Ysk Başkanı Sadi Güven

Ysk Başkanı Sadi Güven

Son dakika YSK Başkanı Sadi Güven haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YSK Başkanı Sadi Güven ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YSK Başkanı Sadi Güven haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ysk Başkanı Sadi Güven

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ysk başkanı sadi güven gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 ysk başkanı sadi güven haberi bulunmuştur. Tüm ysk başkanı sadi güven haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökçek'ten o iddiaya sert tepki: Yanlız kadın değil, erkek
Gökçek'ten o iddiaya sert tepki: Yanlız kadın değil, erkek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, bazı gazetecilerin YSK Başkanı Sadi Güven’in eşi Özgür Güven’in kendisinin danışmanı ve daire başkanı olduğu iddialarının asılsız olduğunu belirterek sert tepki gösterdi
29.09.2021 Gündem
YSK'dan flaş açıklama
YSK'dan flaş açıklama Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, seçimlerden sonra YSK'nın yargı görevinin başladığını belirterek, "Takdir edersiniz ki tüm mahkemeler, yüksek yargı bakmış olduğu davalarla ilgili çıkarak açıklama yapmaz" dedi.
29.09.2021 Gündem
YSK'dan CHP'ye tepki
YSK'dan CHP'ye tepki YSK Başkanı Sadi Güven, "Kimse çok bağırıyor diye bir hak elde edemez...
29.09.2021 Gündem
YSK'dan flaş açıklama
YSK'dan flaş açıklama YSK Başkanı Sadi Güven, ıslak imzalı tutanaklarda hatalar olduğu iddiasına, "Islak imzalı tutanaklarda hata varsa, bunlar da düzeltilir, kimsenin endişesi olmasın" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dikkat! YSK'dan seçim suçu açıklaması!
Dikkat! YSK'dan seçim suçu açıklaması! Seçimle ilgili uyarılarda bulunan YSK Başkanı Güven, cep telefonuyla kabine girilemeyeceğini açıkladı...
28.03.2014 Siyaset
İBB Başkanı İmamoğlu'na verilen ceza belli oldu
İBB Başkanı İmamoğlu'na verilen ceza belli oldu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İmamoğlu hakkında siyasi yasak kararı verildi.
14.12.2022 Gündem
İmamoğlu davası 14 Aralık'a ertelendi
İmamoğlu davası 14 Aralık'a ertelendi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada savcı tekrarladığı mütalaasında 4 yıl 1 ay hapis cezası ve siyasi yasak talep etti. Duruşma 14 Aralık tarihine ertelendi. 
11.11.2022 Gündem
Ekrem İmamoğlu hakim karşısına çıktı!
Ekrem İmamoğlu hakim karşısına çıktı! 31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, celse arasında hakim karşısına çıktı.
10.01.2022 Siyaset
Son dakika... YSK'nın yeni başkanı belli odu
Son dakika... YSK'nın yeni başkanı belli odu Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığına, görev süresi dolan Sadi Güven'in yerine Muharrem Akkaya seçildi.
24.01.2020 Gündem
YSK'nın yeni üyeleri belli oldu!
YSK'nın yeni üyeleri belli oldu! Yargıtay ve Danıştaydan YSK'ye seçilen 6 yeni üye, yarın göreve başlayacak. YSK'nin 11 üyesi, görev süresi dolan Sadi Güven'in yerine yeni başkanı seçecek.
23.01.2020 Siyaset
YSK Başkanı Sadi Güven duyurdu: Oy zarfları...
YSK Başkanı Sadi Güven duyurdu: Oy zarfları... YSK Başkanı Sadi Güven,"Biyometrik kimlik uygulamasına geçilmesi, oy zarfının kaldırılması gerekir. YSK buna hazır" dedi.
21.01.2020 Siyaset
YSK'ya yeni üye seçimi!
YSK'ya yeni üye seçimi! Yargıtay ve Danıştay'da 6 yeni yüksek seçim kurulu üyesinin belirlenmesi için seçim yapıldı. Oylamalar sonucunda sadece Yargıtay 21. Hukuk Dairesi Üyesi Ahmet Yener salt çoğunluğunun üzerinde oy alarak YSK üyesi seçildi.Geri kalan 5 üyenin belirlenmesi için oylamalara gelecek hafta devam edilecek.
16.01.2020 Siyaset
YSK Başkanı Güven'den İstanbul açıklaması
YSK Başkanı Güven'den İstanbul açıklaması Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin sükunet içinde gerçekleştirildiğini belirterek, "Bir itiraz süreci var, ilçe seçim, il seçim kurullarına, YSK'ye. İtiraz süreçleri bittiğinde mazbata hak edene teslim edilecektir." dedi.
23.06.2019 Siyaset
Binali Yıldırım’dan YSK’nın gerekçeli kararı ile ilgili açıklama
Binali Yıldırım’dan YSK’nın gerekçeli kararı ile ilgili açıklama AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İBB Başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin gerekçeli kararıyla ilgili, "Gerekçeli kararda 'oylar çalındı' diye bir tarafın söylemini yazacak halleri yok ama biz bunu halk diliyle söylüyoruz. Neden söylüyoruz? Bu oylar çalınmasaydı, 29 bin 400 olarak açıklanan fark 13 bin 700 seviyesine nasıl düştü? Ona bakmamız lazım. Durup dururken mi?" dedi.
22.05.2019 Siyaset
YSK'nin gerekçeli kararına Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’ndan ilk tepki
