Zehirli Gaz

Zehirli Gaz

Son dakika zehirli gaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zehirli gaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zehirli gaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehirli Gaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehirli gaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 zehirli gaz haberi bulunmuştur. Tüm zehirli gaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sancaktepe ve Sultanbeyli'de tedirgin eden koku
Sancaktepe ve Sultanbeyli'de tedirgin eden koku Sancaktepe ve Sultanbeyli'de 3 mahallede oturanlar özellikle dün gece yoğun koku ve genizlerinde yanma nedeniyle şikayette bulundu.
28.12.2023 Gündem
Stratosfer Nedir, Ne İşe Yarar? Stratosferin Özellikleri Nelerdir?
Stratosfer Nedir, Ne İşe Yarar? Stratosferin Özellikleri Nelerdir? Üzerinde yaşadığımız Dünya farklı katmanlardan oluşmaktadır. Bu katmanları tanımak dünyamızı tanımamıza oldukça yardımcı olmaktadır. Dünyamızı oluşturan önemli katmanlardan birisi de stratosferdir. Stratosfer, troposferin üzerinde ve mezosferin altında yer alır.
21.12.2023 Eğitim
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada
Evlerini ilaçlayan aile dehşeti yaşadı! Kapıyı açınca havaya uçtular: Akılalmaz olay kamerada Kağıthane’de evini ilaçlayıp çıkan yaşlı bir çiftin 2 gün sonra döndükleri evde dehşeti yaşadı. Anahtar kilidine kadar bantlanan evde kapı açılınca patlama oldu. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın karıştığı patlamada yanan eve vatandaşlar müdahale etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, vatandaşlar panik yaşadı.
4.10.2023 Gündem
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu...
'Toksik Hanım'ın sırrı ortaya çıktı! ‘Her şeyin ilacı’ olarak kullandı hayatının sonu oldu... Gloria Ramirez isimli kadın, bir gece fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Hastanedeki tüm doktorlar ve hemşireler iki çocuk annesi Ramirez’in hayatını kurtarmak için seferber olurken sağlık ekiplerin tek tek bayılması şok etkisi yarattı. Tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Ramirez’e ne olduğunu anlamak için 3 kez otopsi yapan ekipler, aylar sonra kan donduran detaylara ulaştı.
4.07.2023 Dünya
Yaşam odası nedir? Madenlerde yaşam odası nasıl olur? Yaşam odasının özellikleri ne?
Yaşam odası nedir? Madenlerde yaşam odası nasıl olur? Yaşam odasının özellikleri ne? Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden patlamasının ardından gündeme gelen yaşam odası pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Yaşam odası nedir? Madenlerde yaşam odası nasıl olur? Yaşam odasının özellikleri ne? Madenlerde yaşam odaları var mı? İşte detaylar…
15.10.2022 Gündem
Grizu patlaması nedir? Grizu patlaması nasıl olur?
Grizu patlaması nedir? Grizu patlaması nasıl olur? Bartın'ın Amasra ilçesinde Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) maden ocağında patlama meydana geldi. Madendeki patlamanın nedeninin ise grizu patlaması olduğu belirtiliyor. Peki, Grizu patlaması nedir? Grizu patlaması nasıl olur? Grizu patlaması neden olur? İşte detaylar…
15.10.2022 Gündem
Manisa’da çevre kirliliğine yol açan firmanın faaliyetleri durduruldu
Manisa’da çevre kirliliğine yol açan firmanın faaliyetleri durduruldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Manisa'nın Yunusemre ilçesi Keçiliköy OSB Mahallesi’nde çevre kirliliğine neden olan firmanın faaliyetleri durdurularak, firmaya 3 milyon 288 bin lira idari para cezası uygulandı.
29.06.2022 Gündem
Ürdün’de zehirli gaz dolu tank patladı: 10 ölü, 251 yaralı
Ürdün’de zehirli gaz dolu tank patladı: 10 ölü, 251 yaralı Ürdün’ün liman kenti Akabe’de zehirli gaz dolu tankın patlaması sonucu meydana gelen kazada can kaybı 10’a, yaralı sayısı ise 251’e yükseldi
27.06.2022 Dünya
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri...
