Promosyon Emekli

Promosyon Emekli

Son dakika promosyon emekli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan promosyon emekli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını promosyon emekli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Promosyon Emekli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan promosyon emekli gelişmeleri de dahil olmak üzere 625 promosyon emekli haberi bulunmuştur. Tüm promosyon emekli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih...
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih... Emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilere 2 bin 750 lira ek koşulsuz olarak ödeme yapılıyor. E-devlet üzerinden ya da banka şubesinden işlem gerçekleştiriliyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara özel, aylıklarına göre alınabilecek promosyon tekliflerini duyuruyor. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçildi. ING Türkiye'den de açıklama geldi. Emekli maaşını ING'ye geçiren müşteriler, en az 1850 TL, en fazla 2750 TL ödeme alıyor. Öte yandan emekli yakınlarını da bankaya yönlendirirlerse en fazla 5 kişi olmak kaydıysa 1250 TL ek promosyon kazanabiliyorlar. Yani promosyon ödemeleri 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.
14.04.2022 Emekli
Zam geldi! Bugün itibarı ile 2 bin liraya çıkarıldı, hemen hesaplara yatırılıyor
Zam geldi! Bugün itibarı ile 2 bin liraya çıkarıldı, hemen hesaplara yatırılıyor Bugün başladı. 2. 000 TL ödenecek. Başvuranlar yararlanıyor. Paralar hemen hesaplara yatırılıyor. Bizzat başvuru şartı bulunuyor. 2.000 lira karşılıksız olarak veriliyor. Garanti BBVA emekliler için harekete geçti. Ödeme miktarı 1.750 TL'den 2.000 TL'ye çıkarıldı. Tüm emekliler yararlanabiliyor. Promosyon ödemelerini maaş miktarı belirliyor. 2 bin 500 lira ve üstünde maaş alan emekliler 2 bin TL promosyon alma hakkına sahip oluyor.
17.11.2021 Ekonomi
Emeklilere 1.000 TL geri ödemesiz veriliyor! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor...
Emeklilere 1.000 TL geri ödemesiz veriliyor! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı fark etmiyor... Emeklilere güzel haber! Karşılıksız 1.000 TL ödeme yapılıyor. Başvuranlar alıyor. Tüm emekliler yararlanabiliyor. Resmi açıklama geldi. Kuveyt Türk, emeklilere yönelik avantajlar içeren emekli maaşı taşıma paketi hazırladı. 1.000 lira promosyon ödemesi yapılıyor.
7.09.2021 Ekonomi
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor
Emeklilere 1.750 TL karşılıksız olarak veriliyor! Başvuran alıyor Emeklilere müjde! 1750 TL'ye kadar karşılıksız para veriliyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan da alabiliyor. Tek tek açıklanıyor. Rakamlar yükseliyor. Milyonlarca emekli 2021 yılında bankaların verdiği emekli promosyon ücretlerini merak ediyor. 2021 yılı için emekli promosyonunu almaya 3 yıllık taahhüdü dolmuş olanlar hak kazanacak. Yeni emekliler de ilk maaşlarıyla birlikte bu ek gelire kavuşuyor. Peki, hangi banka kaç TL, ne kadar promosyon veriyor? İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, Yapı Kredi ve diğer bankaların promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
1.09.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler 1.750 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. işte detaylar...
30.07.2021 Emekli
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira...
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu ve belli oldu. Çifte zam müjdesi geldi. Açıklamalar peş peşe yapılıyor. Zam ile ilgili ilk müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Bayram ikramiyelerine zam yapılacağını duyurdu. Emeklilere bir zam müjdesi de bankalardan geldi. Emeklilere ödenecek promosyonlara zam yaptılar. Bayram ikramiyesinin bin 162 lira ödenmesi beklenirken, emekliye promosyon ise 1750 liraya kadar çıktı. Emekli, dul ve yetim; hepsi için geçerli. Emeklilerin temmuz ayında da enflasyon farkı alması bekleniyor. Ziraat Bankası, Halkbank, ING, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek duyurdu...İşte emeklilerin yaralanacağı çifte zammın detayları
17.04.2021 Emekli
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL...
Emekli, dul, yetim... Milyonları ilgilendiriyor! 2 bin 550 TL... Milyonlarca kişi yararlanıyor. 2 bin 550 liraya kadar çıkıyor. Emekli, dul ve yetimleri çok yakından ilgilendiren ödemelerde yeni yıl fırsatları gündemde. Bankalar tek tek duyuruyor. Yarış gittikçe kızışıyor. Bankaların promosyon ödemeleri emekli vatandaşlar ile birlikte dul ve yetim aylığı alanları da kapsıyor. 3 yıl kalma sözüne karşılık yapılan ödemelerde vatandaşlar daha yüksek paranın nasıl alınabileceğini merak ediyor. Promosyon yarışında hangi banklar önde. İşte emekli, dul ve yetimlere promosyon ödemesi yapan özel bankaların verdiği paralar ve istenen ek şartlar...
20.12.2020 Ekonomi
Emeklilere büyük şok! Paraların yarısı yattı...
