Yurt Fiyatları

Yurt Fiyatları

Son dakika yurt fiyatları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yurt fiyatları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yurt fiyatları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yurt Fiyatları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yurt fiyatları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.762 yurt fiyatları haberi bulunmuştur. Tüm yurt fiyatları haberleri aşağıda listelenmiştir.
YÖK Başkanı Özvar tartışma konusu olan sistem hakkında bilgi verdi! "A’dan Z’ye artı 34 kadın kontenjanı"
YÖK Başkanı Özvar tartışma konusu olan sistem hakkında bilgi verdi! "A’dan Z’ye artı 34 kadın kontenjanı" YKS’de 166 puan alan bir adayın 34 yaş üstü kadınlar için ayrılan kontenjanla Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü’ne girmesi tartışma yarattı. Daha başarılı bir öğrencinin hakkına girdiği yorumları yapıldı. Bu tartışmaları YÖK Başkanı Özvar’a sordum. Özvar, “Kimsenin hakkı yenmedi” dedi ve sistemi detaylarıyla anlattı...
26.08.2023 Eğitim
Öğrencilerin yeni sınavı kalacak yer! İşte ilçe ilçe yurt fiyatları...
Öğrencilerin yeni sınavı kalacak yer! İşte ilçe ilçe yurt fiyatları... Öğrenci yurtlarıyla ilgili dikkat çeken gelişme yaşandı. Üniversitelere yerleştirme sonuçları açıklandı. Yaşadığı şehrin dışında bir üniversiteye yerleşen öğrencilerin yeni sınavı kalacak yer... Kira krizi nedeniyle öğrenciler önce yurtlara yöneliyor. Peki, devlet yurtlarına kayıtlar başladı mı, özel yurtlarda fiyatlar ne, uzaktan eğitime geçilirse ödeme yapılacak mı, yemek fiyatları ne oldu? İşte öğrenciye rehber olacak detaylar...
26.08.2023 Ekonomi
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı?
KYK yurt ücreti ne kadar 2024? KYK yurt ücretleri ne kadar oldu 2023, KYK yurt fiyatları ne kadar olacak, KYK yurt ücretlerine zam gelecek mi 2023? KYK yurt ücretleri açıklandı mı? KYK yurt ücreti ne kadar, KYK yurt ücretleri açıklandı mı? Üniversiteyi başka bir şehirde kazanan öğrencilerin yurt arayışı başladı. Ev kiralarının da fahiş fiyatlara yükselmesi KYK yurtları için rekabeti iyice artmasına neden oldu. Peki, 2023 KYK yurt ücretleri ne kadar oldu? KYK yurt ücretleri ödenecek mi 2023?
24.08.2023 Eğitim
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim'
Kiralardaki fahiş rakamlar yurt ücretlerine de yansıdı! '10 ay için 145 bin lira ödedim' YKS yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencileri yurt arayışları başladı. Şişli'de bulunan özel bir yurtta ücretlerin 8 bin 500 lira ile 17 bin lira, Kağıthane'de bulunan bir öğrenci yurdunda ise 8 bin 500 lira ile 12 bin lira arasında değiştiği görülüyor. Kağıthane'de özel bir yurdun yöneticisi Fevziye Çelen, "Geçtiğimiz sene bu fiyatlar bugünkü fiyatların yarısından azdı. Şu an için gelen var, her zaman için fiyat konuşuluyor. Bizim koşullarımız bu deyip giden de oluyor, koşullarını çok zorlayıp kayıt yaptıran da var." diye konuştu. Öğrenci Efe Aydemir ise, "İki kişilik bir odaya 10 ay için 145 bin lira ödedim" dedi.
24.08.2023 Gündem
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz
Bursalı kebapçıdan Elon Musk'a çağrı: Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz Bursa'da ara sokakta salaş bir mekandaki bir kebapçı, Avrupa merkezli bir internet sitesinin yaptığı listede dünyanın en efsane ve ikonik lokantaları arasında 46. sırada yer aldı. Kebapçı Cengiz Çalışır, Elon Musk’ın favori yemeğinin ‘döner kebap’ olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Türkiye’ye gelirse onu memnun ederiz” dedi.
