Ziraat Promosyon

Ziraat Promosyon

Son dakika ziraat promosyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziraat promosyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziraat promosyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Promosyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat promosyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 ziraat promosyon haberi bulunmuştur. Tüm ziraat promosyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?
Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar? Ziraat Bankası promosyon ödemesi ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ödemeleri merakla bekleniyor. 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir. Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyanlara 3.000 TL ve 5.000 TL aralığında promosyon verilecek. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyonu yattı mı, Ziraat Bankası promosyonu ne kadar?
1.11.2022 Emekli
Emeklilere karşılıksız 3.000 TL ek ödeme! Başvuran alıyor, paralar maaş hesabına yatırılıyor
Emeklilere karşılıksız 3.000 TL ek ödeme! Başvuran alıyor, paralar maaş hesabına yatırılıyor Emekli vatandaşlar karşılıksız ödeme imkanından yararlanıyor. Ödeme miktarı 3 bin liraya kadar yükseltildi. Başvuru yapılması gerekiyor. Talepte bulunanlar paralarını hemen alabiliyor. Ödemeler maaş hesaplarına yapılıyor. Ancak isteyenler paralarını nakit olarak da alabiliyor. Bankalar emekli vatandaşlar için adeta yarış halinde. Ödemeler her geçen gün artıyor. Emekliler ise 'En yüksek promosyon ödemesini hangi banka yapıyor?" diye araştırma yapıyor. SGK ile bankalar arasında 2017'de imzalanan protokol çerçevesinde bankalar, aylıklarını kendi şubelerine transfer eden emeklilere promosyon ödemesi gerçekleştiriliyor. SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini belirlenen bankadan alan emeklilere çeşitli avantajlar sağlanıyor. Kamu ve özel bankalar tarafından 500 ile 3 bin lira arasında promosyon ödemesi yapıyor. İşte en güncel promosyon teklifleri ve gerekli şartlar...
31.01.2022 Emekli
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler 1.750 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. işte detaylar...
30.07.2021 Emekli
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL...
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL... Milyonlarca kişi yararlanıyor. 2 bin 550 liraya kadar çıkıyor. Emekli, dul ve yetimleri çok yakından ilgilendiren ödemelerde yeni yıl fırsatları gündemde. Bankalar tek tek duyuruyor. Yarış gittikçe kızışıyor. Bankaların promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar ile birlikte dul ve yetim aylığı alanları da kapsıyor. 3 yıl kalma sözüne karşılık yapılan ödemelerde vatandaşlar daha yüksek paranın nasıl alınabileceğini merak ediyor. Promosyon yarışında hangi banklar önde. İşte emekli, dul ve yetimlere promosyon ödemesi yapan özel bankaların verdiği paralar ve istenen ek şartlar...
20.12.2020 Ekonomi
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu?
Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024: Kamu bankaları promosyon ne kadar oldu? Bankaların promosyon yarışı devam ediyor. Özel bankalar peş peşe promosyon tutarlarını açıklarken gözler kamu bankalarına çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarında emekli banka promosyonlarının alt liminiti açıkladı. Peki, Kamu bankaları emekliye ne kadar promosyon veriyor? Kamu bankaları emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte Kamu bankaları promosyon güncellemesi 2024…
22.03.2024 Ekonomi
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yarın son gün. MTV ödemeleri için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
30.01.2023 Ekonomi
Sağlık çalışanları banka promosyonu ne zaman verilecek 2022? Ziraat Bankası 29 bin TL promosyon yılbaşından önce yatar mı?
Sağlık çalışanları banka promosyonu ne zaman verilecek 2022? Ziraat Bankası 29 bin TL promosyon yılbaşından önce yatar mı? Sağlık çalışanlarına promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri merakla bekleniyor. Sağlık çalışanlarına 29 bin TL promosyon için Ziraat Bankası ile anlaşma yapılmıştı.
28.12.2022 Memur
GSB banka promosyonu ne oldu, ne kadar? GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı? GSB banka promosyonu 2022 ne zaman verilecek?
