Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası flaş açıklama
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Yüksek İstişare Kurulu (YİK) toplantısı sona erdi. İletişim Başkanlığı, toplantının ardından, "Kurul üyeleri, yurt dışında ve özellikle de Avrupa’da Türkiye aleyhinde yürütülen propagandalar ile bunlara karşı alınacak tedbirler konusunda istişarelerde bulunmuşlardır." açıklamasında bulundu.
11.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TV yayınlarında hassasiyet vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TV yayınlarında hassasiyet vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, bütün televizyon yayınlarında milli ve manevi değerler ile dil kullanımına hassasiyet gösterilmesinin gerekliliğine dikkati çekti.
10.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Kritik açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı! Kritik açıklama geldi Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısı sonrası yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Batı'da yükselişe geçen İslam düşmanlığı konusu ele alındı." denildi.
27.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'nda, Kurul üyeleri, eğitim ve kültür alanları ile bölgesel gelişmeler üzerine fikir teatisinde bulundu.
4.11.2020 Gündem