Zeytin Dalı Operasyonu

Zeytin Dalı Operasyonu

Son dakika zeytin dalı operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeytin dalı operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeytin dalı operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeytin Dalı Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeytin dalı operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 410 zeytin dalı operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm zeytin dalı operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli: Yangının imar rantı gayesiyle çıkarıldığını iddia edilmesi, sefil ve şerefsiz bir bühtandır
Bahçeli: Yangının imar rantı gayesiyle çıkarıldığını iddia edilmesi, sefil ve şerefsiz bir bühtandır MHP lideri Devlet Bahçeli, Çanakkale'de devam eden yangın ilgili olarak sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, "Sosyal medyaya üşüşmüş bazı alçakların yangının imar rantı gayesiyle çıkarıldığını iddia etmeleri sefil ve şerefsiz bir bühtandır." diyerek tepki gösterdi
23.08.2023 Gündem
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
23.08.2023 Gündem
MSB: PKK/YPG'li 2 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: PKK/YPG'li 2 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Operasyonu bölgesinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
8.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti: Burada senin bir hakkın var mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğu Akdeniz resti: Burada senin bir hakkın var mı? Londra'daki dörtlü zirvenin perde arkasını anlatan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Libya ile yaptığı anlaşma ve Doğu Akdeniz'deki son durumun gündeme geldiğini söyledi. Erdoğan, "Dörtlü Zirve’de de Fransa ve Almanya da bu konunun üzerinde durdu. Biz gerekli açıklamaları yapınca da gene tabi Fransa maalesef bu işte hala rahatsızlığını devam ettiriyor. Ondan sonra dedim ki “Sen niye bunun üzerinde bu kadar duruyorsun? Burada senin bir hakkın var mı? Buranın garantör ülkesi Türkiye’dir, garantör ülkesi Yunanistan’dır, İngiltere’dir. Peki sen nereden buraya giriyorsun? Biz garantör ülke olma hakkımızı burada kullanıyoruz. Orada bizim soydaşlarımız var ve soydaşlarımızdan tarafız" ifadelerini kullandı.
5.12.2019 Siyaset
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu duyurdu: 35 saat içerisinde geri çekilmezlerse operasyon başlayacak
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu duyurdu: 35 saat içerisinde geri çekilmezlerse operasyon başlayacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu konuşmasında, ""35 saatimiz kaldı, 35 saat içerisinde geri çekilmezlerse operasyon tekrar başlayacak" ifadesini kullandı.
21.10.2019 Siyaset
Suriye haritası: TSK’nın Suriye’de vurduğu yerler!
Suriye haritası: TSK’nın Suriye’de vurduğu yerler! Barış Pınarı Harêkatı verilen operasyon sonrası birçok vatandaş Suriye haritası ile ilgili soruları araştırmaya başladı. TSK'nın Suriye haritası üzerinden vurduğu yerler...
10.10.2019 Gündem
Bakan Varank açıkladı: Cuma günü birliklere teslim edilecek
Bakan Varank açıkladı: Cuma günü birliklere teslim edilecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İnsansız iş makinesi cuma günü birliklere teslim edileceğini açıkladı.
9.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan döviz açıklaması! Ankara'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan döviz kurundaki dalgalanma ile ilgili olarak "Tüm bunlar Batı'nın, başta Amerika'nın, Türkiye'yi sıkıştırma operasyonlarıdır. Operasyonları ters tepti. Şimdi TL bulamıyorlar" ifadelerini kullandı. Yeni açılan Ankapark'ı 2 milyon 600 bin kişinin ziyaret ettiğinin açıklanması üzerine Erdoğan, "Sayın Özhaseki benim bir ricam olsa, Ankapark'ın işletmecileriyle görüşsen. Yani bu Ankapark’ı 31 Mart akşamına kadar değil de, 23 Nisan akşamına kadar Ankapark’ı açık tutsanız, ücretsiz olarak değil mi?" dedi. Özhaseki de seçim sonrası hemen gündeme alacaklarını dile getirdi.
