Youtube Güncelleme

Youtube Güncelleme

Son dakika YouTube güncelleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YouTube güncelleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YouTube güncelleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Youtube Güncelleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan youtube güncelleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 youtube güncelleme haberi bulunmuştur. Tüm youtube güncelleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor!
WhatsApp Youtube yeniliği sunuyor! WhatsApp son zamanlarda yaptığı yeniliklere bir başkasını daha eklemeye hazırlanıyor. Youtube videolarını artık WhatsApp üzerinde izleyebileceksiniz. Peki Youtube videosu WhatsApp'ta nasıl olacak? Detaylar haberimizde.
18.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Youtube'a da "hikayeler" geliyor!
Youtube'a da "hikayeler" geliyor! Snapchat'in artık neredeyse her mobil uygulamada görmeye başladığımız "Hikayeler" özelliği şimdi de Youtube'a geliyor. Ancak yine de Youtube'un uyarlama şekli biraz farklı.
30.11.2017 Bilim ve Teknoloji
YouTube mobile bir yenilik daha geldi!
YouTube mobile bir yenilik daha geldi! Bundan sonra YouTube uygulamasında bir video izlerken, daha önce görmediğiniz bir şeyi de yanında göreceksiniz!
16.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Youtube, Android için değişiyor!
Youtube, Android için değişiyor! YouTube, yakın zamanda Android kullanıcıları için farklı bir yüze bürünüyor. Bakalım bu yeni güncellemeyle beraber neler değişecek.
17.04.2017 Bilim ve Teknoloji
Youtube reklamlarında değişiklik!
Youtube reklamlarında değişiklik! YouTube, reklam verme özelliğinde bir takım değişikliklere gidiyor. YouTube'un yeni değişikliği içerik izleyenleri sevindirecek.
20.02.2017 Bilim ve Teknoloji
YouTube'un yeni özelliği şok etti!
YouTube'un yeni özelliği şok etti! YouTube, internetin yetersiz olduğu bölgeler için yeni bir uygulama geliştirdi!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
YouTube uygulamasında yenilik!
YouTube uygulamasında yenilik! Bu yeni işlev sayesinde telefonda YouTube izlerken bir dokunuşla 10 saniye atlayabileceğiz!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
YouTube'tan yeni paylaşım seçeneği
YouTube'tan yeni paylaşım seçeneği Henüz biz kullanamasak da Google, YouTube'un mobil uygulamasına yeni bir paylaşım ve sohbet işlevi daha ekledi!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
YouTube'tan yeni "super chat" işlevi
YouTube'tan yeni "super chat" işlevi Google, YouTube canlı yayınlarını destekleyecek yeni sohbet işlevini kullanıma sunmaya başlıyor!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
YouTube Android uygulaması güncelleniyor
YouTube Android uygulaması güncelleniyor Kullanıcıların merakla beklediği ileri-geri sarma özelliği YouTube'un bir sonraki sürümünde yer alacak.
2.11.2015 Bilim ve Teknoloji
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak?
(GTA 6 sistem gereksinimleri) GTA 6 ne zaman çıkacak PC, GTA 6 fiyatı ne kadar olacak? GTA 6’nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda oyuna dair ilk bilgiler yer alırken çıkış tarihi de açıklandı. Rockstar’ın geliştirdiği GTA oyunları ‘Amerikan rüyası’ ve toplumun dejenere olmasını eleştiren yapımlar olarak biliniyor. GTA 6’nın da hicivlerle dolu olması bekleniyor. Peki, GTA 6 ne zaman satışa çıkacak ve ne kadar olacak? Rockstar Games GTA 6 PC’ye gelecek mi, ne zaman saat kaçta çıkacak?
5.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) vites büyüttü. Kuruluşundan bu yana tek vardiya olarak üretim yapan Gemlik'teki fabrikada üretim çift vardiya olarak yapılmaya başlandı. Seri üretime geçilmesiyle birlikte günlük 160 araç olan üretim sayısının da Ekim ayı ile birlikte 280 araç olarak gerçekleşmesi hedefleniyor.
20.09.2023 Ekonomi
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek
Dijital mirasa ilişkin yasa teklifi: Sosyal medya hesapları mirasçılara geçebilecek Apple’ın yaptığı güncelleme ile gündeme gelen, sosyal medya ve posta hesaplarının öldükten sonra belirlenen kişilere devredilmesini öngören dijital Miras konusunda yeni bir gelişme yaşandı. İngiliz Parlamentosu üyesi Milletvekili Ian Paisley ve arkadaşları tarafından verilen Dijital Varlıkların Murislere Devri Hakkında Kanun Teklifi ile kişilerin vefatı halinde cep telefonları, sosyal medya hesapları ve dijital varlıklarının mirasçılara geçmesi öngörülüyor. Hazırlanan kanun teklifine göre dijital varlıklar da şahıs mülkiyetine dahil kabul ediliyor.