YSK'nin gerekçeli kararına Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’ndan ilk tepki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi kararının gerekçesinin açıklanmasıyla ilgili, Parti Genel Merkez'inde durumu değerlendireceklerini belirterek, "Metni görmeden bir şey söylemem şu aşamada doğru olmaz." dedi.
22.05.2019 Siyaset
YSK gerekçeli kararı açıkladı
YSK gerekçeli kararı açıkladı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK), 31 Mart Pazar günü yapılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ilişkin 4'e karşı 7 üyenin oy çokluğuyla aldığı kararın gerekçesi açıklandı.
22.05.2019 Gündem
Kılıçdaroğlu: İstanbul seçiminde rakibimiz artık YSK'dır
Kılıçdaroğlu: İstanbul seçiminde rakibimiz artık YSK'dır CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) güvenmiyorum. İstanbul seçiminde bizim rakibimiz artık YSK'dır" dedi. Kılıçdaroğlu, katıldığı TV programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.
16.05.2019 Siyaset
YSK Başkanı Güven'den son dakika seçim açıklaması
YSK Başkanı Güven'den son dakika seçim açıklaması Seçmen listelerinin aynısının kullanacağını belirten YSK Başkanı Sadi Güven, "Vatandaşlarımız öğleden sonra ysk.gov.tr'den isimlerini sorgulayabilirler.' dedi.
15.05.2019 Siyaset
YSK Başkanı Sadi Güven: Yargı süreci sona erdi
YSK Başkanı Sadi Güven: Yargı süreci sona erdi YSK Başkanı Güven, "Yargı süreci sona erdi. YSK,11 yüksek mahkeme üyesi ve tam sayıyla yaptığı toplantı sonucunda kararlarını verdi" dedi.
6.05.2019 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan İstanbul seçimi açıklaması: Organize bir çalışma var
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz'dan İstanbul seçimi açıklaması: Organize bir çalışma var AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 'Bu işte organize bir çalışma var. Biz organize usulsüzlük diyoruz onun için. Ben diyorum ki seçimden önce başlayarak birileri, CHP'yi suçlamıyorum, CHP'nin sadece buradaki duruşu anlamında demokrasiyi arındıran, lekeleri ortadan kaldıran, endişeleri ortadan kaldıran, şaibeleri ortadan kaldıran bir duruş sergilemiyor o başka ama ben CHP'yi suçlamıyorum ama bir el, bir kısım eller seçimden önce başlayarak, sandık başkanları üzerinden bir operasyon yürüttüler adeta.' dedi.
16.04.2019 Siyaset
Binali Yıldırım'dan İstanbul açıklaması
Binali Yıldırım'dan İstanbul açıklaması AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İstanbul'daki seçim sonuçlarına ilişkin, "Sayımlarda o kadar yanlış, hile ve özensizlik olduğunu gördük ki insan hayrete düşüyor. Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir, murdar bir etin de kavurması olmaz" diye konuştu. Yıldırım, ayrıca "Seçimden sonra bizi yüzlerce insan aradı. Bunu da ilk kez paylaşıyorum. Sandıklarda üç pusula yerine iki pusula verildiğini söylüyor insanlar. Yani ilçe belediye başkanı adayına pusulası, belediye meclis adayının pusulası, büyükşehir adayının pusulası verilmiyor bazı sandıklarda. Bu da üzerinde durulması gereken önemli bir konudur" ifadelerini kullandı.
15.04.2019 Siyaset
YSK Başkanı Güven'den seçim açıklaması
YSK Başkanı Güven'den seçim açıklaması YSK Başkanı Sadi Güven yaptığı açıklamada, "Yargısal süreç devam ediyor. Bizim önümüze gelen tüm dilekçeleri ve itirazları tek tek incelemek suretiyle karşılıyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi yargı süreci içinde dosyanın içeriğinde herhangi bir bilgi verecek değilim. Bunu siyasi parti temsilcilerinden öğrenebilirsiniz" dedi.
9.04.2019 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Akşener'den ortak açıklama!
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Lideri Akşener'den ortak açıklama! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da seçim sonuçlarına yapılan itirazlara ilişkin, "Olay artık bir büyükşehir belediye başkanının seçilip seçilmeme olayı olmanın ötesine taşmıştır. Bu bir demokrasi olayıdır. Ya demokrasiden, demokrasinin kalıcılığından yana tavır alınacak ve karar verilecektir veya demokrasi yargıçlar eliyle katledilecektir." dedi.
8.04.2019 Siyaset
YSK Başkanı Güven'den seçim açıklaması!
YSK Başkanı Güven'den seçim açıklaması! YSK Başkanı Sadi Güven,"Yargı süreci devam ettiği için herhangi bir değerlendirme yapmam uygun değil" dedi.
8.04.2019 Siyaset
YSK Başkanı Güven’in vurgusu çok anlamlı!
YSK Başkanı Güven’in vurgusu çok anlamlı! Seçimler bitti itiraz süreci ise sürüyor.Gözler YSK Başkanı Sadi Güven'in açıklamalarına çevrildi.
6.04.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Ysk Başkanı Sadi Güven ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ysk başkanı sadi güven haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.