Zeki

Zeki

Son dakika zeki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeki gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.967 zeki haberi bulunmuştur. Tüm zeki haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı”
Başkan Kıvanç duyurdu! “Adana’nın ihracatı 1 milyar dolara ulaştı” Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana ihracatının 2024 yılı Nisan döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 3,8 artış ile 238 milyon 702 bin dolara ulaştığını belirtti. Başkan Kıvanç, “Adana olarak Ocak-Nisan 2024 döneminde ise 2023 yılının aynı dönemine göre Adana ihracatı yüzde 7,9 artış ile 1 milyar dolara ulaşmıştır” dedi.
3.05.2024 Adana
3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJLARI, SÖZLERİ 2024 | Türkçülük Günü nedir, neden kutlanır?
3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJLARI, SÖZLERİ 2024 | Türkçülük Günü nedir, neden kutlanır? Her yıl 3 Mayıs'ta kutlanan Türkçülük Günü, Türk milletinin zengin kültür ve mirasına olan hayranlığını ifade etmek için bir fırsat olarak milyonlarca kişi tarafından kutlanıyor. 3 Mayıs Cuma günü Türkçülük Günü çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Türk kültürünü yaşatma ve gelecek nesillere aktarma heyecanını yaşayanlar 3 Mayıs Türkçülük Günü ile ilgili mesajlar ve sözler araştırıyor. Biz de Türkçülük Günü mesajları ve sözleri derledik.
3.05.2024 Gündem
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de
Avrupa Ligi'nde Türkiye'nin en yüksek oranları Misli'de Bir tarafta Marsilya ile Atalanta, diğer tarafta Roma ile Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelelerin heyecanını Canlı Bahis, Canlı Sohbet, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
2.05.2024 İddaa
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği
MSB kaynakları açıkladı: Türkiye ve Irak'tan sınırda işbirliği Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurmasına ilişkin, “Bu faaliyetler bizimle koordineli şekilde gerçekleştirilmektedir. Bundan sonraki süreçte; PKK’nın faaliyetlerinin engellenmesi, hudut güvenliğinin sağlanması ve bölgede yaşayan sivil Irak halkının can güvenliğinin korunması maksadıyla Irak ve ülkemiz arasında çalışmalar koordineli olarak devam edecektir.” açıklamasını yaptı.
2.05.2024 Gündem
Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı! "Oğlumun bugün yüzü güldü"
Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı! "Oğlumun bugün yüzü güldü" Adana’da hayatı boyunca doğum günü kutlamayan down sendromlu 23 yaşındaki Ramazan için yapılan doğum günü sürprizinde annesi gözyaşlarını tutamadı. Ramazan’ın mutluluğu ise gözlerinden okundu.
2.05.2024 Adana
Derya Alabora’dan yıllar sonra itiraf! Meğer hala evlilermiş
Derya Alabora’dan yıllar sonra itiraf! Meğer hala evlilermiş Nisan Akman'ın yönettiği 'Bir Kırık Bebek' filmiyle (1987) oyunculuk basamaklarını tırmanmaya başlayan Derya Alabora Zeki Demirkubuz imzasını taşıyan 'Masumiyet'te (1997) canlandırdığı 'Uğur' karakteriyle hafızalara kazandı. Başarılı oyuncu sonra olarak katıldığı programda özel hayatına dair de açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Magazin
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kocası tarafından tüfekle öldürülen Buse Demirkıran memleketi Denizli’de toprağa verildi. Cezaevinde tutuklu bulunan babası jandarma eşliğinde kızının cenaze törenine katıldı.
30.04.2024 Gündem
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumunda
Çukurova bölgesi, Belarus’un ihtiyaç duyduğu birçok sektör için önemli tedarikçi konumunda Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Belarus Cumhuriyeti ile karşılıklı iş birliğinin artırılması gerektiğini ve bu konuda iş birliğine hazır olduklarını söyledi.
26.04.2024 Adana
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı
Fatih Karagümrük – Fenerbahçe maçında 3 gol ve 2 kırmızı vardı Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki?
Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması! Hangi şehirler zeki? Türkiye genelinde yapılan bir araştırmaya göre, en zeki şehirler belli oldu. 81 ilin IQ oranlarının paylaşıldığı araştırmada vatandaşlar yaşadıkları şehirler ile memleketlerinin kaçıncı sırada olduğunu sorgulamaya başladı. İşte Türkiye’nin en zeki şehirleri sıralaması 2024…
13.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesinde Fenerbahçe Yunanistan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
11.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu
Süper Kupa'da Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 11'leri belli oldu 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe, bu akşam 2023 Süper Kupa müsabakasında karşı karşıya gelecek. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak. Müsabakada Koray Gençerler VAR, Zorbay Küçük, Esat Sancaktar ve Serkan Tokat da AVAR olarak görev yapacak.
7.04.2024 Futbol
Fenerbahçe'de Zeki Murat Göle takımın başında yer alabilir!
Fenerbahçe'de Zeki Murat Göle takımın başında yer alabilir! Fenerbahçe, Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkmaya hazırlanırken takımın başında Zeki Murat Göle'nin yer alabileceği belirtildi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var?
Fenerbahçe U19 oyuncuları kimler? Süper Kupa finalinde Fenerbahçe'nin U19 kadrosunda kimler var? Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali için geri sayım başladı. Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden Süper Kupa finali Şanlıurfa'da 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak. Fenerbahçe'nin finale çıkacağı U19 oyuncuları merak edilip araştırılmya başlandı. Peki Fenerbahçe U19 takımında kimler var?
6.04.2024 Fenerbahçe
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum"
Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Adana'dan çağrı yaptı! "Kan bağışı yapmaya davet ediyorum" Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, azalan kan stoklarıyla ilgili vatandaşları kan bağışına çağırarak, "Türkiye’nin 300 noktasında canlı operasyon yönetiyoruz. Kan sürekli ve acil bir ihtiyaç. Ramazan Bayramı’nda Allah muhafaza bir kaza olması durumu ya da hastanelerde yapılan operasyonlar için stokumuz olması gerekiyor" dedi.
6.04.2024 Adana
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi
Askerlerin oy kullanma görüntülerine MSB'den yanıt: Mevzuata göre yerine getirildi Milli Savunma Bakanlığı Kaynakları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere yanıt verdi. Yapılan açıklamada, "18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir. Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanma hakkını yürürlükteki mevzuat esasları kapsamında yerine getirmektedir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı Şırnak’ta, DEM Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itiraz öncesi düzenlediği yürüyüşe, uyarılara rağmen belirlenen kişilerin dışında katılmak isteyince gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
3.04.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.