Zam Teklifi

Zam Teklifi

Son dakika Zam teklifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zam teklifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zam teklifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Teklifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam teklifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 613 zam teklifi haberi bulunmuştur. Tüm zam teklifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi!
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında İBB bünyesindeki toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam yapılırken taksi, servis ve minibüslere yüzde 28.09 oranında zam yapıldı.
8.01.2024 Ekonomi
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi!
İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulunda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı.
13.09.2023 Ekonomi
Emekli maaşı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 45 zam hesabı, son viraja girildi
Emekli maaşı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 45 zam hesabı, son viraja girildi Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur ve emekliye gelecek olan olası zam oranı açıklandı. 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri için sürecin sonuna gelindi. 11 iş kolunun tamamında mutabakat sağlanırken, 'Emekli maaşı ve memur zammı ne kadar olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. Toplu sözleşme zammı için son sözü hakem heyeti söyleyecek. Gözler bugün 3. toplantıda. Hükümetin son zam teklifi ve beklenen enflasyon farkı ile emekli maaşı ve memur maaşları için yeni zam oranı hesaplandı. 11 iş koluna verilen yeni haklar belli oldu. Öte yandan memur zammı burada 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşları için doğrudan belirleyici olacak. Toplu sözleşme zammı süreci yaklaşık 8,5 milyon vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor.
29.08.2023 Emekli
Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam! Hesap değişti, yüzde 45 zam ayrıntısı...
Emekli aylığına ve memur maaşına büyük zam! Hesap değişti, yüzde 45 zam ayrıntısı... 'Emekli maaşı ve memur zammı ne kadar olacak' sorusunun yanıtı toplumun geçiş bölümü tarafından merak ediliyor. Gözler bugün 3. toplantıda. Hükümetin son zam teklifi ve beklenen enflasyon farkı ile emekli maaşı ve memur maaşları için yeni zam oranı hesaplandı. 11 iş koluna verilen yeni haklar belli oldu. Ayrıca memur zammı burada 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşları için doğrudan belirleyici olacak. Toplu sözleşme zammı süreci yaklaşık 8,5 milyon vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. İşte memur maaşı ve emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
28.08.2023 Ekonomi
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı!
Arabasını ucuza tamir ettirmek isterken kabusu yaşadı! Ankara’da kimliği belirsiz kişilerce hasara uğratılan aracını ucuza tamir ettirmek isteyen berber, kendisini tamirci olarak tanıtan müşterisine teslim ettiği otomobilinden günlerdir haber alamadığını ve dolandırıldığını ileri sürdü.
19.08.2023 Yaşam
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde
Memur ve emekliye yeni zam teklifi sunuldu! Gözler salı gününde Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiriyor. 7. Kamu Toplu Sözleşmesi'nde kamu işveren tarafı ilk teklifini güncelleyerek 2024'ün ilk altı ayında yüzde 15, ikinci altı ayında yüzde 10 artış teklif etti. Süreç 22 Ağustos Salı günü yapılacak dördüncü toplantıyla devam edecek.
19.08.2023 Memur
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı
Bakan Işıkhan memurlar için ikinci zam teklifini açıkladı 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme Görüşmeleri üçüncü toplantısı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Bakan Vedat Işıkhan "2024'ün ilk altı ayı için yüzde 15, ikinci altı ay için yüzde 10, 2025 ilk altı ay için yüzde 6, ikinci altı ay için yüzde 5 olarak teklifimizi açıklıyorum" dedi.
17.08.2023 Ekonomi
Emekli ve memur maaşına büyük zam! Ek ödeme ve seyyanen artış, işte olası zam tablosu
Emekli ve memur maaşına büyük zam! Ek ödeme ve seyyanen artış, işte olası zam tablosu Emekli aylığı ve memur maaşı ile ilgili dikkat çeken zam açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşında zam oranları tablası belli oldu. Yeni zamlı maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Hükümetin emekli ve memur zam teklifi nihayet açıklandı. Bu süreç, aynı zamanda 2,5 milyonun üzerindeki 65 yaş üstü, engelli ve evde bakım maaşı alan vatandaşları da yakından ilgilendiriyor. 2024 yılının ilk 6 ayı için sunulan zam teklifi yüzde 14 olarak duyuruldu. Bu teklife ek olarak, SSK ve Bağkur emekli maaşlarının artışında belirleyici olan enflasyon verileri de açıklandı. İşte, yeni zamlı maaş tablosu için hesaplamalar...
