Zeynep Farah Abdullah

Zeynep Farah Abdullah

Son dakika Zeynep Farah Abdullah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Farah Abdullah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Farah Abdullah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Farah Abdullah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep farah abdullah gelişmeleri de dahil olmak üzere 415 zeynep farah abdullah haberi bulunmuştur. Tüm zeynep farah abdullah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırdı!
Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırdı! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Hande Atatizi, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filminde, bir döneme damga vuran 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısını canlandıran Zeynep Farah Abdullah'a övgüler yağdırdı.
10.04.2022 Magazin
Hande Ataizi: Sırf onun için filmi izlemeye gideceğim
Hande Ataizi: Sırf onun için filmi izlemeye gideceğim Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Hande Ataizi, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filminde, bir döneme damga vuran 'Acıların kadınI' lakaplı arabesk sanatçısını canlandıran Zeynep Farah Abdullah'a övgüler yağdırdı.
9.04.2022 Magazin
Ahmet Rıfat Şungur: Sen çok uyanık bir gülcüsün
Ahmet Rıfat Şungur: Sen çok uyanık bir gülcüsün Bir dönem meslektaşı Zeynep Farah Abdullah'la aşk yaşayan oyuncu Ahmet Rıfat Şungar, önceki gün eşi Eşi Esra Gülmen'le birlikte Cihangir'de vakit geçirdi.
22.07.2021 Magazin
Kanal D'nin o dizisi final mi yapıyor?
Kanal D'nin o dizisi final mi yapıyor? Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı Kanal D’nin yeni dizisi 'Gülizar'ın, final yapacağı iddia edildi.
9.02.2018 Televizyon
Yeşilçam Arif V 216’da
Yeşilçam Arif V 216’da Cem Yılmaz’ın 5 Ocak’ta vizyona girecek olan filmi ‘Arif V 216’nın merakla beklenen karakterleri ortaya çıktı.
21.12.2017 Magazin
Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak?
Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak? Muhteşem Yüzyıl fenomenleri bu sezon Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem ne zaman başlayacak? sorusu gündemdeyken, Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murad ismiyle Fox TV'de olacak.
29.09.2021 Gündem
Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat FOX'ta yayınlanacak!
Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat FOX'ta yayınlanacak! Çok sayıda kişinin gönlüne taht kuran ve fenomen hale gelen Muhteşem Yüzyıl, hikayelerine FOX'ta devam edecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat adıyla FOX'ta yayınlanacak olan dizide hikayeler yine heyecan yaratacak. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat'ın yeni sezonunda oyuncu kadrosu da dikkatleri çekiyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi IV. Murat yeni bölümleriyle izleyicilerini buluşturacak.
29.09.2021 Gündem
Eski eşler pişti oldu
Eski eşler pişti oldu FOX TV dizi ve programların yönetmen, yapımcı ve oyuncuları yeni sezon tanıtımı için bir araya geldi...
5.10.2016 Magazin
Ekranların yeni ikilisi mi olacaklar?
Ekranların yeni ikilisi mi olacaklar? Yeni dönemde ekrana gelmeye hazırlanan Ay Yapım'ın yeni dizisi 'Köstebek' için aranan kan bulundu...
18.05.2016 Televizyon
Sosyal Medya bu sahneyi konuştu!
Sosyal Medya bu sahneyi konuştu! Kurt Seyit ve Şura'nın son bölümünde öyle bir sahne vardı ki...
3.04.2014 Magazin
Günü ve saati belli oldu!
Günü ve saati belli oldu! 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinin yayın tarihi belli oldu..
11.02.2014 Magazin
Yeni fragman yayınlandı!
Yeni fragman yayınlandı! Heyecanla beklenen dizi Kurt Seyit ve Şura'dan yeni fragman...
30.01.2014 Magazin
'Avakado masajıyla uyandırıyor'
'Avakado masajıyla uyandırıyor' Farah Zeynep Abdullah, GQ Türkiye'ye çok özel açıklamalarda bulundu...
28.01.2014 Magazin
Kıvanç'ın dizisinde sürpriz isim
Kıvanç'ın dizisinde sürpriz isim Ünlü oyuncu Kurt Seyt ve Shura dizisinden teklif aldığını açıkladı.
7.01.2014 Magazin
İşte Eser'in yeni sevgilisi
İşte Eser'in yeni sevgilisi Eser Yenenler, 2014'e yeni bir aşkla girdi!
5.01.2014 Magazin
Sergen Yalçın'ı çıldırtacak!
Sergen Yalçın'ı çıldırtacak! Eser Yenenler'den ikinci gol...
4.01.2014 Magazin
Kurt Seyt'e para engeli!
Kurt Seyt'e para engeli! Rusya'da çekilmesi planlanan Kurt Seyt'e maddi engel...
8.12.2013 Magazin
Eser'i çabuk unuttu
Eser'i çabuk unuttu Zeynep Farah Abdullah, yeni sevgilisiyle görüntülendi...
28.11.2013 Magazin
Neden ayrıldıklarını açıkladı
Neden ayrıldıklarını açıkladı Eser Yenenler, Zeynep Farah Abdullah'la neden ayrıldı?
7.11.2013 Magazin
Türkiye’nin Oscar adayı belli oldu!
Türkiye’nin Oscar adayı belli oldu! Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik açıkladı
29.09.2021 Gündem
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu
Farah Zeynep Abdullah'tan oryantal şov! Kalçalarını kıvırdığı anlar olay oldu Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, oryantal dans şovuyla takipçilerini şaşırttı. Rol aldığı yapımlarla gündeme gelen oyuncu, dans kıyafetiyle de olay oldu.
20.03.2024 Vatan TV
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliği sona erdikten sonra Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu ilişkide de aradığını bulamadı.
27.12.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı!
Farah Zeynep Abdullah'a gelen Dilruba mesajları: "Bihter'i hafız yapan dünya!" Sosya medya yıkıldı! Farah Zeynep Abdullah, Kızılcık Şerbeti dizisinde Dilruba karakteriyle yer alınca yorumlar da gecikmedi. Bihter filminin yankıları sürerken şimdi de Show TV'nin güçlü dizisi Kızılcık Şerbeti ziyareti başarılı oyuncuyu gündemde tutmaya yetti. Sosyal medyada yer alan bazı yorumlar Farah Zeynep Abdullah'ı göklere çıkarırken bazıları ise acımasızdı.
1.12.2023 Televizyon
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı
50 yaşındaki Hande Ataizi sırt kaslarını paylaştı Aşk-ı Memnu'nun sinema uyarlaması 'Bihter' filmindeki Firdevs Hanım karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Ataizi Instagram hesabından yaptığı bir dikkatleri üzerine çekti. 50 yaşındaki Ataizi'nin sırt kasları sosyal medyada gündem oldu.
28.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Farah Abdullah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep farah abdullah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.