Yüksek Divan Kurulu

Yüksek Divan Kurulu

Son dakika yüksek divan kurulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksek divan kurulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksek divan kurulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksek Divan Kurulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksek divan kurulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 785 yüksek divan kurulu haberi bulunmuştur. Tüm yüksek divan kurulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır
Şekip Mosturoğlu: 3 Temmuz ruhu yaşamaktadır Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu'ndaki başkanlık seçimini 1177 oy alan Şekip Mosturoğlu kazandı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu
Fenerbahçe'de yeni divan kurulu başkanı belli oldu Fenerbahçe'deki Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı sona erdi. Yapılan oylama sonucu Şekip Mosturoğlu rakipleri Sevil Becan ve Nihat Tokat'ı geride bırakarak divan kurulu başkanlığına seçildi.
27.04.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var
Aziz Yıldırım yıllar sonra ilk kez yaptı! Ali Koç adını bile anmadan açıkladı, kumpas var Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yüksek Divan Kurulu’nda bugün üyeler, yeni başkanı seçmek için sandığa gidiyor. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapılacak olan genel kurulda Şekip Mosturoğlu, Sevil Becan ve Nihat Tokat, sarı - lacivertli camianın yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı olmak için yarışacak. Öte yandan kurulda Ali Koç ve Aziz Yıldırım detayı ortaya çıktı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? Fenerbahçe başkanlık seçimi adayları kim oldu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adayı mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman olacak, Sadettin Saran Fenerbahçe Başkan adayı olacak mı? Fenerbahçe, Başkanlık seçimi tarihi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı görevini 2018 yılından itibaren Ali Koç yapıyor. Ali Koç, son olarak Şubat ayında gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu’nda yeni başkan vurgusu yapmıştı. Peki, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanı oldu mu, Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı mı? Fenerbahçe yeni başkanlık seçimi ne zaman?
24.04.2024 Şampiy10
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı!
Şekip Mosturoğlu adaylığını açıkladı! Şekip Mosturoğlu, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıkladı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, haziran ayında başkanlığı bırakacağını duyurdu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç 'hiç görmediğim bir şey' dedi ve itiraf etti! Fenerbahçe için milyonlarca eurodan vazgeçti
Ali Koç 'hiç görmediğim bir şey' dedi ve itiraf etti! Fenerbahçe için milyonlarca eurodan vazgeçti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye transfer aşamasında Çağlar Söyüncü'nün yaptığı fedakarlığı açıklayan Koç 'Daha önce hiç görmediğim bir şey' diyerek itirafta bulundu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı!
Fenerbahçe Kulübü'nün borcu açıklandı! Fenerbahçe Kulübü'nün borcu 11 Milyar 466 Milyon TL olarak açıklandı.
3.02.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan olay sözler! Ateş püskürdü: Omurgasız, tokatladı haberi çıkar
Ali Koç'tan olay sözler! Ateş püskürdü: Omurgasız, tokatladı haberi çıkar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç'un yaptığı açıklamalar gündem oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İsmail Kartal'ın Pendikspor maçından sonra PFDK'ye sevk edilmesine tepki gösterdi. İşte Koç'un gündem yaratan sözleri...
6.11.2023 Fenerbahçe
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Fenerbahçe, mağazalarda ürünlerin 5 yıldızlı olarak satılacağını açıkladı
Fenerbahçe, mağazalarda ürünlerin 5 yıldızlı olarak satılacağını açıkladı Fenerium, yeni sezonda Fenerbahçe Futbol A Takımı ürünlerinin 5 yıldızlı olarak üretilmesine ve satılmasına devam edileceğini açıkladı.
1.08.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter!
Dursun Özbek patlaması: Ne gücünüz ne de kalibreniz yeter! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli camianın eski isimlerinden Selim Soydan'a cevap verdi.
