Emir İçgören

Emir İçgören

Son dakika Emir İçgören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emir İçgören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emir İçgören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emir İçgören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emir içgören gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 emir içgören haberi bulunmuştur. Tüm emir içgören haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler’den 'ihanet' açıklaması Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez'de kameralara yansıdır. Çocukları oyun alanına bıraktığını söyleyen Beşerler, muhabirlerle de sohbet etti. Ünlü isim, 10 yıldır evli olduğu Emir İçgören ile ilgili yöneltilen soruya da yanıt verirken ihanet açıklaması da yaptı.
29.03.2024 Magazin
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum
Zara'dan aşk itirafı: Vallahi hâlâ arıyorum İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Zeynep Beşerler boşanıyor
Zeynep Beşerler boşanıyor 2013 yılında iş insanı Emir İçgören ile Bodrum'da nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler boşanma kararı aldı. İkilinin birlikte yaşadıkları evi ayırdıkları belirtildi.
27.10.2023 Magazin
Zeynep Beşerler'den boşanma açıklaması
Zeynep Beşerler'den boşanma açıklaması Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, 2013 yılında evlendiği iş adamı Emir İçgören’le boşanacakları iddialarına menajeri aracılığıyla yanıt verdi. Ünlü oyuncunun menajeri “Ayrılık yok, olası İstanbul depremi nedeniyle yeni bir eve taşınacaklar” diye konuştu.
11.04.2023 Magazin
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler ve Emir İçgören boşanıyor
10 yıllık evlilik bitiyor! Zeynep Beşerler ve Emir İçgören boşanıyor Oyuncu Zeynep Beşerler'in 1o yıllık evliliği bitiyor. Beşerler, 2013 yılında evlendiği Emir İçgören ile boşanıyor.
9.04.2023 Magazin
Kardeşlerin gece eğlencesi
Kardeşlerin gece eğlencesi Oyuncu Zeynep Beşerler ve eşi Emir İçgören ile Birol Namoğlu-Derya Beşerler çifti, önceki gece eğlence turuna çıktı.
23.12.2018 Magazin
Zeynep Beşerler iyi haberi verdi
Zeynep Beşerler iyi haberi verdi Oyuncu Zeynep Beşerler, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
3.11.2018 Magazin
'O partiye eşimle gittim'
'O partiye eşimle gittim' Oyuncu Zeynep Beşerler, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir partide üstü çıplak siyahi bir erkekle dans ettiği görüntülere açıklık getirdi.
26.04.2018 Magazin
Zeynep’ten aşk öpücüğü
Zeynep’ten aşk öpücüğü Oyuncu Zeynep Beşerler, Bodrum Gümüşlük’te demirledikleri teknelerinde eşi Emir İçgören’i öpücüklere boğdu
1.08.2017 Magazin
Kıvanç'a teklif yok
Kıvanç'a teklif yok Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, önceki gece Zeynep Beşerler-Emir İçgören çiftiyle Ortaköy’de buluştu.
15.06.2017 Magazin
Setlere ara verdi
Setlere ara verdi Zeynep Beşerler önceki akşam eşi Emir İçgören’le birlikte Karaköy Mitte’de akşam yemeği yedi...
22.12.2016 Magazin
Zor durumda kaldılar
Zor durumda kaldılar Zeynep Beşerler ve eşi Emir İçgören, önceki akşam dostlarıyla Arnavutköy Balıkçısı’nda akşam yemeği yedi...
6.11.2016 Magazin
Kerem ortaya çıktı
Kerem ortaya çıktı İş adamı Emir İçgören’le evli olan Zeynep Beşerler Mayıs ayında oğlu Kerem’i dünyaya getirmişti...
17.07.2016 Magazin
Anne oldu
Anne oldu İş adamı Emir İçgören ile 3 yıl önce hayatını birleştiren oyuncu Zeynep Beşerler, ilk bebeğini önceki akşam kucağına aldı...
16.05.2016 Magazin
Kıvanç’ın durumu iyi!
Kıvanç’ın durumu iyi! Oyuncu Zeynep Beşerler, eşi Emir İçgören’le önceki akşam Nişantaşı Amerikan Hastanesi çıkışında görüntülendi...
31.03.2016 Magazin
Yemek yapmak heyecan işi
Yemek yapmak heyecan işi Şef İsmet Saz’ın ortaklarıyla açtığı TOI Akaretler, popüler mekanlar arasında yer almaya başladı...
18.03.2016 Magazin
Kısmetse olur
Kısmetse olur Oyuncu Zeynep Beşerler, önceki akşam eşi Emir İçgören’le Arnavutköy Balık’da akşam yemeği yedi...
18.02.2016 Magazin
Anneliğe yeşil ışık
Anneliğe yeşil ışık Zeynep Beşerler, önceki gün Akmerkez’de bir arkadaşı ile buluştu...
5.12.2015 Magazin
Mücevher tutkunu
Mücevher tutkunu Oyuncu Zeynep Beşerler, eşi Emir İçgören ile Akmerkez’de görüntülendi...
4.12.2015 Magazin
Bacanak terledi onlar eğlendi!
Bacanak terledi onlar eğlendi! Oyuncu Zeynep Beşerler’in kız kardeşi Derya Beşerler ile birlikte olan Gripin solisti Birol Namoğlu, evlilik soruları altında terlerken, bacanağı bu anı fotoğraflayarak eğlendi.
18.10.2014 Magazin
Kapalı mekanda sigara!
Kapalı mekanda sigara! Zeynep Beşerler, arkadaşlarıyla Bebek'te görüntülendi.
25.12.2013 Magazin
‘Kalo taxidi Agapi Mou’
‘Kalo taxidi Agapi Mou’ Amsterdam’da düşen uçakta yaşamını yitiren işadamına Yunanca veda
29.09.2021 Gündem
Reina'da kapışan sosyetik güzellere 'uzlaşın' çağrısı
Reina'da kapışan sosyetik güzellere 'uzlaşın' çağrısı Ünlü gece kulüplerinden Reina, 2 yıl önce sosyetik güzellerin kavgasına mekan olmuştu...
28.02.2006 Yaşam
Reina'da sosyetik kızlar birbirine girdi
Reina'da sosyetik kızlar birbirine girdi Kırık bardakların havada uçuştuğu ünlü gece kulübünde kıyasıya kavga eden iki ayrı gruptan 5 kızı görevliler güçlükle ayırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanıp hastaneye kaldırılan taraflar karakolluk oldu
22.02.2004 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Emir İçgören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emir içgören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.