17.08.2023 Emekli
Emekli, memura zam müjdesi! Oran ve tarih belli oldu, işte yeni maaş tablo
Emekli, memura zam müjdesi! Oran ve tarih belli oldu, işte yeni maaş tablo Milyonlarca emekli ve memuru yakından ilgilendiriyor. Maaşlara zam geliyor. 2024-2025 yıllarında uygulanacak memur ve emekli zammı için belirleyici olacak toplu sözleşme görüşmeleri sürecinde hükümetin zam teklifi belli oldu. Buna göre Bakan Işıkhan kamu işveren heyeti olarak Ocak 2024 için zam teklifini yüzde 14 olarak açıkladı. Memurlar Ocak ayında bu toplu sözleşme zammına ilaveten enflasyon farkı alacak. Öte yandan en düşük SSK, Bağ-Kur emekli maaşı için de yeni formül masaya geldi. İşte kuruşu kuruşuna yeni meslek meslek yeni memur maaşları tablosu...
15.08.2023 Emekli
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur toplu sözleşme zam oranı: 2024-2025 memur maaş zam oranları toplu sözleşme yüzde kaç? Memur zammı ne kadar?
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur toplu sözleşme zam oranı: 2024-2025 memur maaş zam oranları toplu sözleşme yüzde kaç? Memur zammı ne kadar? Memur zammı ne kadar? 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde, memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki zam oranları belirlenecek. Hükümet, bu görüşmelerde ilk zam teklifini sundu. Peki, Memur maaş zammı ne kadar olacak? 2024-2025 memur maaş zam oranları yüzde kaç?
14.08.2023 Çalışma Hayatı
Hükümetin zam teklifi belli oldu mu? 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç?
Hükümetin zam teklifi belli oldu mu? 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, hükûmetin memur ve memur emeklisine zam teklifini açıkladı. Peki, 2024 memur zammı ne kadar olacak, memur zam teklifi yüzde kaç?
14.08.2023 Memur
Hükümet zam teklifi saat kaçta? Memura zam ne kadar olacak 2023, memur zam teklifi meclisten geçti mi? 2023-2025 memur toplu sözleşme zammı
Hükümet zam teklifi saat kaçta? Memura zam ne kadar olacak 2023, memur zam teklifi meclisten geçti mi? 2023-2025 memur toplu sözleşme zammı Emekli ve memur zammı için ilk teklif masaya geliyor. 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde beklenen gün nihayet geldi. Hükümetin ilk zam teklifi belli oluyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 7. Dönem Toplu Sözleşme sürecine ilişkin, "Ağustos ayının sonunda tamamlanacağını öngördüğümüz müzakerelerimizin tüm tarafları memnun edecek şekilde hayırla sonuçlanacağını ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. Peki, Memura zam ne kadar olacak 2023, zam teklifi meclisten geçti mi? Hükümet zam teklifi saat kaçta açıklanacak? İşte 2023-2025 memur toplu sözleşme zammı ile memura zam teklifi ile ilgili son durum…
14.08.2023 Memur
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacak
Memur ne kadar zam alacak? Hükümetin teklifi bugün belli olacak Memur ve memur emeklilerinin önümüzdeki iki yıla ilişkin maaş artışlarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde bugün kritik gün olacak. Hükümetin zam teklifinin bugün netleşmesi ve açıklanması bekleniyor.
14.08.2023 Memur
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023 İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) 8 Ağustos Salı günü saat 11:00'de toplandı. Peki, İstanbul’da taksiye zam mı geldi, taksi indi bindi ne kadar 2023, İstanbul'da taksi açılış ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul taksi indi bindi ücreti 2023
9.08.2023 Gündem
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir?