Emeklilere büyük şok! Paraların yarısı yattı... Milyonlarca kişi bekliyordu. Ödenecek rakamlar açıklandı, emekliler parayı almak için oraya akın etti. Ödemeler yapılmaya başlanınca emekliler büyük şok yaşadı. Bazı özel bankalar vaat ettiği promosyonların yarısını yatırdı. "Kandırıldık" diyen emekliler bankalardan şikayetçi. Bankalar ise "Sorunu çözeceğiz" diyor.
22.04.2020 Ekonomi
Ödemeler 4 bin liraya kadar çıkıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...
Ödemeler 4 bin liraya kadar çıkıyor! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor... Milyonlarca memur ve emekli için yeni yılda güzel haberler peş peşe geliyor. Maaşları kendi bünyesinden ödemek isteyen bankalar memur ve emeklilere 300 ile 4 bin lira arasında değişen paralar öneriyorlar. Kimi bankalar, yeni müşteriler kazanmak için kredilere özel faiz imkânı sunarken, kimileri de emeklileri düşünerek ücretsiz tıbbi destek ve ambulans gibi hizmetler veriyor.
7.03.2019 Ekonomi
Emeklilere güzel haber... 600 TL promosyon!
Emeklilere güzel haber... 600 TL promosyon! Emeklilerin 450 liraya varan promosyonu kampanyalarla artıyor.Kimi banka tutarı 600 liraya çıkarırken, kimi de hem emekliye hem de onu bankaya kazandırana ödeme yapıyor.
7.02.2019 Ekonomi
Yarış emekliye yaradı! 600 liraya yükseldi
Yarış emekliye yaradı! 600 liraya yükseldi Bankaların emekli müşteri yarışı sürüyor. Kimi bankalar promosyonu 600 liraya çıkardı, kimi de hem emekliye hem de onu bankaya kazandırana ödeme yapıyor. Promosyondan yeni emekliler de yararlanırken, vaatleri cazip bulan bankasını değiştirebiliyor.
27.12.2018 Ekonomi
Emekliye 600 TL
Emekliye 600 TL Bankaların emekli müşteri rekabeti sürüyor. Kimi bankalar 450 liraya varan promosyona ek fırsatlar sunarken, kimi de ödemeyi 600 liraya kadar çıkardı.
10.12.2018 Ekonomi
Emekliye ve memurlara yapılan 2017 zammı
Emekliye ve memurlara yapılan 2017 zammı Emekli ve memurlar her sene içerisinde Ocak ve Temmuz aylarında maaşlarına farklı oranlarda zam almaktadır. 2017 yılının emekli ve memurlar zamları da açıklandı. Peki emekli ve memur zamları tam olarak ne kadar? İşte cevabı!
29.09.2021 Gündem
Emekliye ve memurlara yapılan 2017 zammı...
Emekliye ve memurlara yapılan 2017 zammı... Emekli ve memurlar her sene içerisinde Ocak ve Temmuz aylarında maaşlarına farklı oranlarda zam almaktadır. 2017 yılının emekli ve memurlar zamları da açıklandı. Peki emekli ve memur zamları tam olarak ne kadar? İşte cevabı!
29.09.2021 Gündem
Müezzinoğlu'ndan 'emekliye banka promosyonu' açıklaması
Müezzinoğlu'ndan 'emekliye banka promosyonu' açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, bankalar tarafından emeklilere promosyon verilmesine ilişkin çalışmaları bir noktaya getirdiklerini belirterek, “Dolayısıyla işi Sayın Başbakanımıza çalışmalar tamamlanınca götüreceğiz” dedi...
23.09.2016 Ekonomi
‘4 gün pazarlığı’ tutmadı
‘4 gün pazarlığı’ tutmadı Bankalar SGK’ya bu formülü sundu ancak SGK kabul etmedi
27.08.2010 Ekonomi
Bankalar promosyon yarışını hızlandırdı! İşte banka banka promosyon ödemeleri
Bankalar promosyon yarışını hızlandırdı! İşte banka banka promosyon ödemeleri Promosyon haberlerinde son dakika. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren gelişme... Milyonlarca emekli, dul ve yetimi yakından ilgilendiren banka promosyonlarında yarış gittikçe hız kazandı. Özel bankalar promosyonu, ek ödemelerle birlikte artırdı. İşte son dakika promosyon tutarları...
18.04.2024 Ekonomi
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli promosyonları güncellendi! Bankalar kampanyaları açıkladı, işte en yüksek promosyon veren banka
Emekli promosyonları güncellendi! Bankalar kampanyaları açıkladı, işte en yüksek promosyon veren banka Milyonlarca Emekli vatandaşları yakından ilgilendiren banka promosyonu kampanyaları güncellendi. Emekliye ek gelir imkanı sunan emekli promosyon tutarları 11 banka tarafından duyuruldu. Emekli promosyonu 20 bin TL'ye kadar dayandı. İşte en yüksek promosyon veren banka...
14.04.2024 Ekonomi
Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar yeni kampanyaları açıkladı, ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı
Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar yeni kampanyaları açıkladı, ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kalması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
12.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Promosyon Emekli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki promosyon emekli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.