte yargılanmak istemedi.
29.09.2021 Gündem
'Müebbetle yargılanacak'
'Müebbetle yargılanacak' İddianame hazır...
29.09.2021 Gündem
Ağar’a müebbet istendi!
Ağar’a müebbet istendi! Soruşturmaya çok sayıda cinayet dahil edildi
29.09.2021 Gündem
Müebbet hapsi istendi
Müebbet hapsi istendi Mehmet Ağar, Korkut Eken ve İbrahim Şahin'e şok
29.09.2021 Gündem
Çarkın yine çark etti!
Çarkın yine çark etti! ‘Arkadaşlarımı yaktım’
29.09.2021 Gündem
19 yıl geçti, cinayetleri hatırlamıyorum!
19 yıl geçti, cinayetleri hatırlamıyorum! Firari susurluk zanlısı özel harekatçı yakalandı
29.09.2021 Gündem
Susurluk’ta son perde
Susurluk’ta son perde Mehmet Ağar’ın Susurluk Davası’nda aldığı 5 yıl hapis cezasını Yargıtay onadı
29.09.2021 Gündem
Yeşil Belarus’ta
Yeşil Belarus’ta Eski Jandarma İstihbaratçı Oğuz Vatan’a konuştu. Çarpıcı bir iddiada bulundu
29.09.2021 Gündem
'Tarık Ümit'in cesedi Muğla'da!'
'Tarık Ümit'in cesedi Muğla'da!' MİT muhbiri Tarık Ümit’in amcası Cemalettin Ümit, canlı yayında çarpıcı bir iddia ortaya attı
29.09.2021 Gündem
‘Bir yiğit savcı çıksın itirafların üstüne gitsin’
‘Bir yiğit savcı çıksın itirafların üstüne gitsin’ Ümit’in ailesi savcıları harekete geçmeye çağırdı
29.09.2021 Gündem
Şahin'in tahliye talebine itiraz!
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ziya Bandırmalıoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziya bandırmalıoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.