1.08.2023 Galatasaray
Tam da Süper Lig'in başlamasına 12 gün kala Fenerbahçe'de Ali Koç depremi: Veda etti
Tam da Süper Lig'in başlamasına 12 gün kala Fenerbahçe'de Ali Koç depremi: Veda etti Fenerbahçe cephesine yakın isimlerden Ahmet Konanç, hem Sarı Lacivertli kulübün transfer gündemini değerlendirdi hem de Ali Koç hakkında bomba bir iddiada bulundu. Başkanın Gebze'de farklı, Olağan Yüksek Divan Kurulu'nda farklı konuştuğunu söyleyen Konanç 'Ali Koç veda etti' derken, ünlü yorumcunun 'Başkanın vücut dili bunu gösteriyordu' ifadeleri camiada bir hayli ilgi uyandırdı.
30.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak?
Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak? Kalamış’taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde devam eden Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, 1959 öncesi şampiyonluklarıyla ilgili kurulan komisyon ve 5 yıldızlı formayla maça çıkma hakkında açıklamalar yaptı. Peki, Fenerbahçe formaları yıldızsız mı olacak? Fenerbahçe maçlara yıldızsız formayla mı çıkacak?
29.07.2023 Şampiy10
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka
Ali Koç'tan forma kararı! Geri adım attı, Aziz Yıldırım'a sert sözler: Sizin derdiniz başka Fenerbahçe'de Ali Koç'tan son dakika Jorge Jesus, Aziz Yıldırım ve transfer açıklaması geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Temmuz Ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Jorge Jesus dönemine, Aziz Yıldırım'ın iddialarına ve bu sezonki transfer politikasına ilişkin konuştu. Öte yandan Ali Koç 5 yıldızlı forma kararını açıkladı. İşte detaylar...
29.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın oğlu Samandıra'da! Ali Koç açıkladı: Hocam kabul etti, artık bizimle çalışıyor
İsmail Kartal'ın oğlu Samandıra'da! Ali Koç açıkladı: Hocam kabul etti, artık bizimle çalışıyor Fenerbahçe Temmuz ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı başladı. Teknik direktör İsmail Kartal, 40. yıl plaketini almak için Ali Koç tarafından sahneye davet edildiğinde üyeler tarafından ayakta alkışlandı. Ali Koça kurulda yeni gelişmeyi açıkladı. İşte detaylar...
29.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
Ali Koç: Bir dönüm noktasındayız, kabul edilemez
Ali Koç: Bir dönüm noktasındayız, kabul edilemez Fenerbahçe Kulübü'nün Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sarı-lacivertli ekibin Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu.
4.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları 2023! 8 Ocak Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri tükendi mi, nerede satılıyor?
Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları 2023! 8 Ocak Galatasaray Fenerbahçe maçı biletleri tükendi mi, nerede satılıyor? Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları ne kadar, derbi maçı biletleri tükendi mi? Fenerbahçe Galatasaray derbi maçı Kadıköy Ülker Stadyumu'nda oynanacak. 8 Ocak Pazar günü oynanacak olan müsabakanın biletleri satışa çıkarıldı. İşte Fenerbahçe Galatasaray bilet fiyatları…
7.01.2023 Şampiy10
Aksa Akrilik kimin, Aksa Akrilik’in sahibi kim?
Aksa Akrilik kimin, Aksa Akrilik’in sahibi kim? Aksa Akrilik, haftada 4 gün mesai uygulamasına geçiyor. Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Taş, “Yapılan araştırmalara göre, iş yaşam dengesinin sağlanmasına yönelik yeni çalışma sistemleri, çalışanların memnuniyeti üzerindeki olumlu etkisinin yanı sıra, üretkenliği ve verimliliği de önemli ölçüde artırdı. Avrupa’da birçok ülke, esnek çalışma seçenekleri ile hem çalışan memnuniyetinde hem de iş sonuçlarında oldukça olumlu sonuçlar aldıklarını duyurdu.
27.12.2022 Ekonomi
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun adı değişiyor
Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun adı değişiyor 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Cumhuriyetin 100'üncü yılında Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nun adının Atatürk Stadyumu olmasını talep etti. Başkan Ali Koç, "Stat ismi yönetim kararıyla değişir. Biz de bunu yaparız. Talebin sonuna kadar arkasındayız" dedi.
24.11.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme
Ali Koç'tan Galatasaray'a gönderme Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı-lacivertli ekibin Yüksek Divan Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Sözlerinde Galatasaray'a cevap veren Ali Koç çarpıcı ifadeler kullandı. İşte detaylar...
5.11.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Yüksek Divan Kurulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksek divan kurulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.