Okullarla ilgili flaş karar! MEB duyurdu: Tüm öğretmenler ve...
Okullarla ilgili flaş karar! MEB duyurdu: Tüm öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika kararını duyurdu. Öğretmenlerle ilgili flaş gelişme. Hepsini kapsıyor. 1 hafta boyunca uzaktan olacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin katılacağı mesleki çalışma programı, 15-19 Kasım'da uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecek.
14.11.2021 Eğitim
Bakan Selçuk duyurdu! Flaş Yüz yüze eğitim açıklaması! Yarın...
Bakan Selçuk duyurdu! Flaş Yüz yüze eğitim açıklaması! Yarın... Milyonlarca öğrenci bekliyordu. Bakan Selçuk açıkladı. Yüz yüze eğitim ile ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim ve EBA ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Yarın başlayacak yüz yüze eğitime ilişkin velilere çağrıda bulunan Ziya Selçuk, "Sizlerden ricam çocuğunuzun canlı derse katılımını ve TRT EBA kanallarını takibini teşvik ederek okullarımızla ve öğretmenlerimizle iletişim kanallarınızı güçlendirmeniz." dedi.
14.02.2021 Eğitim
Okullar ne zaman açılacak? Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor 2021, 15 Mart’ta mı?
Okullar ne zaman açılacak? Yüz yüze eğitim ne zaman başlıyor 2021, 15 Mart’ta mı? Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim uzaktan devam ediyor. 22 Ocak'ta yarıyıl tatiline başlayan öğrencilerin tatiline ikinci ara tatil süresi de eklenince tatil süresi üç haftaya çıktı. Tatil bitmesine 2 hafta olmasına rağmen akıllarda tek soru 15 Şubat'ta okullar açılacak mı? Öte yandan 15 Şubat’ın erken olduğu, öğretmenlerin açılanmadan okulların açılmaması gerektiği belirtiliyor. Dolayısıyla Kabine Toplantısında yüz yüze eğitim konusunda karar alınıp alınmayacağı merak ediliyor. Peki, Okullar ne zaman açılacak? 15 Mart’ta okullar açılıyor mu?
1.02.2021 Eğitim