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir? İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi, zam gündemiyle olağanüstü toplanıyor. Temmuz ayında yapılan toplantıda taraflar zam konusunda anlaşmaya varamayınca toplantı ağustos ayına ertelenmişti. Bilet ücretlerine yüzde 50 civarında zam gelmesinin beklenir, UKOME Toplantısının günü ve saati merak edilmeye başlandı. Peki, UKOME Toplantısı ne zaman Ağustos? İBB 2023 İstanbul UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME Ağustos Toplantısı kararları nedir?
8.08.2023 Gündem
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler vatandaşın da kafasını karıştırdı. Henüz kesinleşmeyen ve 40 lira olarak devam eden indibindi ücretiyle ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İndibindiye büyükşehir belediyesi yüzde 75 oranında zam teklifi yaptı. Yüzde 75 oranında zam teklifiyle beraber indibindi belediyenin teklifi 70 lira oluyor. Biz de 80 lira teklif ediyoruz" dedi. Vatandaşın birçoğu güncel ücretin 75 lira olduğunu düşünürken, taksiciler de yarın gerçekleşecek UKOME toplantısından umutlu.
26.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İstanbul'da, İSPARK tarafından işletilen çeşitli otopark ücretlerine yüzde 18'e varan zam yapıldı.
13.07.2023 Gündem
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı? MHP Lideri Devlet Bahçeli'den emekliye yeni zam teklifi talebi geldi. Bahçeli yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan yüzde 25'lik zam makul ve yeterli bulunmamıştır. Zamma ilave olarak memura verilen 8.077 lira seyyanen zam bütün emeklilerimize de verilmelidir." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli vatandaşlar “Emekliye seyyanen zam var mı, Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. İşte seyyanen zam ile ilgili son durum…
11.07.2023 Emekli
MHP lideri Bahçeli'den emekli maaşına ek zam çağrısı
MHP lideri Bahçeli'den emekli maaşına ek zam çağrısı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan zam makul bulunmamıştır. İlk olarak memur maaşlarına yapılan 8 bin liralık zammın emekli kök zammına eklenmesi temennimizdir" dedi.
11.07.2023 Gündem
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi
Kamu işçisi zam oranı 2023! Kamu işçileri toplu iş sözleşmesi ne zaman yapılacak 2023, kamu işçileri zammı ne kadar olacak? Toplu iş sözleşmesi tarihi Toplu İş Sözleşmesi için 700 binden fazla işçi sabırsızlıkla bekliyor. Hak-İş ve Türk-İş'in de masada olduğu toplantının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, uzlaşmaya yaklaşıldığını duyurdu. Hükümetin kamu işçisi zam teklifi için yeni tarih belli oldu. Peki, 2023 kamu işçileri zammı ne kadar olacak, kamu işçisi zam oranı ne zaman açıklanacak?
Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023?
Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023? Kamuda işçi zammı için toplu iş sözleşmesi zam oranı merak ediliyor. Hükümetin kamu işçilerine ikinci zam teklifi açıklandı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, hükümetin 700 bin kamu işçisi için ilk 6 aylık zam teklifi edildiği duyurdu. Peki, Kamu işçisi zam oranı belli oldu mu, seçim öncesi kamu işçisine seyyanen zam verilecek mi? Kamu işçisi toplu sözleşme ne zaman 2023?
28.04.2023 Çalışma Hayatı
Hükümetin kamu işçisi için yeni teklifi 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam
Hükümetin kamu işçisi için yeni teklifi 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin kamu işçisi için yeni teklifinin 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam olduğunu bildirdi.
17.04.2023 Ekonomi
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi…
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi… Kamu işçilerinin zam pazarlığı devam ederken, hükumetin kamu işçisi için zam teklifi belli oldu. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde süreç devam ediyor. Peki, Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifi yüzde kaç?
13.04.2023 Çalışan Hakları
Hükümetin kamu işçileri için zam teklifi belli oldu
Hükümetin kamu işçileri için zam teklifi belli oldu 700 bin kamu işçisi için zam pazarlığı devam ediyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin ilk 6 ay için yuzde 30 zam teklif ettiğini açıkladı. Taban aylık teklifi 11 bin 500 lira oldu.
13.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zam Teklifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam teklifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.