23.07.2023 Yaşam
Otomobil, meyve yüklü kamyonete arkadan çarptı: 2 ölü
Otomobil, meyve yüklü kamyonete arkadan çarptı: 2 ölü Küçükçekmece'de bir otomobil meyve yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Mecit Yıldırım (20) ile Uğur Torlak (25) hayatını kaybetti.
23.07.2023 Yaşam
Kira ve yurt fiyatları ile ilgili kritik açıklama: 'Artış sürecek'
Kira ve yurt fiyatları ile ilgili kritik açıklama: 'Artış sürecek' Fahiş kira artışları milyonlarca kişinin ortak sorunu. Birçok ilde kiracılar zam baskısı ile uğraşırken kiralık ev bulmak da zorlaşıyor. Kiralık ev arayan kişi sayısı artarken bu artışa üniversite öğrencileri de eklenecek. Milyonlarca genç hayalindeki üniversiteyi kazanmak için Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ter döktü. Sonuçlar geçtiğimiz günlerde açıklandı, sıra tercihlere geldi. Aileler ve gençler bugünlerde seçim yaparken eğitim kalitesinin yanında barınma maliyetini de düşünüyor. Devlet yurtlarına yerleşmeyenler ya özel yurtları seçecek ya da ev kiralayacak. Peki bunun için ne kadar bütçe gerekecek?
23.07.2023 Ekonomi
KYK yurt fiyatları 2022-2023! KYK yurt ücreti ne kadar, aylık mı yıllık mı, yurt ödeme nasıl yapılır? KYK yurt ücreti ödeme ve sorgulama ekranı!
KYK yurt fiyatları 2022-2023! KYK yurt ücreti ne kadar, aylık mı yıllık mı, yurt ödeme nasıl yapılır? KYK yurt ücreti ödeme ve sorgulama ekranı! KYK yurt fiyatları ne kadar oldu, KYK yurt ödeme nasıl yapılır? 2022 KYK yurt ücreti ödeme için yapılan aramalar KYK yurt başvuru tarihlerinin belli olmasının ardından artış gösterdi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu katıldığı canlı yayında KYK yurt başvuru tarihlerini açıkladı. 2022-2023 KYK yurt başvuruları bugün başladı, pazar akşamına kadar devam edecek. Şimdi öğrenciler “KYK yurt ücreti ne kadar, aylık mı yıllık mı, yurt ödeme nasıl yapılır?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte KYK yurt ücreti ödeme ile ilgili merak edilenler…
24.08.2022 Eğitim
İBB yurt ücreti ne kadar? 2022 İBB yurt ücreti ne kadar oldu?
İBB yurt ücreti ne kadar? 2022 İBB yurt ücreti ne kadar oldu? Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler kayıt tarihlerine çevrilirken öğrenciler de yurt bulma telaşına düştü. Büyük şehirlerde kira ve öğrenci yurtlarındaki fiyat artışları, pek çok kişiyi altertanif seçeneklere yönlendiriyor. Özellikle İstanbul’da yaşanan artışlar öğrencileri belediyelerin yurtlarına yönlendiriyor. İBB yurtları da başta gelen seçenekler arasında yer alıyor. Öğrenciler, İBB yurt ücretlerini araştırıyor. Peki, İBB yurt ücreti ne kadar? 2022 İBB yurt ücreti ne kadar oldu? 2022 İBB yurt ücretine zam geldi mi? İşte İBB yurt fiyatları…
20.08.2022 Eğitim
Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek?
Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek? İçişleri Bakanlığı üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala yurtlarla ilgili genelge yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen genelgede yurtlarla ilgili fahiş fiyat uygulayanlarla, maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin barınmasına varana kadar pek çok sorunun çözümü için önerilerde bulunuldu. Peki, Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek? Durumu olmayan öğrenciler nasıl yurt bulacak? İşte İçişleri Bakanlığı’nın yurt genelgesi ve yurtlar ile ilgili yapılacak çalışmalar…
11.08.2022 Eğitim
Kiralık daire fiyatları ve yurt ücretleri ile ilgili son dakika açıklaması, yüzde 65 zam! 'Eylülde bulunamayacak'
Kiralık daire fiyatları ve yurt ücretleri ile ilgili son dakika açıklaması, yüzde 65 zam! 'Eylülde bulunamayacak' Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Özellikle yaz sonunda üniversite öğrencilerinin de kiralık ve yurt arayışına girmesi ile fiyatların artması bekleniyor. Yurt ücretleri geçen yıla göre en az yüzde 65 arttı. İstanbul’da penceresiz, havalandırmasız odaların fiyatları bile bin 700 TL oldu. Eylülde öğrenci akınıyla birlikte kiralık daire bulmak ise daha zor hale gelecek...
