Gazete Vatan Logo

Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası promosyon ödemesi ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ödemeleri merakla bekleniyor. 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir. Emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyanlara 3.000 TL ve 5.000 TL aralığında promosyon verilecek. Peki, Ziraat Bankası emekli promosyonu yattı mı, Ziraat Bankası promosyonu ne kadar?

Ziraat promosyonu yattı mı, ne zaman yatacak? Ziraat Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Ziraat Bankası emekli promosyonu başvuruları 18 Ekim tarihinde başlamıştı. Başvuruların ardından “Emekli promosyonu ne zaman yatacak?” sorusuna yanıt aranıyor. Emekli promosyonları emekli aylığına göre belirleniyor. Peki, Ziraat promosyon ne zaman yatacak, ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyonu yattı mı?

Ziraat promosyon ne zaman yatacak?

Ziraat Bankası promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecek. Bankanın yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimize Bankamızca;

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Haberin Devamı

Başvurular 18.10.2022 tarihi itibari ile başlayacak olup, promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecektir.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.