Zehra Yılmaz

Zehra Yılmaz

Son dakika Zehra Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zehra Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zehra Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehra Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehra yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 zehra yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm zehra yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi
Yılmaz Erbek Apartmanı davasında avukatlardan ağır ceza mahkemesi talebi İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı Yılmaz Erbek Apartmanı'nda, o dönemde Bornova Belediyesi'nde görev yapan 7 sanık 'görevi kötüye kullanma' suçundan hakim karşısına çıktı. Duruşmada şikayetçi avukatları, davanın görevsizlik kararıyla ağır ceza mahkemesine gönderilmesini talebinde bulunurken, duruşma savcısı ana davaya ilişkin Yargıtay kararının beklenmesini istedi.
17.01.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a  4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı, tüm mal varlıklarına el konuldu! Yeni detaylar ortaya çıktı Yayınladığı sosyal medya içerikleri ve 'Vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
15.10.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu
Dilan ve Engin Polat'a büyük şok! Tüm mal varlıklarına el konuldu Sosyal medyadaki şatafatlı hayatıyla dikkat çeken fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyuldu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edilecek.
15.10.2023 Yaşam
Oyuncu Zehra Yılmaz'dan estetik açıklaması!
Oyuncu Zehra Yılmaz'dan estetik açıklaması! Oyuncu Zehra Yılmaz, bu zamana kadar hiç estetik yaptırmadığını söyledi. Yılmaz “Estetiğe karşı değilim. İnsanların bu şekilde eleştirmelerine karşıyım. Kim nasıl kendini iyi, mutlu hissedecekse öyle olsun. Burnu, dudağı, gözü, vücudu doğal veya değil; bu yalnızca kendini ilgilendirir. İhtiyaç duyarsam ben de yaptırırım" dedi.
12.10.2022 Magazin
Eşini abisi sanıyorlar! Ünlü isimlerin bilmediğiniz yanları...
Eşini abisi sanıyorlar! Ünlü isimlerin bilmediğiniz yanları... Yasemin Allen, Oğuzhan Koç, Derya Bedavacı ve Zehra Yılmaz'ın daha önce hiç duymadığınız davranışları var. Oğuzhan Koç'un kulisinde olmazsa olmazını duyan şaşırıyor. Derya Bedavacı'nın eşini gören abisi zannediyor. Yasemin Allen günlük hayatında topuklu ayakkabı giymezmiş. İşte ünlülerin bilmediğiniz huyları...
8.01.2022 Magazin
Zehra Yılmaz'ın kar sevinci: Seni çok bekledim
Zehra Yılmaz'ın kar sevinci: Seni çok bekledim İstanbul'da etkili olan kar yağışını büyük bir mutlulukla karşılayan ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Oyuncu Zehra Yılmaz da kar heyecanı yaşayan isimlerdendi.
19.01.2021 Magazin
Cem Belevi kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Cem Belevi kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Cem Belevi, Kanal D'de yayınlanan Magazin D'ye çok özel açıklamalarda bulundu. Cem Belevi, 2016’da aşk yaşamaya başladığı oyuncu Zehra Yılmaz ile ilgili de konuştu. Magazin takipçileri de Cem Belevi'nin hayatı ve kariyerini merak ediyor. Peki, Cem Belevi kimdir? Cem Belevi kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...
6.12.2020 Gündem
Büyük aşk bitti!
Büyük aşk bitti! Evlilik hazırlığı yaparken ilişkilerine ara veren Zehra Yılmaz ve Cem Belevi, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.
22.11.2020 Magazin
'Benimle 40 yıl geçirir misin?'
'Benimle 40 yıl geçirir misin?' Oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlenme teklif eden Cem Belevi, rol alacağı sinema filminin görüşmeleri için geldiği Etiler’de objektife takıldı.
19.08.2020 Magazin
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli?