2.08.2022 Ekonomi
Haluk Levent burs başvurusu 2021! Ahbap Derneği burs başvurusu ne zaman başlıyor, Ahbap Derneği bursu ne kadar?
Haluk Levent burs başvurusu 2021! Ahbap Derneği burs başvurusu ne zaman başlıyor, Ahbap Derneği bursu ne kadar? Haluk Levent, yüksek kira ve yurt fiyatları nedeniyle barınma problemi yaşayan öğrencilere yardım edeceklerini duyurdu. Levent, "İlk etapta 500 öğrenciye 6’şar bin TL ödeyeceğiz" dedi. Peki, Ahbap Derneği burs başvurusu ne zaman başlıyor? Haluk Levent burs başvurusu 2021 detayları…
25.09.2021 Eğitim
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! 2021 KYK yurt fiyatları ne kadar?
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı! 2021 KYK yurt fiyatları ne kadar? KYK yurt başvuruları merakla bekleniyordu. 12 Eylül'de tamamlanan 2021-2022 KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı. Peki, 2021 KYK yurt fiyatları ne kadar?
16.09.2021 Eğitim
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok
Fiyatlar el yakıyor, 900 TL'ye kiralık! Tek oda, penceresi yok Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Yüksek kiralar nedeni ile özellikle üniversite öğrencileri büyük mağduriyet yaşıyor. Tek odalı kiralık evler 1.500 liradan başlıyor. Güneş gören ve oturulabilir daireler için ise 2.500 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.
16.09.2021 Ekonomi
Zam yapıldı! Fiyatlar uçuşa geçti, 2 bin 500 liradan başlıyor
Zam yapıldı! Fiyatlar uçuşa geçti, 2 bin 500 liradan başlıyor Fiyatlar artıkça arttı. En düşüğü 2 bin 500 lira. Çok sayıda insan mağduriyet yaşıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir gibi kentler fiyat artışının en fazla görüldüğü yerler. Özellikle üniversite öğrencileri için kayıt dönemi olması nedeniyle de fiyatlar daha da artırıldı. Üniversite kayıtlarının başlamasıyla birlikte öğrencileri barınma telaşı sardı. İstanbul'da ev kirası ve yurt fiyatları yapılan zamlar öğrencilerin tepkisine neden oldu. Bazı veliler, "Öğrenci fiyatlar yüzünden mağdur olacak. Aileler bu yüzden kayıt yapmaktan vazgeçebilirler" dedi.
6.09.2021 Ekonomi
İBB yurt başvurusu 2021! İBB yurt başvurusu nasıl yapılır, İBB yurt fiyatları ne kadar?
İBB yurt başvurusu 2021! İBB yurt başvurusu nasıl yapılır, İBB yurt fiyatları ne kadar? İBB yurt başvuru detayları sorgulanmaya başlandı. YKS sonuçlarına göre İstanbul üniversite kazanan öğrenciler yurt araştırmalarını hızlandırdı. KYK yurtları dışında öğrencilerin merak ettiği yurtlardan biri de İBB’ye ait yurtlar oldu. İBB yurt başvuruları başladı. Peki, İBB yurt başvurusu nasıl yapılır, İBB yurt fiyatları ne kadar?
31.08.2021 Eğitim
Öğrencilere kötü haber! Kira ve yurt fiyatlarına zam!
Öğrencilere kötü haber! Kira ve yurt fiyatlarına zam! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor... Kira ve yurt fiyatlarına zam... Birçok ilde hem kira hem de özel yurt fiyatları arttı. 100 metrekare bir ev için ülke genelinde kiralar 800 lira ile 3 bin 900 lira arasında değişiyor. Özel yurtların yıllık fiyatı ise 6 bin liradan başlıyor, 68 bin liraya kadar çıkıyor. İşte il il kira fiyatları...
