100 metre yükseklikten feci ölüm
100 metre yükseklikten feci ölüm ADIYAMAN'ın Gerger ilçesinde, dengesini kaybedip, yaklaşık 100 metre yükseklikten düşen Ahmet Tutuş (40), hayatını kaybetti.
11.11.2019 Yaşam
Korkunç yükseklikten atlayan adam
Korkunç yükseklikten atlayan adam Kimilerimizin bakmaya bile korkacağı yükseklikten atlayış yapan adam görenlere pes dedirtti.
21.04.2017 Arşiv
Yükseklik ve uçuş korkusuna sanal çözüm
Yükseklik ve uçuş korkusuna sanal çözüm Psikolog Dr. Türküler Aka, yükseklik korkusu tedavisine sanal çözüm arayan bir projenin de bulunduğunu söyledi.
2.03.2017 Sağlık
Yükseklik korkusundan artık korkmayın!
Yükseklik korkusundan artık korkmayın! Yükseklik korkusuna sanal çözüm bulundu.
27.02.2017 Haber
Anne babasına söz verdi!
Anne babasına söz verdi! Dubai'deki bir gökdelenin tepesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çektirdiği video ve fotoğraflarla gündeme gelen Rus model Viktoria Odintsova, İngiliz basınına ilginç açıklamalarda bulundu.
25.02.2017 Magazin
Kadıköy'de binaların yüksekliğine sınırlama getirildi!
Kadıköy'de binaların yüksekliğine sınırlama getirildi! İstanbul Kadıköy'de binaların en fazla 15 kat yükseklikte olmasını içeren karar meclisten geçti. Yüksek katlı binaları Cumhurbaşkanı Erdoğan da eleştirmişti.
29.09.2021 Gündem
Yükseklik korkusu olan izlemesin
Yükseklik korkusu olan izlemesin Lunapark'ta Roller Coaster'a binen adam eğlenceli dakikalarını GoPro ile kayıda alarak kaydediyor.
5.02.2015 Yaşam
4 bin metre yükseklikte paraşütçüler çarpıştı!
4 bin metre yükseklikte paraşütçüler çarpıştı! İngiltere'nin Wiltshire kentine bağlı Netheravon üzerinde hava dalışı yapmak üzere uçaktan atlayan James Lee adlı sporcu atladıktan saniyeler sonra, 4 bin metre yükseklikte başka bir sporcuyla çarpışarak bilincini kaybetti. El işaretleriyle Lee'e iyi olup olmadığını soran sporcular cevap alamayınca diğer sporculara bölgeden uzaklaşmalarını söyledikten sonra, Lee'nin rasgele yuvarlanarak düşmesini önleyip dengesini sağladılar ve paraşütünü açarak mutlak bir faciayı önlediler. İşte o anlar…
30.01.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri