Zeynep Demirel

Zeynep Demirel

Son dakika Zeynep Demirel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Demirel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Demirel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Demirel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep demirel gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 zeynep demirel haberi bulunmuştur. Tüm zeynep demirel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Demirel yıllar sonra ‘şişe kırma’ olayına açıklık getirdi!
Zeynep Demirel yıllar sonra ‘şişe kırma’ olayına açıklık getirdi! Zeynep Demirel, katıldığı bir programda eşi Volkan Demirel hakkında bir dönem ortaya atılan ‘eşine yan bakanın kafasında şişe kırdı’ haberlerine ilk kez açıklık getirdi.
23.12.2023 Magazin
Zeynep Sever Demirel plaj tarzıyla herkesin dikkatini çekti!
Zeynep Sever Demirel plaj tarzıyla herkesin dikkatini çekti! Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel, sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Zeynep Demirel son olarak plaj pozlarını paylaştı, takipçilerinden yorum ve beğeni aldı.
4.07.2023 Magazin
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı
İzel-Çelik-Ercan, Kuruçeşme'de 90'lı yılları yeniden yaşattı Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, önceki akşam 90’lı yıllara damga vurmuş İzel-Çelik-Ercan’ı ağırladı. Fenomen grup, Boğaz'ın ışıkları altında tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirdi. Muhteşem bir konsere imza atan efsane grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranı ile birlikte seslendirdi.
10.06.2023 Magazin
Zeynep Demirel: 'Ağlayarak şov yapma' diyen vicdansızlar oldu!
Zeynep Demirel: 'Ağlayarak şov yapma' diyen vicdansızlar oldu! Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, en çok yıkımın yaşandığı illerden olan Hatay'da depreme yakalanmıştı. Duygularını sosyal medyadan dile getiren Zeynep Demirel, kendisine yapılan eleştirilere de tepki gösterdi.
11.02.2023 Magazin
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu
Ahmet Eyüp Türkaslan, Atsu ve diğer sporcularımız... Herkes onlar için seferber oldu Türkiye’yi yasa boğan depremler sporcuları da vurdu. Hataysporlu Atsu’nun yanı sıra sportif direktör Taner Savut ve tercüman Emre Aslan enkaz altında kaldı. Malatyasporlu kaleci Ahmet Eyüp’e tüm çabalara rağmen ulaşılamadı. Malatya’da 11’i voleybolcu, 4’ü ampute futbolcu toplam 15 sporcuyu kurtarmak için ekipler seferber oldu.
7.02.2023 Süper Lig
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel derin yırtmaçlı pozuyla olay oldu!
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel derin yırtmaçlı pozuyla olay oldu! Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiriyor. Tescilli güzel Demirel, bu defa derin yırtmaçlı elbisesiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
20.09.2022 Magazin
Volkan Demirel'in kura çekimi eşi Zeynep Demirel'in diline düştü
Volkan Demirel'in kura çekimi eşi Zeynep Demirel'in diline düştü Fenerbahçe’nin efsane kalecilerinden Volkan Demirel, UEFA Konferans Ligi grup aşaması kura çekiminde yer aldı. Çektiği topu açmakta güçlük çeken Volkan Demirel'i eşi Zeynep Demirel sosyal medyadan ti’ye aldı.
27.08.2022 Magazin
Volkan Demirel kura çekimine damga vurdu! Topları açamadı, eşinin paylaşımı herkesi güldürdü
Volkan Demirel kura çekimine damga vurdu! Topları açamadı, eşinin paylaşımı herkesi güldürdü UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Başakşehir ve Sivasspor'un rakiplerinin belli olduğu kura çekiminde Volkan Demirel görev aldı. Efsane kalecinin törende kura toplarını açamadığı an ise sosyal medyada çok konuşuldu. İşte tüm yaşananlar...
26.08.2022 Gündem
Volkan ve Zeynep Demirel'in gururlu günü!
Volkan ve Zeynep Demirel'in gururlu günü! Mutlu evlilikleri süren Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in kızları Yade bugün karne aldı. Ünlü çift bu özel günde kızlarının mutluluğunu paylaştı.