21.07.2021 Gündem
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 30 arttı, en düşüğü 7 bin lira...
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 30 arttı, en düşüğü 7 bin lira... Fiyatlara zam geldi. Yüzde 20-30 arasında fiyat artışı oldu. İndirim imkanı bulunuyor. 15 Ağustos'a kadar yüzde 10 indirim yapılıyor. Fiyatlar illere göre değişiyor. En düşük ücret 7 bin lira ile Konya'da bulunuyor. Üniversitelerin 13 Eylül’de açılacağının açıklanmasının ardından, aşılamanın hızlanmasıyla yüz yüze eğitimin kesintisiz devam edeceği beklentisi öğrencileri hemen yurt arayışına soktu. Devlet yurtları için henüz başvuru alınmazken, özel yurtlarda fiyatlar netleşti. Ücretler bir eğitim dönemi için en düşük 7 bin liradan başlarken, büyükşehirlerde 60 bin liraları aşıyor. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 20-30d daha yüksek.
17.06.2021 Ekonomi
KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar?
KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar? Üniversiteye yerleşen öğrenciler, eğitimin uzaktan mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı sorusuna yanıt ararken Sağlık Bakanlığı'ndan gelen tavsiye 'üniversiteler açılacak mı?' sorusunu yeniden gündeme getirdi. Bazı üniversitelerin uzaktan eğitim kararı almasının ardından öğrenciler okudukları şehirlerde yaşadıkları evlerin ve yurtların sözleşmelerini iptal etmeye başladı bile. Ancak üniversitelere bu yıl başlayacak olanlar için durum biraz farklı. Öğrenciler üniversitelerin kararını açıklamasını beklerken yeni kazanan öğrenciler de yurt ve ev arayışına ağırlık vermiş durumda. Devlet yurduna giremeyenler, bu yıl yurt ararken yalnızca fiyat ve imkanlara değil virüs önlemlerine ve eğitime ara verilmesi durumunda yapacağı ödemeye dikkat edecek. Çoğu yurtta odalar tek kişiliğe çevrilirken, fiyatlar artıyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar? İşte il il yurt fiyatları ve ödeme koşulları...
5.09.2020 Eğitim
Son dakika: Yurtlara zam yapılmayacak
Son dakika: Yurtlara zam yapılmayacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda zam yapılmayacağı açıklandı.
6.09.2018 Gündem
Üniversiteli olmanın bedeli aylık en az 2 bin TL
Üniversiteli olmanın bedeli aylık en az 2 bin TL Aileler çocuklarının geleceği için bütçelerinden büyük bir payı eğitime ayırıyor. Özellikle büyükşehirlerde kira en büyük gideri oluştururken, mutfak masrafları 600 TL’yi geçiyor. Faturalar ve eğitim giderleri ile bu yekün aylık 2 bin TL’yi buluyor.
14.10.2017 Arşiv
KYK başvuruları bu yıl ne zaman başlayacak?
KYK başvuruları bu yıl ne zaman başlayacak? 2016 yılında KYK başvuruları ne zaman başlıyor. Milyonlarca öğrenci tarafından oldukça merak edilen KYK başvuruları için geri sayım başladı. İşte tüm ayrıntılarıyla KYK başvurularındaki son durum...
29.09.2021 Gündem
Rezidans yurt 4200 TL
Rezidans yurt 4200 TL Devlet yurduna giremeyen veya tercih etmeyen öğrenciler özel yurtların kapısını çalıyor. Türkiye’deki en pahalı yurt ise Ortaköy’de... Republika Academic Aparts’da tek kişilik yurdun ücreti 4 bin 200 TL
13.07.2015 Yaşam
2 kişilik yurt bin lira
2 kişilik yurt bin lira Üniversitelere kayıt yaptıran öğrenciler, devlet yurtlarının yetersiz olması nedeniyle zor durumda
7.09.2011 Yaşam
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti
Tavuk fiyatını düşürecek hamle! Ticaret Bakanlığı harekete geçti Tavuğa ihracat kısıtlaması geliyor. Ticaret Bakanlığı fahiş fiyatlara karşı harekete geçti. Son aylarda fiyatlarında artış görülen tavuk etiyle ilgili Ticaret Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor.
26.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yurt Fiyatları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yurt fiyatları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.