18.02.2022 Gündem
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor
WhatsApp, Telegram ve Viber kullananlar dikkat! Hepsini etkiliyor Akıllı telefon kullanımındaki artış siber güvenlik ile ilgili sorunları da beraberinde getirdi. Telefonların sonsuz faydalarının yanı sıra ciddi dezavantajları da var. Özellikle koronavirüs sürecinde sık sık gündeme gelen siber güvenlik sorunları tehdit oluşturuyor. Yapılan araştırmalar kötü amaçlı kimlik avı saldırılarında mesajlaşma uygulamalarının etkisinin olduğunu gösteriyor. Peki, Kimlik avı saldırıları nasıl gerçekleşiyor? Uygulamalarla hangi bilgiler ele geçiriliyor? Kimlik avı saldırılarından korunmak için neler yapılmalı? İşte uzman görüşleri...
15.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Youtube'dan flaş karar! Tamamen yasaklandı
Youtube'dan flaş karar! Tamamen yasaklandı ABD merkezli video paylaşım platformu Youtube, başlık sayfasının üstünde siyasi içerikli reklam yayınlamama kararı aldığını duyurdu.
14.06.2021 Gündem
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak
Twitter, Türkiye'de temsilci atayacak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılardan Twitter'ın da yükümlülüklerini yerine getireceğini bildirmesinin sevindirici olduğunu aktardı.
20.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Macbook kullanıcılarına kritik uyarı
Macbook kullanıcılarına kritik uyarı Siber güvenlik uzmanları, macOS işletim sistemi kullanıcılarının karşılaştığı en yaygın siber tehditin "Shlayer" yazılımı olduğunu tespit etti
26.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan ceza yemişti şimdi teşekkür aldı!
Apple'dan ceza yemişti şimdi teşekkür aldı! Mersin'de, 2015 yılında Apple'da bulduğu açık sebebiyle ceza alan Çayan Temel, bu kez tesadüfen bulduğu açıkla teşekkür maili ve 500 TL sanal bakiye kazandı.
5.11.2019 Bilim ve Teknoloji
YouTube'dan çok önemli açıklama
YouTube'dan çok önemli açıklama YouTube, telif hakkı ihlali nedeniyle şikayetçi olanlar için önemli bir açıklamada bulundu.
15.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Stadia böyle tanıtıldı
Google Stadia böyle tanıtıldı Dünyanın bir numaralı teknoloji markası Google'ın bir süredir yeni bir oyun platformu üzerinde çalıştığı biliniyordu. Şirket, dün gerçekleştirdiği GDC 2019 (Game Developer Conference) kapsamında yeni oyun servisi Stadia'yı dünyaya duyurdu.
20.03.2019 Bilim ve Teknoloji
YouTube'dan video izleyenleri sevindirecek gelişme
YouTube'dan video izleyenleri sevindirecek gelişme Dünyanın tartışmasız en büyük video platformu olan YouTube, kendini geliştirmeyi sürdürüyor. Yeni gelen bir özellik ile birlikte kullanıcılar artık videolar arasında sadece kaydırma yaparak geçiş yapabilecek.
16.01.2019 Bilim ve Teknoloji
Merakla beklenen özellik WhatsApp’ta!
Merakla beklenen özellik WhatsApp’ta! Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın merakla beklenen güncellenmesi yayınlandı.
17.12.2018 Bilim ve Teknoloji
YouTube reklamlar için nefes aldıran güncelleme!
YouTube reklamlar için nefes aldıran güncelleme! Popüler video paylaşım platformu, kullanıcılarından gelen şikayetleri dinleyerek ilk adımı attı. YouTube atlanabilir reklamlar için yeni yayınladığı güncelleme ile kullanıcıları sevindirecek.
22.11.2018 Bilim ve Teknoloji
YouTube'dan iPhone'a özel hizmet geliyor!
YouTube'dan iPhone'a özel hizmet geliyor! Popüler video hizmeti YouTube, Apple'ın iPhone XS ve iPhone XS Max cihazlarına tam destek sağlayacak.
28.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat
Whatsapp'ta fotoğraf paylaşanlar dikkat Whatsapp'a gelen yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Whatsapp Web üzerinden GIF paylaşımı söz konusu olurken, yeni özellik bu kez popüler uygulamada bakın neyi değiştirecek?
3.08.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Youtube Güncelleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki youtube güncelleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.