28.03.2019 Siyaset
Son dakika... Dışişleri Bakanlığı: Trump'a karşı direnç oluştu!
Son dakika... Dışişleri Bakanlığı: Trump'a karşı direnç oluştu! Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, ABD'nin Suriye'den çekilme kararı hakkında “ABD bürokrasisinde Trump'a karşı direnç oluştu” ifadesi kullanıldı. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 6 Şubat’ta DEAŞ ile mücadele koalisyonunun toplantısı için ABD’yi ziyaret edeceğini belirten Aksoy, ABD'li senatör Graham'ın bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşmenin dışında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve MİT Başkanı Hakan Fidan ile de görüşeceğini de dile getirdi.
18.01.2019 Dünya
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta
Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Kritik toplantı 8 Ocak'ta Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, 'Washington'da 8 Ocak'ta toplantı olacak, ABD'nin çekilme süreci ele alınacak.' dedi.
21.12.2018 Gündem
"Miadı dolan PKK'yı da tasfiye sürecine gidiyorlar"
"Miadı dolan PKK'yı da tasfiye sürecine gidiyorlar" AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD'nin PKK'nın bazı sözde liderlerinin başına ödül koyup, şimdiye kadar zaten içli dışlı oldukları PYD ve YPG terör örgütünü meşru bir siyasal aktör haline getirme çabalarını ibretle izlediklerini belirterek, "Dünyada terör örgütleri üzerinden iş yapan ülkelerin bir müddet sonra bu terör örgütlerini nasıl kullanılmış bir paçavra gibi bir kenara attıklarını biliyoruz. ASALA'nın ismini kim hatırlıyor? ASALA'yı kullanan eller nasıl çöpe attıysa, PKK'yı kullanan eller de çöpe atacak. Öyle görünüyor ki nasıl miadı dolan örgütleri tasfiye ettilerse, miadı dolan PKK'yı da tasfiye sürecine gidiyorlar." dedi.
9.11.2018 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu ve adını açıkladı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu ve adını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Teknoloji Geliştirme Altyapı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Milli Uzun Menzilli Bölgesel Hava Savunma Sistemi'nin oluşturulmasına ilişkin çalışmalar başlatıldı. Bugün ayrıca bu projemizin de ismini ilan ediyoruz. Siper." ifadelerini kullandı.
31.10.2018 Siyaset
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine makale yazdı. Amerika'nın ticarette attığı sorumsuz adımlara vurgu yapan Erdoğan, "Bir ticaret devleti olan Almanya ve ihracata dayalı bir büyüme modeli benimsemiş olan Türkiye’nin diğer sağduyulu devletlerle birlikte çok taraflı diplomatik adımlarla herkesin zarar göreceği böyle bir ticaret savaşını durdurmaları tüm dünyanın hayrınadır." ifadelerini kullandı.
27.09.2018 Gündem
60 yaşındaki adam, 20 yaşındaki kadınla...
60 yaşındaki adam, 20 yaşındaki kadınla... Suriye'de yıllardır süren iç savaş milyonlarca Suriyeliyi yerinden yurdundan etti. Bu savaşın en büyük yükünü ise eşlerini kaybetmiş kadınlar çekiyor. Çocuklarıyla yaşama tutunmaya çalışan ve Fatih'teki bir derneğe sığınan kadınların çoğu, evliliği kurtuluş olarak görüyor.
17.09.2018 Yaşam
Türkiye destekli  35 bin kişilik ordu
Türkiye destekli 35 bin kişilik ordu Suriye’de Türkiye desteğiyle kurulan 35 bin kişilik muhalif ‘Ulusal Ordu’nun başındaki isim Albay Haitham Afisi, ‘Düşmanımız Esad, PKK ve DEAŞ’ dedi
12.08.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk adım bunlar, daha da ilerleteceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk adım bunlar, daha da ilerleteceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya özel yayınında gençlerin sorularını cevapladı. Erdoğan, "Bunlar bizim medar-ı iftiharımız tabii. ATAK, HÜRKUŞ. Bunlar bize yeterli mi? Değil tabii. Ama önemli olan ilk adım. Daha da ilerleteceğiz tabii. Milli teknoloji hamlesinde ilk adım bunlar. Bundan sonra ileri teknolojiye doğru gideceğiz." dedi.
