Uzaktan eğitim kararı!  Üniversiteler tek tek açıklıyor...
Uzaktan eğitim kararı! Üniversiteler tek tek açıklıyor... Yüz yüze eğitime ara veriliyor. Üniversitelerle ilgili flaş karar. Birçok üniversite yeniden online eğitime geçmek için hazırlıklara başladı. Hızlı bulaşma özelliği olan omicron varyantı, eğitim sisteminde geçen yıla dönüş alarmına yol açtı. Bazı üniversitelerde uygulamalı dersler hariç tüm derslerin online yapılması kararlaştırıldı. Pek çok üniversitede de bu yönde hazırlıklara başlandı.
27.12.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler...
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yüz yüze eğitim açıklaması! Resmen duyurdu! Öğrenciler... Yüz yüze eğitim ile ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bir sınıfta iki vaka olması durumunda yüz yüze eğitime 14 gün ara veriliyor. Dolayısıyla süreç vaka, yakın temas durumu ve sayısına göre yönetiliyor. Şu ana kadar çok az sayıda sınıfımızda yüz yüze eğitime ara verildi. Öte yandan aşı olmayan okul çalışanlarına haftada iki kez PCR testi zorunluluğu devam ediyor" dedi. İşte yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmeleri...
11.09.2021 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe duyurdular...
Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş karar! Peş peşe duyurdular... Vaka sayıları artıyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili illerden peş peşe kararlar geliyor. Kırşehir'de iki okulda vaka görülmesinin ardından yüz yüze eğitim 14 gün süreyle yapılmayacak. Sinop'ta, bir okulda, Çorum’un Osmancık ilçesinde ve Kastamonu'nun Ağlı ilçesinde de bazı okullarda koronavirüs vaka sayılarındaki artış nedeniyle yüz yüze eğitime 14 gün ara verildi.
22.03.2021 Eğitim