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri... 66 yaşındaki Frank Atwood 1984 yılında 8 yaşındaki Vicki Lynne Hoskinson adındaki küçük kızı öldürdüğü için zehirli iğne ile idam edildi. Atwood'un karısı ve öldürdüğü kızın annesi idamı dakika dakika izlerken, Atwood'un son sözleri ise şaşkınlık yarattı.
9.06.2022 Dünya
Halepçe Katliamı nedir, nasıl oldu? Halepçe Katliamı ne zaman oldu, kim tarafından neden yapıldı?
Halepçe Katliamı nedir, nasıl oldu? Halepçe Katliamı ne zaman oldu, kim tarafından neden yapıldı? Halepçe katliamı nedir, ne zaman oldu? Irak'ın Halepçe kentinde, 34 yıl önce dönemin Irak lideri Saddam Hüseyin Kürtlere yönelik kimyasal bombalarla saldırı düzenledi. 16 Mart 1988'de Halepçe'de düzenlenen kimyasal saldırı dünya tarihine kara bir leke olarak geçti. İşte Halepçe Katliamı hakkında merak edilenler...
16.03.2022 Gündem
Cehennem Kapısı'nın gizemi çözüldü
Cehennem Kapısı'nın gizemi çözüldü Denizli'de UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'nin yanı başındaki Hierapolis Antik Kenti'ndeki kazılarda, 2013 yılında ortaya çıkarılan ve antik dünyada 'Ölüler ülkesine geçiş kapısı' olarak kabul edilen Cehennem Kapısı'nın gizemi, modern bilim sayesinde çözüldü. Yer altı tanrısı Hades ve cehennemin 3 başlı bekçi köpeği Kerberos'un heykelinin de bulunduğu Cehennem Kapısı'nda, antik dönemde yapılan adak törenlerinde, mağaraya gönderilen hayvanların karbondioksit gazının etkisiyle öldüğü belirlendi.
23.07.2021 Kültür Sanat
Çocukların bağışıklığını güçlendirecek öneriler
Çocukların bağışıklığını güçlendirecek öneriler Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Cömert, çocuklarda bağışıklık sisteminin gelişimi için önerilerde bulundu. Dengeli beslenme ve düzenli uyku vurgusu yapan Dr. Cömert, “Bağışıklık sistemi mikropları tanıma esasına göre çalışır. Normal doğum, anne sütü bağışıklığının güçlenmesi için çok önemlidir. Hava kirliliği, ağır metaller ve hazır mamalar ise bağışıklığı düşürür” dedi.
8.05.2021 Sağlık
Sobadan sızan zehirli gaz, yaşlı çifti hayattan kopardı
Sobadan sızan zehirli gaz, yaşlı çifti hayattan kopardı Niğde'de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen İdris Özcan (77) ile eşi Nefise Özcan (81), hayatını kaybetti.
27.01.2021 Yaşam
ABD'den Lübnan'daki vatandaşlarına 'zehirli gaz' uyarısı
ABD'den Lübnan'daki vatandaşlarına 'zehirli gaz' uyarısı Lübnan'daki ABD Büyükelçiliği, Beyrut Limanı'nda dün meydana gelen patlama nedeniyle ülkede yaşayan Amerikan vatandaşlarına zehirli gaz uyarısında bulundu.
5.08.2020 Dünya
Kazdıkça acı gerçek ortaya çıktı!
Kazdıkça acı gerçek ortaya çıktı! Çatalca’nın Dağyenice köyünde 108 yıl önce bir gece baskınıyla Bulgar çeteciler tarafından katledilen 86. Alay’ın askerlerine ait toplu mezar tespit edildi.
7.03.2020 Yaşam
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor!
Marmaray'da yeni dönem yarın başlıyor! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Marmaray'a yoğun yolcu talebini karşılamak amacıyla TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından çalışma yapıldığını belirterek, "Zeytinburnu ile Söğütlüçeşme arasında 8 dakika aralıklarla yapılan seferler Maltepe’ye kadar uzatıldı. 2 Mart Pazartesi günü itibarıyla Zeytinburnu ile Maltepe arasındaki sefer aralıklarının düşmesiyle hem aktarmasız giden yolcu sayısı hem de kapasite artmış olacak." dedi.
