Yuval  Steinitz

Yuval Steinitz

Son dakika Yuval Steinitz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yuval Steinitz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yuval Steinitz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yuval Steinitz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yuval steinitz gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 yuval steinitz haberi bulunmuştur. Tüm yuval steinitz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı...
İsrail gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi! Berat Albayrak kitabında anlattı... Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde İsrail'le gazın Türkiye üzerinden Avrupa'ya gönderilmesi konusunda yapılan görüşmeleri kitabında tek tek anlattı.
22.07.2023 Ekonomi
Netanyahu'dan Türkiye açıklaması: Evet görüşüyoruz
Netanyahu'dan Türkiye açıklaması: Evet görüşüyoruz Ankara- Tel Aviv ilişkilerinde normalleşme sürecine yönelik İsrail Başbakanı Netanyahu'dan ilk açıklama geldi. Bat-Yam kentindeki seçim kampanyasında konuşan Netanyahu, "Evet Türkiye ile de görüşüyoruz, bu iyi bir gelişmedir" dedi.
11.03.2021 Dünya
ABD, BAE ve İsrail arasında enerji alanında ortak strateji anlaşması
ABD, BAE ve İsrail arasında enerji alanında ortak strateji anlaşması ABD, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve İsrail, enerji alanında ortak strateji geliştirme konusunda anlaştı.
1.10.2020 Dünya
İsrailli bakandan Mısır’a resmi ziyaret
İsrailli bakandan Mısır’a resmi ziyaret İsrail Altyapı ve Enerji Bakanı Yuval Steinitz, 25 Ocak 2011 Mısır Devrimi'nden bu yana ilk defa İsrailli bir bakanın Kahire'ye resmi ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti.
15.01.2019 Dünya
Son dakika... Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili İsrail'den açıklama geldi: Aşağılık...
Son dakika... Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili İsrail'den açıklama geldi: Aşağılık... İsrail hükümeti Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi ile ilgili sessizliğini bozdu. Enerji Bakanı Yuval Steinitz, olayı "Aşağılık" diye nitelendirdi. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da 'Bu sorunla düzgün bir şekilde ilgilenmeliyiz' dedi.
9.09.2019 Dünya
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna
Adnan Oktar’ın dış bağlantısında kilit isim Babuna Adnan Oktar ve grubunun geçmişe dönük yurtdışı bağlantıları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bu temasların neredeyse tamamında yer alan isimlerin başında ise Oktar Babuna ismi dikkat çekiyor.
23.08.2018 Gündem
İsrail’den Suudi Arabistan’ın nükleer projesine şartlı onay
İsrail’den Suudi Arabistan’ın nükleer projesine şartlı onay İsrail’in, Suudi Arabistan’ın nükleer projesini hayata geçirme öncesi ABD’ye bazı şartlar sunduğu ortaya çıktı.
9.07.2018 Dünya
Harekete geçiyorlar! İsrail'den 'Kıbrıs' teklifi
Harekete geçiyorlar! İsrail'den 'Kıbrıs' teklifi İsrail'in Gazze’deki Hamas ve İslami Hareket direniş teşkilatlarının mevzilerini bombalamasıyla şiddetlenen çatışmaya Mısırlı yetkililerin ara buluculuğuyla ateşkese varılmasına rağmen İsrail’in Gazze’ye karşı yeni tedbir alma çalışması başlattığı bildirildi. Steinitz'in bir teklifinin de Gazze'den çıkan ve Gazze'ye giren malların kontrolü için Kıbrıs'ta bir liman oluşturulması olduğu kaydedildi.
31.05.2018 Dünya
Büyük tehdit: Devam ederse işgal ederiz!
Büyük tehdit: Devam ederse işgal ederiz! ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasının ardından tansiyonun bir kat daha yükseldiği İsrail-Filistin hattında çok sert bir açıklama geldi.
30.05.2018 Dünya
Açık açık tehdit etti! 'Esad'ı öldürürüz'
Açık açık tehdit etti! 'Esad'ı öldürürüz' İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, "Esad, Suriye sahasında İran'ın operasyon düzenlemesine izin vermeye devam ederse, onu öldürüp rejimini yıkarız" diyerek Esad'a açık tehditte bulundu.
7.05.2018 Dünya
Netanyahu: Gizlice Arap ülkeleri ile iş birliği yapıyoruz
Netanyahu: Gizlice Arap ülkeleri ile iş birliği yapıyoruz İsrail Genelkurmay Başkanı'nın Suudi Arabistan'la istihbarat paylaşımına hazır oldukları ve İsrail Enerji Bakanı'nın, Suudi Arabistan ile ülkesinin İran'a karşı 'gizli iletişim halinde olduğunu' söylemesinin ardından Başbakan Benyamin Netanyahu'dan açıklama geldi. Netanyahu "Arap ülkeleriyle sonuç veren iş birliği genellikle gizli" dedi.
24.11.2017 Dünya
Son dakika! İsrail ile Suudi Arabistan...