8.06.2022 Magazin
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel spor tarzıyla dikkat çekti! Amuda kalktı ve...
Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel spor tarzıyla dikkat çekti! Amuda kalktı ve... Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel Seksenler dizisinde rol almaya başladığı günden beri popülerliğini artırdı. Oyuncu Zeynep Sever Demirel'in sosyal medya paylaşımları da merak ediliyor. Demirel son olarak spor tarzını gösterip amuda kalkınca takipçilerinden beğeni topladı.
26.04.2022 Magazin
Zeynep Demirel formda vücuduyla hayran bıraktı!
Zeynep Demirel formda vücuduyla hayran bıraktı! Son olarak 'Seksenler' dizisinde ekranlarda olan Zeynep Sever Demirel, formda vücudunu spor yaparak koruyor. Demirel, son olarak spor sonrası yaptığı paylaşımla takipçilerinin karşısına çıktı. Zeynep Demirel'in formda vücudu herkesi hayran bıraktı.
16.03.2022 Magazin
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili!
Zeynep Sever Demirel ve çocuklarının maceralı tatili! Teknik direktör Volkan Demirel ile 12 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Zeynep Sever Demirel, çocukları Yade ve Yeda ile geçtiğimiz cumartesi günü maceralı bir yolculuğa çıkmıştı.
28.01.2022 Magazin
Volkan Demirel: Acele etmeyin, eşimi güzel çekin
Volkan Demirel: Acele etmeyin, eşimi güzel çekin Fenerbahçe'nin eski milli kalecisi Volkan Demirel, eski Belçika güzeli eşi Zeynep Sever Demirel ile önceki gece Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü çift, gittikleri mekan çıkışı gazetecilerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.
27.11.2021 Magazin
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor? Seksenler dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin’in vefat etmesinin ardından yeni Fehmi’nin kim olacağı merak ediliyordu. Seksenler dizinin yeni tanıtım videosu yayınlandı. Peki, Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
10.06.2021 Gündem
'Seksenler'in yeni sezon tarihi belli oldu!
'Seksenler'in yeni sezon tarihi belli oldu! TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi 'Seksenler’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Seksenler, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de izleyiciyle buluşacak.
8.06.2021 Magazin
İlker Ayrık, 'Seksenler'e geri dönüyor
İlker Ayrık, 'Seksenler'e geri dönüyor TRT 1 dizisi 'Seksenler' yaz sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanırken, sürpriz bir ismin de sevilen yapıma geri döneceği haberi geldi.
25.05.2021 Televizyon
Tedbirlere uymadılar! Sosyal mesafe, maske...
Tedbirlere uymadılar! Sosyal mesafe, maske... Fenerbahçe futbol takımında antrenör olarak görev alan eski kaleci Volkan Demirel, önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi.
3.10.2020 Magazin
Zeynep Demirel havuz başında görüntülendi
Zeynep Demirel havuz başında görüntülendi Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel'in eşi, 2009 Miss Belçika Güzeli Zeynep Demirel, tatil sezonu Bodrum'da açtı.
11.07.2020 Magazin
Küçük kızına yüzmeyi öğretti
Küçük kızına yüzmeyi öğretti Fenerbahçeli Volkan Demirel’in eşi, 2009 Miss Belçika Güzeli Zeynep Sever Demirel, kızlarıyla tatilde. Demirel, Yade'den sonra küçük kızı Yeda'ya da yüzme öğretti.
8.07.2020 Magazin
Acil kozmetik alışverişi
Acil kozmetik alışverişi Eski Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda bir kozmetik mağazasından çıkarken görüntülendi.
18.06.2020 Magazin
Volkan-Zeynep Demirel çifti yemeğe çıktı
Volkan-Zeynep Demirel çifti yemeğe çıktı Fenerbahçeli eski kaleci Volkan Demirel, geçtiğimiz akşam eşi Zeynep Sever Demirel ile Nişantaşı'nda görüntülendi.
6.06.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Demirel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep demirel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.