Zeynep Beşerler

Zeynep Beşerler

Son dakika Zeynep Beşerler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Beşerler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Beşerler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Beşerler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep beşerler gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 zeynep beşerler haberi bulunmuştur. Tüm zeynep beşerler haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de kameralara yansıdır. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen Beşerler, muhabirlerle de sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt verirken ihanet açıklaması da yaptı.
29.03.2024 Magazin
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler boşanıyor
Zeynep Beşerler boşanıyor 2013 yılında iş insanı Emir İçgören ile Bodrum'da nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler boşanma kararı aldı. İkilinin birlikte yaşadıkları evi ayırdıkları belirtildi.
27.10.2023 Magazin
Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı!
Zeynep Beşerler hakkında soruşturma başlatıldı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, 14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonrası atılan tweetleri mercek altına aldı. Başsavcılık, seçim sonuçları ve deprem bölgesindeki seçmenlere yönelik paylaşımda bulunan hesaplar hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma başlatılan hesaplar arasında Zeynep Beşerler de bulunuyor.
15.05.2023 Magazin
Zeynep Beşerler'den boşanma açıklaması
Zeynep Beşerler'den boşanma açıklaması Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, 2013 yılında evlendiği iş adamı Emir İçgören’le boşanacakları iddialarına menajeri aracılığıyla yanıt verdi. Ünlü oyuncunun menajeri “Ayrılık yok, olası İstanbul depremi nedeniyle yeni bir eve taşınacaklar” diye konuştu.
11.04.2023 Magazin
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler ve Emir İçgören boşanıyor
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler ve Emir İçgören boşanıyor Oyuncu Zeynep Beşerler'in 1o yıllık evliliği bitiyor. Beşerler, 2013 yılında evlendiği Emir İçgören ile boşanıyor.
9.04.2023 Magazin
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi
Ünlü kadınlar ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesiyle bir araya geldi Hayatı tek başına omuzlayan kadınları istihdam ederek iş yaşamına kazandırmak ve gelecek kurmalarına yardımcı olmak için gerçekleştirilen ‘Kadınlar Omuz Omuza’ projesinin açılış lansmanı gerçekleştirildi. Pınar Altuğ, Atiye, Özge Boran ve Aydilge gibi 30 ünlü isim de projeye destek oldu.
5.03.2022 Magazin
Zeynep Beşerler'in zor anları: Çok yaramaz
Zeynep Beşerler'in zor anları: Çok yaramaz Zeynep Beşerler, oğlu Kerem İçgören ile birlikte önceki gün Etiler’de görüntülendi. Gezmeye çıktıklarını belirten ünlü oyuncu, oğlu Kerem’in hareketli tavırları nedeniyle zor anlar yaşadı.
5.02.2022 Magazin
Reklam iddiası Zeynep Beşerler'i kızdırdı: Sen ruhu kirlenmiş bir varlıksın
Reklam iddiası Zeynep Beşerler'i kızdırdı: Sen ruhu kirlenmiş bir varlıksın Orman yangınlarına kayıtsız kalmayan Zeynep Beşerler, Bodrum Mazı'nın Armutçuk köyündeki hayvanlar için bir kamyon dolusu saman yolladı. Bunu sosyal medyadan paylaşan Beşerler, bir takipçisinin "Her şeyi gördüm, bir tır samanın önünde poz vereni görmedim. Saman kraliçesi sosyetemsi canlı" yorumuna kayıtsız kalamadı.
7.08.2021 Magazin
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?'
Zeynep Beşerler'den Fazıl Say açıklaması! 'Mantıksız, neden evlisin?' Fazıl Say-Ece Dağıstan çiftinin "Sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Birbirimize hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz" açıklaması gündemden düşnmüyor. Bu konuda bir açıklama da oyuncu Zeynep Beşerler'den geldi.
27.03.2021 Magazin
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
Kardeşlerin gece eğlencesi
Kardeşlerin gece eğlencesi Oyuncu Zeynep Beşerler ve eşi Emir İçgören ile Birol Namoğlu-Derya Beşerler çifti, önceki gece eğlence turuna çıktı.
23.12.2018 Magazin
Zeynep Beşerler iyi haberi verdi
Zeynep Beşerler iyi haberi verdi Oyuncu Zeynep Beşerler, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
3.11.2018 Magazin
Çocuk sırf masraf!
Çocuk sırf masraf! ZEYNEP Beşerler, iki yaşına basan oğlu Kerem İçgören’le önceki gün Etiler’de alışveriş yaptı.
17.10.2018 Magazin
Önce Kerem sonra  senaryo
Önce Kerem sonra senaryo ZEYNEP Beşerler, geçtiğimiz gün minik oğlu Kerem ile Vadistanbul AVM’de objektiflere yansıdı.
9.06.2018 Magazin
Çalışmak istiyorum
Çalışmak istiyorum Zeynep Beşerler kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Derya Beşerler ile önceki gün Etiler’de alışverişe çıktı.
30.05.2018 Magazin
Kimse sizi hatır için oyuncu yapmaz
Kimse sizi hatır için oyuncu yapmaz Ufak Tefek Cinayetler’de Esra karakterini oynayan Derya Beşerler, “Ablamın veya bir başkasının bana bir kapı açmasıyla, yardımıyla oyuncu olmadım. Zaten kimse kimseyi hatır gönül için bir yerde oynatamaz, oyuncu yapmaz” diyor.
25.05.2018 Arşiv
Hayatımda önce annelik sonra oyunculuk var
Hayatımda önce annelik sonra oyunculuk var İki yıl önce oğlu Kerem’i kucağına alan Zeynep Beşerler anne olduktan sonra kariyerine bakışının nasıl değiştiğini anlatıyor. Beşerler, “Bu saatten sonra bir rol için kendimi paralayacak değilim. Önce annelik sonra kariyer ve oyunculuk geliyor” diyor.
12.05.2018 Arşiv
'O partiye eşimle gittim'
'O partiye eşimle gittim' Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide üstü çıplak siyahi bir erkekle dans ettiği görüntülere açıklık getirdi.
26.04.2018 Magazin
İkinci çocuk düşünmüyorum
İkinci çocuk düşünmüyorum Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez’deydi.
11.02.2018 Magazin
Keşke teklif  gelse
Keşke teklif gelse Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez’deydi.
19.01.2018 Magazin
Kerem’le oyun vakti
Kerem’le oyun vakti Uzun süredir ortalarda görünmeyen Melike İpek Yalova, yapımcı sevgilisi Altuğ Gültan ile Etiler’de görüntülendi.
9.10.2017 Magazin
Ekip işi
Ekip işi Oyuncu Zeynep Beşerler ve eşi Emir İşgören’in Bodrum tatili kısa sürdü.
3.08.2017 Magazin
Zeynep’ten aşk öpücüğü
Zeynep’ten aşk öpücüğü Oyuncu Zeynep Beşerler, Bodrum Gümüşlük’te demirledikleri teknelerinde eşi Emir İçgören’i öpücüklere boğdu
1.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Beşerler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep beşerler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.