Son dakika! İsrail ile Suudi Arabistan... İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz'den şoke edecek açıklamalar geldi. Bakan, Suudi Arabistan ile ülkesinin İran'a karşı ortak endişeler taşıdığını ve bu nedenle 'gizli iletişim halinde olduğunu' söyledi.
20.11.2017 Dünya
Almanya-İsrail arasında skandal!
Almanya-İsrail arasında skandal! İsrail'de başsavcılığın, “denizaltı skandalı” olarak bilinen yolsuzluk davasıyla ilgili olarak Enerji Bakanı Yuval Steinitz'in sorgulanmasına karar verdiği bildirildi
5.09.2017 Dünya
22. Dünya Petrol Kongresi sona erdi
22. Dünya Petrol Kongresi sona erdi Dünya Petrol Konseyi tarafından düzenlenen petrol ve doğal gaz endüstrisinin olimpiyatları olarak adlandırılan 22. Dünya Petrol Kongresi (WPC) sona erdi.
13.07.2017 Ekonomi
İsrail gazının yolu Türkiye’den geçecek
İsrail gazının yolu Türkiye’den geçecek Türkiye ve İsrail enerjide dev işbirliğine gidiyor. İsrail’in keşfettiği gazı Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştıracak boru hattının anlaşmasının bu yıl imzalanması hedefleniyor
12.07.2017 Ekonomi
İsrail, Türkiye için can atıyor
İsrail, Türkiye için can atıyor İsrail Enerji, Altyapı ve Su Kaynakları Bakanı Steinitz, Avrupa için İsrail'den Türkiye'ye uzanan bir boru hattı döşemek istediklerini söyledi.
12.07.2017 Dünya
Doğalgaz hamlesi! İsrail ve Kıbrıs...
Doğalgaz hamlesi! İsrail ve Kıbrıs... Akdeniz doğalgaz boru hattı projesi için 2025 tarihi verildi. Dev hat, İsrail ve Kıbrıs adası açıklarında kurulacak
3.04.2017 Ekonomi
İsrailli bakan Hamas'ı tehdit etti!
İsrailli bakan Hamas'ı tehdit etti! İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz, Hamas’ın Gazze’deki yeni lideri Yahya Sinvar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Hamas ile yüzleşmemiz an meselesidir.” dedi.
17.06.2021 Dünya
İsrail'den BM'nin kararına sert tepki!
İsrail'den BM'nin kararına sert tepki! İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'den işgali altındaki Filistin topraklarında yer alan yasa dışı tüm yerleşim faaliyetlerini "derhal ve tamamen" durdurmasını talep eden Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) kararını reddettiklerini ve buna uymayacaklarını bildirdi. Alınan karar sonrası İsrail adına ilk açıklamayı yapan Enerji Bakanı Yuval Steinitz da, "ABD, Ortadoğu'daki tek müttefiki olan İsrail'i terk etti." demişti.
24.12.2016 Dünya
BM'den İsrail'e flaş çağrı! Derhal durdurun
BM'den İsrail'e flaş çağrı! Derhal durdurun BM Güvenlik Konseyi'nde İsrail'in işgali altındaki Filistin topraklarında yasa dışı tüm yerleşim faaliyetlerini "derhal ve tamamen" durdurmasını talep eden karar, ABD'nin ilk defa çekimser oy kullanmasının ardından kabul edildi. Bu gelişmenin ardından İsrail adına ilk açıklama Enerji Bakanı Steinitz'den geldi. Bakan, "ABD, Ortadoğu'daki tek müttefiki olan İsrail'i terk etti." dedi.
29.12.2016 Dünya
Doğalgazda kapılar Türkiye'ye açılacak
Doğalgazda kapılar Türkiye'ye açılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının 2017 Yılı Bütçe Sunumu'ndan derlediği bilgilere göre, Türkiye transit petrol ve doğalgaz boru hattı projelerinde jeopolitik ve stratejik liderliğini sürdürmek istiyor.
19.11.2016 Ekonomi
Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas
Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas İki ülke arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı
15.11.2016 Ekonomi
"Trump sayesinde Filistin'deki yerleşim birimi inşasını genişletebiliriz"
"Trump sayesinde Filistin'deki yerleşim birimi inşasını genişletebiliriz" İsrail Enerji, Altyapı ve Su Kaynakları Bakanı Steinitz: "Trump’ın başkan seçilmesi, hükümete yerleşim birimi inşa faaliyetlerini genişletme imkanı sağlayacak"
17.06.2021 Dünya
İsrail’le önce diyalog sonra doğalgaz hattı
İsrail’le önce diyalog sonra doğalgaz hattı Türkiye ile İsrail, ‘Mavi Marmara’ krizinden sonra ilk kez iş birliği için adım attı. Enerji Bakanları Albayrak ile Steinitz, İsrail gazını Türkiye üzerinden AB’ye ulaştıracak boru hattına yeşil ışık yaktı
13.10.2016 Ekonomi
Albayrak, İsrailli bakan Steinitz ile görüştü
Albayrak, İsrailli bakan Steinitz ile görüştü İki bakan, İsrail'den Türkiye'ye doğalgaz ihracatı fırsatlarını detaylı ele aldı
13.10.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yuval Steinitz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yuval steinitz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.