Okullar açılabilir! Bilim kurulu üyesi duyurdu
Okullar açılabilir! Bilim kurulu üyesi duyurdu Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, salgının düşük olduğu bölgelerde okulların kademeli olarak açılabileceğini belirterek, “Kurallara uygun olursa, çok yoğun olmazsa, tedbirli olarak süreç yönetilebilirse, özellikle salgının düşük olduğu, çok fazla vaka sayısının olmadığı yerlerde okullar kademeli, hibrit eğitime başlayabilir” dedi.
22.02.2021 Eğitim
Kabine toplantısı ne zaman? Gözler Bakanlar Kurulu'nda
Kabine toplantısı ne zaman? Gözler Bakanlar Kurulu'nda Koronavirüs nedeniyle hafta içi ve hafta sonu yasakları devam ederken milyonlarca kişinin güzü Bakanlar Kurulu toplantısına çevrildi. Koronavirüs kısıtlamaları, aşılama süreci ve işletmelerin durumunun görüşüleceği Kabine Toplantısı'nda yeni kararların alınması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Bakanlar Kurulu toplantısı gündeminde hangi konular var? İşte Kabine toplantısı gündemi!
25.01.2021 Gündem
Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatiline çıkıyor! İkinci dönem ne zaman başlayacak?
Milyonlarca öğrenci yarıyıl tatiline çıkıyor! İkinci dönem ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında TRT EBA, EBA ve canlı sınıf uygulamaları, basılı ve dijital yardımcı kaynaklarla yürütülen uzaktan eğitime 3 hafta sürecek olan yarıyıl tatili sebebiyle son verildi. Salgının seyrine göre yüz yüze eğitimde ikinci dönemin 15 Şubat'ta başlatılması bekleniyor.
22.01.2021 Eğitim
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Yüz yüze eğitim nasıl yapılacak?
Okulların açılması ile ilgili flaş gelişme! Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı! Yüz yüze eğitim nasıl yapılacak? MEB, 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitim uygulamasına ilişkin teknik detayları içeren yazıyı il milli eğitim müdürlüklerine gönderdi.
11.09.2020 Eğitim