1.03.2020 Ekonomi
Atatürk'e çirkin iftira!
Atatürk'e çirkin iftira! Alman devlet televizyonu ARD’de yayınlanan bir belgeselde, ‘Atatürk, Hitler döneminde Almanya’dan zehirli gaz aldı’ iddialarına hem Almanya’daki Türk toplumundan hem de Türkiye’deki siyasiler ve tarihçilerden tepki geldi.
7.12.2019 Gündem
Foseptik faciası: Aynı aileden 5 ölü!
Foseptik faciası: Aynı aileden 5 ölü! Hindistan'da aile üyeleri bir foseptik kuyusuna düşen kadını kurtarmak için çukura indi, aynı aileden beş kişi öldü.
20.09.2019 Dünya
Sakarya'da su basan okulda kimyasal paniği
Sakarya'da su basan okulda kimyasal paniği Sakarya'nın Karasu ilçesinde su basan okulun bodrum katında 'Karpit' kimyasal maddesinin su ile teması sonucunda zehirli gaz açığa çıktı. Kimyasal alarm verilen lisede alınan geniş güvenlik önlemleri sonrasında AFAD ekipleri okulda incelemelerini sürdürüyor.
18.08.2019 Yaşam
KKTC'ye düşen cismin S-200 füze parçası olduğu açıklandı
KKTC'ye düşen cismin S-200 füze parçası olduğu açıklandı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, başkent Lefkoşa ve Girne arasındaki Taşkent köyü yakınlarına dün düşen cismin S-200 füzesinin bir parçası olduğunu açıkladı. KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, "Yaşadığımız olaylar ertesinde tedbir mahiyetinde Türkiye’den AFAD’dan (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) az sonra dört kişilik bir uzman ekip ülkemize geliyor" açıklaması yaptı.
1.07.2019 Dünya
Kimyasal silah kullanan Esed rejimine karşı müdahale çağrısı
Kimyasal silah kullanan Esed rejimine karşı müdahale çağrısı Suriye İnsan Hakları Ağı (SNHR), Esed rejiminin yeniden kimyasal silah saldırısına başvurduğunu tespit ettiklerini açıklayarak, ABD, Fransa ve İngiltere'nin rejime karşı müdahale sözünü yerine getirmeleri çağrısı yaptı.
27.05.2019 Dünya
Dünya çizerleri arasında bir Türk
Dünya çizerleri arasında bir Türk Karikatürist Ergün Gündüz, 1’nci Dünya Savaşı’nın 100’üncü Yılı nedeniyle dünyanın önde gelen 25 çizerinin bir araya geldiği “Büyük Savaşın İzleri” (Traces de la Grande Guerre) adlı uluslararası projedeki tek Türk çizer olarak yer aldı.
17.08.2018 Arşiv
Hawaii'de lavlar 87 evi kül etti
Hawaii'de lavlar 87 evi kül etti ABD'nin Hawaii eyaletinde Kilauea Yanardağı'ndan püsküren lavlar 87 evi yok etti.
2.06.2018 Dünya
Kanser hastalarına müjde! 300 yeni ilaç yolda...
Kanser hastalarına müjde! 300 yeni ilaç yolda... Prof. Dr. Muhit Özcan, kan kanserlerinin tedavisinde inanılmaz gelişmelerin yaşandığını vurgulayarak, "Şu anda yürüme aşamasında, olgunlaşma aşamasında olan 300 civarında yeni ilaç var. Bunlar önümüzdeki 1 ile 8 yıl arasında kullanımda olacak" dedi. Prof. Dr. Özcan, bazı hastalıklarda tedavi başarısının yüzde 10'lardan yüzde 90'lara çıktığını kaydetti
28.05.2018 Sağlık
Kilauea Yanardağı'nda yeni bir patlama
Kilauea Yanardağı'nda yeni bir patlama ABD'nin Hawaii eyaletinde geçen hafta faaliyete geçen Kilauea Yanardağı'nda yeni bir patlama meydana geldi.
17.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zehirli Gaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehirli gaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.