GSB banka promosyonu ne oldu, ne kadar? GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı? GSB banka promosyonu 2022 ne zaman verilecek? GSB banka promosyonu için yapılan aramalar devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı çalışanları şubat ayında yapılan Promosyon sözleşmesinin güncellenmesini istiyor. Peki, GSB promosyon güncellemesi yapıldı mı? GSB banka promosyonu ne oldu, ne kadar?
5.11.2022 Çalışma Hayatı
Ziraat Bankası promosyon ne kadar, yükseldi mi? Ziraat Bankası promosyon ne zaman yatacak? Emekli promosyonu Ziraat Bankası!
Ziraat Bankası promosyon ne kadar, yükseldi mi? Ziraat Bankası promosyon ne zaman yatacak? Emekli promosyonu Ziraat Bankası! Ziraat Bankası emekli promosyon ne zaman yatacak, ne kadar? Ziraat Bankası ödemeleriyle ilgili aramalar emekli tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ziraat Bankası emekli promosyon tutarlarında artış sağlandı. Promosyonun artmasından sonra ise emekliler arama motorlarına yönelerek “Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar 2022, Ziraat Bankası promosyon ne zaman yatacak? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Ziraat Bankası emekli promosyonu yeni tutarı ve promosyonun yatırılacağı tarih hakkında merak edilenler…
1.11.2022 Ekonomi
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu
Sosyal konut projesinde başvurular için son gün! Kura çekim tarihi belli oldu Geçtiğimiz ay detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan TOKİ sosyal konut projesi için başvurular için bugün son. Arsa ve iş yerleri başvuruları 7 Kasım'a kadar devam edecek. Konut kuraları ise bu hafta çekilecek.
31.10.2022 Ekonomi
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih Promosyon uzatıldı mı, emekli promosyon son gün ne zaman? Emekli maaşına yapılan zammın ardından, emekliler yeni dönemde maaşlarını farklı bankalara taşımak için promosyon tekliflerini değerlendirmeye başladı. En yüksek promosyon veren bankaya maaşını taşımak isteyen emekliler “Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte emekli promosyon son gün…
30.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar?
Emekli promosyon son gün! Promosyon son gün ne zaman, uzatıldı mı? En yüksek emekli promosyonunu veren banka hangisi, ne kadar? Emekli promosyonu son gün için emeklilerin araştırması başladı. Promosyon oranları 10 bini bulurken emekliler Vakıf Bank, TEB, Garanti BBVA, Denizbank, ING, Akbank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi ve QNB Finansbank bankalarının promosyon oranları için aramalarını arttırdı. Peki, Emekli promosyon 2022 son gün ne zaman? Promosyon son gün uzatıldı mı? İşte Emekli promosyon son gün ve En yüksek emekli promosyonunu veren banka…
31.08.2022 Ekonomi
Kilosu 3 bin 500 liraya satıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı
Kilosu 3 bin 500 liraya satıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı Manisa’da 2021 yılında pandemi nedeniyle yapılamayan sezonun ilk kuru üzüm alım töreni Manisa Ticaret Borsası tarafından Kurşunluhan’da gerçekleştirildi. 20 Ağustos tarihinde Manisa’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 27 TL olarak açıklanan çekirdeksiz kuru üzümde ilk ürün kilosu 3 bin 500 TL gibi rekor fiyata açık artırma usulüyle alındı.
24.08.2022 Ekonomi
EGM'den 'maaş promosyonu' açıklaması
EGM'den 'maaş promosyonu' açıklaması Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), teşkilat mensuplarının maaş promosyonuyla ilgili iddialara yönelik, "Promosyon ödemelerinin tamamı personele dağıtılmakta olup taşıt vb alımı gibi farklı bir alanda kullanımı asla söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.
20.08.2022 Gündem
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı alanlara bankalardan özel fırsatlar bulunuyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği promosyon ödemesiyle birlikte neredeyse bir maaş kadar promosyon veriliyor. Bankalar tarafından emekliye sunulan bu seçenek mevcut bankada kalma şartıyla her emekliye ödeniyor. Süresi dolanlar da bankaların emekli promosyonu miktarlarına bakarak yeni bankalarını belirliyor. Pek çok kişi de bankaların promosyon seçeneklerinden faydalanmak için emekli maaşının başka bankaya taşınması sğrecini araştırıyor. Peki, Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Promosyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat promosyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.