Zeynep Mansur

Zeynep Mansur

Son dakika zeynep mansur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeynep mansur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeynep mansur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Mansur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep mansur gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 zeynep mansur haberi bulunmuştur. Tüm zeynep mansur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem!
Zeynep Mansur: Aşk için dinimi değiştirmem! Ünlü şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen Mansur, aradığı aşkı Yunanistan'da bulabileceğini söyledikten sonra; samimi bir açıklamada bulunarak aşkı için din değiştirmeyeceğini söyledi.
4.04.2024 Magazin
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti
Usta sanatçı Selçuk Tekay hayatını kaybetti Şarkıcı Emel Sayın, besteci ve keman virtüözü Selçuk Tekay'ın(68) hayatını kaybettiği duyurdu. Tekay'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. Emel Sayın, Nilüfer, Ferhat Göçer ve birçok ünlü isim sosyal medya paylaşımlarıyla üzüntülerini dile getirdi.
14.06.2021 Magazin
Zeynep Mansur'un evi dronla izlendi
Zeynep Mansur'un evi dronla izlendi Şarkıcı Zeynep Mansur arkadaşlarıyla evdeyken bir dronun pencereden geçtiğini gördü. Kumanda eden kişinin “Evine bakıyorum” demesi üzerine ünlü şarkıcı coluğu karakolda aldı.
15.09.2020 Magazin
‘Ozan’ı kınıyorum’
‘Ozan’ı kınıyorum’ Zeynep Mansur, Nişantaşı’nda görüntülendi.
5.07.2020 Magazin
İsyan etti: Ne yapsam çalıyorlar!
İsyan etti: Ne yapsam çalıyorlar! Önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülenen şarkıcı Zeynep Mansur, çalınan projelerinden dolayı resmen isyan etti.
3.07.2020 Magazin
Zeynep Mansur lakabının hakkını verdi
Zeynep Mansur lakabının hakkını verdi Zeynep Mansur, yeni yılda Adana Seyhan Otel'de sahne aldı. Elbisesiyle göz dolduran şarkıcı 'Bayan Bacak' lakabının hakkını verdi.
1.01.2020 Magazin
Okan Bayülgen'den klip sözü
Okan Bayülgen'den klip sözü Şovmen Okan Bayülgen, TV100 ekranlarında sunuculuğunu yaptığı 'Uykusuzlar Kulübü' programına katılan Zeynep Mansur'a, yeni klibinde oynama sözü verdi.
13.08.2019 Magazin
Parlak tayt modası
Parlak tayt modası Son zamanlarda bir hayli popüler olan ‘parlak tayt’ modasına ünlü isimler de uydu.
1.10.2018 Magazin
TL’ye döndüm
TL’ye döndüm Şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün İstMarina AVM’de görüntülendi.
17.09.2018 Magazin
Tepkiler çok güzel
Tepkiler çok güzel Zeynep Mansur, Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı.
14.09.2018 Magazin
Zeynep tatilde
Zeynep tatilde Şarkıcı Zeynep Mansur tatil için Dubai’ye gitti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Mansur, çektiği fotoğrafları Instagram’da takipçileri ile paylaştı
23.06.2018 Magazin
GQ partisi
GQ partisi DÜNYANIN bir numaralı prezervatif markası Durex yeni ürününü GQ Türkiye ile düzenlediği bir partiyle tanıttı.
9.05.2018 Magazin
Zeynep Mansur Çeşme'yi tercih etti
Zeynep Mansur Çeşme'yi tercih etti Güzel şarkıcı Zeynep Mansur, geçtiğimiz hafta sonu Çeşme'de tatil yaptı.
4.07.2017 Magazin
Zeynep Mansur'dan hayranlarına müjde!
Zeynep Mansur'dan hayranlarına müjde! Şarkıcı Zeynep Mansur, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.
16.02.2017 Magazin
Sanat güzellikle buluştu
Sanat güzellikle buluştu Okşan Yücel’in sahibi olduğu “Okşan’s Güzellik Yaşam Akademi” sanat dünyasına yön veren sanatçıların eserlerinin yer aldığı karma sergisi ile kapılarını açtı
12.02.2017 Magazin
Zeynep Mansur evden çıkamıyor!
Zeynep Mansur evden çıkamıyor! Şarkıcı Zeynep Mansur, latex alerjisi sebebiyle zor günler geçiriyor...
14.01.2017 Magazin
Hadsizliğim oldu
Hadsizliğim oldu Star Wars serisinin yeni filmi ‘Rogue One’ filminin özel gösterimi önceki akşam Kanyon’da gerçekleşti...
22.12.2016 Magazin
Yılbaşında salsa
Yılbaşında salsa ‘Yine Bana Zor Geliyor’ şarkısı ile iyi bir çıkış yapan Zeynep Mansur, yılbaşı gecesi için özel bir program hazırlıyor...
6.12.2016 Magazin
Zeynep Mansur'dan yılbaşı sürprizi
Zeynep Mansur'dan yılbaşı sürprizi 'Yine Bana Zor Geliyor' şarkısı ile iyi bir çıkış yapan Zeynep Mansur, yılbaşı gecesi için özel bir program hazırlıyor.
6.12.2016 Magazin
Adriana Lima'nın ikizi Türkiye'de ortaya çıktı!
Adriana Lima'nın ikizi Türkiye'de ortaya çıktı! Bu yıl ilki düzenlenecek olan International Top Model of Cyprus Yarışması 22 Ekim Cumartesi akşamı Girne Lord's Palace Hotel'de yapılacak. Türkiye'yi temsil edecek olan Gökçe Eygi, dünyaca ünlü top model Adriana Lima'ya benzerliği ile dikkat çekiyor.
11.10.2016 Magazin
'Aman, sakın yanlış bir şey yazmayın'
'Aman, sakın yanlış bir şey yazmayın' Şarkıcı Zeynep Mansur önceki gün bir erkek arkadaşıyla birlikte Nişantaşı’nda görüntülendi.
5.10.2016 Magazin
Yelkenin birincisi ‘Matador’
Yelkenin birincisi ‘Matador’ Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü ve Bodrum Marina Yat Kulübü tarafından düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları tamamlandı...
26.09.2016 Magazin
Ünlüler yarıştı
Ünlüler yarıştı Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları’nın ilk günü renkli görüntülere sahne oldu. 19 ünlü isim profesyonel sporcularla birlikte yarıştı.
24.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Mansur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep mansur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.