Kızıla dönen gökyüzü paniğe neden oldu! Sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi...
Kızıla dönen gökyüzü paniğe neden oldu! Sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi... Gökyüzünün kızıl renge dönmesi paniğe neden oldu. Çin'in Zhejiang eyaletindeki bir şehir olan Zhoushan'da gökyüzünün rengi kızıla döndü. Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi. İşte 'kızıl gökyüzü'nün nedeni...
9.05.2022 Dünya
Çin’de 60 tonluk balina için 20 saatlik kurtarma operasyonu
Çin’de 60 tonluk balina için 20 saatlik kurtarma operasyonu Çin’in Zhejiang eyaletinin Xiangshan bölgesinde karaya vuran 60 tonluk balina için 20 saat süren bir kurtarma operasyonu düzenlendi.
20.04.2022 Dünya
Çin'den Londra'ya ilk yük treni yola çıktı
Çin'den Londra'ya ilk yük treni yola çıktı Çin Demiryolu Şirketi, Çin'den Londra'ya giden ilk yük treninin bugün yola çıktığını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
Açıklanamayan olay!
Açıklanamayan olay! Uzmanlar, Çin’in Zhejiang bölgesinde nehirin kırmızıya dönüşmesinin nehre yasadışı atıkların dökülmüş olabileceği üzerinde duruyor.
28.07.2014 Dünya
Kırmızı ışık felaketi
Kırmızı ışık felaketi Çin’in Zhejiang eyaletinde, 5 Şubat’ta üç tekerlekli bisiklet süren Hu Mou ve eşi, kırmızı ışıkta geçince bir aracın kendilerine çarpmasıyla havaya fırladı...
18.03.2014 Dünya