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli? Oyuncu Cem Belevi, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz'a evlilik teklifinde bulundu. 3 yıldır aşk yaşadığı Zehra Yılmaz’a doğum gününde evlenme teklif eden Belevi önce doğum gününü kutladı, ardından yüzük çıkararak evlilik teklifinde bulundu. Yılmaz, Belevi'nin evlilik teklifini kabul ederken, o anlara ilişkin görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı. Öten yandan Zehra Yılmaz Gençliğim Eyvah dizisinde Çağla karakterine hayat veriyor. Peki, Zehra Yılmaz kimdir? Zehra Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
31.07.2020 Gündem
'Kimse Bilmez'  dizisinde sürpriz isim
'Kimse Bilmez' dizisinde sürpriz isim Kimse Bilmez'in oyuncu kadrosu genişliyor ve diziye sürpriz bir isim dahil oluyor.
28.07.2019 Televizyon
Cem Belevi'den ahlaksız teklif açıklaması!
Cem Belevi'den ahlaksız teklif açıklaması! Popçu Cem Belevi, Beyaz TV'deki 'Mertçe Sohbetler'de bir itirafta bulundu
13.08.2018 Magazin
Cem Belevi’ye  ahlaksız teklif
Cem Belevi’ye ahlaksız teklif Şarkıcı Cem Belevi katıldığı bir programda bazı hayranları tarafından tacize uğradığını itiraf etti. Belevi, “Sosyal medyada kadınlar çıplak fotoğraflarını gönderiyor. Bir hayranım da fotoğraf çekilirken eliyle beni taciz etti” dedi
12.08.2018 Magazin
Kariyerinde ilk kez Harbiye sahnesinde
Kariyerinde ilk kez Harbiye sahnesinde Yıldız Tilbe, 25 yıllık sanat hayatı boyunca ilk kez Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde seyircisi ile buluştu. Tilbe, yağan yağmura rağmen hayranlarıyla ıslanarak şarkılarını söyledi
24.07.2018 Magazin
Hayalimde iki aktör var
Hayalimde iki aktör var OYUNCU Zehra Yılmaz, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de alışverişteydi.
20.06.2018 Magazin
Hem iş hem tatil
Hem iş hem tatil Antalya’da konser veren Cem Belevi’yi oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz yalnız bırakmadı.
18.06.2018 Magazin
Sevgilisini yolda bıraktı
Sevgilisini yolda bıraktı Cem Belevi’nin Zehra Yılmaz ile ilişkisi tam gaz devam ediyor.
29.05.2018 Magazin
Ben İzmir’e  Zehra Uzak Doğu’ya
Ben İzmir’e Zehra Uzak Doğu’ya ‘Cennetin Gözyaşları’ dizisinde oynayan Ebru Destan ve Zehra Yılmaz önceki gün Zorlu AVM’deydi. Destan, “Artık son iki bölümümüz kaldı.
22.05.2018 Magazin
Serel Yereli kimdir?
Serel Yereli kimdir? Serel Yereli kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Güzel ve başarılı oyuncu Serel Yereli'nin hayatına dair bilgiler merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Serel Yereli'nin yaşı, eğitimi, kariyeri gibi detaylar...
26.04.2018 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi ATV’de 30 Eylül Cumartesi günü tarihli yayın akışı, İbrahim Sadri’nin sunumuyla ekrana gelecek olan ATV’de Hafta Sonu’nun 07.30’da ekrana gelmesi ile birlikte başlayacak. Daha sonra ATV’de Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizi ve Kanatsız Kuşlar adlı yerli dizi yayınlanacak. Cennet’in Gözyaşları adlı yerli dizinin 1. bölümünün yayınlanmasından sonra, ATV ekranlarında Hafta Sonu ATV Ana Haber adlı haber programı ve Kim Milyoner Olmak İster? adlı yarışma yayınlanacak. Son olarak ATV’de Cennet’in Gözyaşları yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Ünlülerle oyun zamanı
Ünlülerle oyun zamanı Mobil uygulama oyunu, ‘Katil Kim’in tanıtımı önceki akşam Beyoğlu’nda yapıldı.
25.08.2017 Magazin
'Cennetin Gözyaşları' dizisinin çekimleri başladı!
'Cennetin Gözyaşları' dizisinin çekimleri başladı! ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Cennetin Gözyaşları'nın ilk kareleri ortaya çıktı.
22.08.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zehra Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehra yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.