18.06.2018 Siyaset
PKK’ya Suriye'de darbe ve hendek operasyonları
PKK’ya Suriye'de darbe ve hendek operasyonları Sınır ötesinde bulunan terör hedeflerini yok etmek için düzenlenen operasyonlar devam ediyor. Operasyonlar terör örgütü PKK’nın Irak’ta bulunan kamplarına yoğunlaştı. YPG/PYD’nin terör koridoru oluşturma çabası ise Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonu ile engellendi. Terör örgütü PKK, Suriye’den önce yurt içinde bazı ilçeleri sözde özerk bölge ilan etmeye çalışmıştı. İşte güvenlik güçlerinin kararlı operasyonuyla terörden temizlenen Silopi, Cizre, Nusaybin, Silvan gibi ilçelerde yaşanan olaylar.
18.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim halkım bu oyunu yutmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim halkım bu oyunu yutmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bürokratik oligarşiyi, biz şimdi bu yeni sistemle yeni dönemde kesinlikle yok edeceğiz." dedi
16.06.2018 Siyaset
Emine Erdoğan iftarda şehit aileleriyle buluştu
Emine Erdoğan iftarda şehit aileleriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği iftar programında şehit aileleri ile bir araya geldi. Programda konuşan Emine Erdoğan, "Kudüs başta olmak üzere tüm dünya Müslümanları Türkiye’nin umut ışığına muhtaç. Myanmar’a, Pakistan’a, sömürülmüş Afrika ülkelerine gittiğimde bunu derinden hissediyorum" dedi.
8.06.2018 Gündem
En önemli sorun Suriye meselesi
En önemli sorun Suriye meselesi Kadir Has Üniversitesi Türkiye Çalışmaları Merkezi’nin her yıl gerçekleştirdiği ‘Türk Dış Politikası Kamuoyu Algıları Araştırması’nın 2018 yılı sonuçları açıklandı. Ankete 26 ilde bin kişi katıldı.
6.06.2018 Gündem
Canikli'den sınırın "sıfır noktası"nda Mehmetçikle iftar
Canikli'den sınırın "sıfır noktası"nda Mehmetçikle iftar Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, ramazan ayının ilk iftarını sınırın sıfır noktasındaki Mehmetçikle yaptı.
17.05.2018 Siyaset
‘F-35 programı çöker’
‘F-35 programı çöker’ ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Görgün, Rusya’dan S-400 füzeleri alımı nedeniyle ABD’nin F-35 projesinden Türkiye’yi çıkarmasının söz konusu olmayacağını belirtti ve “Böyle bir adım, F-35 programını çökertir” dedi
7.05.2018 Gündem
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama
Erdoğan ve Aliyev'den ortak açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev düzenledikleri ortak basın toplantısında konuştu.
25.04.2018 Siyaset
Ve Türkiye düğmeye bastı!
Ve Türkiye düğmeye bastı! TUREB’e bağlı 12 bin turist rehberi, Zeytin Dalı Harekâtı’nın nedenini ve sonuçlarını dünyaya anlatacak. Birlik Başkanı Apalı, “Kampanya 37 dilde yapılacak. Bilboardlar, yazılı ve görsel medyayı etkin kullanıp tanıtım broşürleri dağıtacağız” dedi
22.04.2018 Ekonomi
500 bin Çinli turist bekleniyor
500 bin Çinli turist bekleniyor Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, "Çin, çok yakın bir dönemde Türkiye'nin en önemli turizm partnerlerinden biri olacak." dedi.
17.04.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zeytin Dalı Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeytin dalı operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.