Yörsan

Yörsan

Son dakika yörsan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yörsan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yörsan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yörsan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yörsan gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 yörsan haberi bulunmuştur. Tüm yörsan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satıldı! İşte Yörsan'ın yeni sahibi
Türkiye'nin 57 yıllık gıda devi Yörsan, icradan satıldı! İşte Yörsan'ın yeni sahibi Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti. 2019 yılında kayyum atanan ve hakkında iflas davası görülen Yörsan, icradan açık artırma usulü ile satıldı.
18.01.2022 Ekonomi
Yörsan satıldı mı? Yörsan kime ve kaç paraya satıldı?
Yörsan satıldı mı? Yörsan kime ve kaç paraya satıldı? Yörsan satıldı mı, kime satıldı? Yörsan’ın icradan satışında yapılan açık artırmada, en yüksek fiyatı Matlı Holding verdi. Holding, beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettirmişti. Peki, Yörsan kaç paraya satıldı?
18.01.2022 Ekonomi
Matlı Holding kimin, sahibi kim? Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding ne zaman kuruldu?
Matlı Holding kimin, sahibi kim? Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding ne zaman kuruldu? Matlı Holding kimin, Matlı Holding’in sahibi kim? Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti. 2019 yılında kayyum atanan ve hakkında iflas davası görülen Yörsan, icradan açık artırma usulü ile satıldı. İşte Yörsan'ın yeni sahibi Matlı Holding hakkında merak edilenler…
18.01.2022 Ekonomi
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu!
Yörsan'ın yeni sahibi belli oldu! Türkiye'nin beyaz et ve yumurta sektöründe önde gelen firmalarından Keskinoğlu'nun yüzde 20'sini alarak adından söz ettiren Matlı Holding, gıda şirketlerinden Yörsan'ı da bünyesine dahil etti.
17.01.2022 Ekonomi
Yörsan neden iflas etti? Yörsan kimin?
Yörsan neden iflas etti? Yörsan kimin? Yörsan iflas mı etti? Sorusu merak ediliyor. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde süt ve süt ürünleri üretiminde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl kayyum atanan Yörsan'ın iflas talebi kabul edildi. Susurluk Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada YÖRSAN'ın iflasına karar karar verilerek kararın hemen uygulanması için İflas Müdürlüğü ile Susurluk Ticaret Müdürlüğü'ne bildirilmesi kararlaştırıldı. Peki, Yörsan neden iflas etti? Yörsan kimin?
10.07.2020 Gündem
YÖRSAN'ın iflas talebi kabul edildi
YÖRSAN'ın iflas talebi kabul edildi Balıkesir’in Susurluk ilçesinde süt ve süt ürünleri üretiminde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl kayyum atanan YÖRSAN’ın iflas talebi kabul edildi.
10.07.2020 Ekonomi
Yörsan'a kayyum atandı
Yörsan'a kayyum atandı Balıkesir Karesi ve Altıeylül ilçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Cihat Şimşek'in, 1964 yılından beri faaliyet gösteren Yörsan'a kayyum olarak atandığı bildirildi.
21.12.2019 Ekonomi
Son dakika olarak duyuruldu! Türk firmasının ortağı oldu!
Son dakika olarak duyuruldu! Türk firmasının ortağı oldu! Büyüme pazarında lider yatırımcılardan biri olan ve Türkiye’ye özel 526 milyon dolarlık yatırım fonunu duyuran The Abraaj Group yeni yatırımını paylaştı. The Abraaj Group, Biletall.com'a azınlık hissedarı oldu.
14.12.2017 Ekonomi
Kentsel dönüşüm projelerinde ilk üçü hedefliyor
Kentsel dönüşüm projelerinde ilk üçü hedefliyor Yörsan ve Yöryapı Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, inşa edecekleri 'Markalı Konut Projeleri' ile vatandaşları altyapısı oturmuş semtlerde ev sahibi yapacaklarını söyledi.
1.06.2016 Arşiv
Yöryapı kentsel dönüşüme yoğunlaştı
Yöryapı kentsel dönüşüme yoğunlaştı Teoman Yörük: “Yöryapı’nın şu anki hedefi kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmak!”
26.04.2016 Arşiv
Abraaj, Urfa’ya uzandı Yü-Ce Tıbbi’ye ortak oldu!
Abraaj, Urfa’ya uzandı Yü-Ce Tıbbi’ye ortak oldu! Yörsan, hepsiburada.com, Numarine gibi şirketlere yatırım yapan Abraaj, Türkiye’de sağlık alanına da giriş yaptı. Abraaj, Şanlıurfa’da tek kullanımlık tıbbi malzemeler üreten Yü-Ce Tıbbi’ye ortak oldu.
10.08.2015 Ekonomi
Tereyağlı yumurta kapama
Tereyağlı yumurta kapama Hem sağlıklı hem tok tutuyor. Sahurun vazgeçilmezi yumurtayı bir de böyle yiyin..
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Fırında kaşarlı ekmek
Fırında kaşarlı ekmek Özellikle bayat ekmek ve pide ile hazırlanabilecek enfes sahur tarifi...
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Bayat ekmekli omlet
Bayat ekmekli omlet İftardan kalan pide ve ekmekleri sahurda değerlendirebilirsiniz.
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Paçanga Böreği
Paçanga Böreği Sahur sofraları için enfes bir lezzet paçanga böreği...
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Tavada yumurtalı kaşarlı tost
Tavada yumurtalı kaşarlı tost Sahurda hem pratik hem de doyurucu bir tarif arayanlar için tavada yumurtalı kaşarlı tost biçilmiş kaftan.
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Fırında kaşarlı patates
Fırında kaşarlı patates Sahura özel bu tarifimiz patetes ve kaşar severlerin bayılacağı türden. İşte hem kolay hem doyurucu hem de lezzetli fırında patates...
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Peynirli gül böreği
Peynirli gül böreği Enfes peynirli gül böreği tarifimizle sahur sofralarına sıcacık ve doyurucu bir lezzet hazırlayabilirsiniz.
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Peynirli sucuklu pide
Peynirli sucuklu pide Sahur sofralarında asla vazgeçemeyeceğiniz lezzetlerden biri de pide... Peki peynirli sucuklu pide tarifi
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Islak börek tarfi
Islak börek tarfi Sahur sofralarının en sevilen böreklerinden biri olan ıslak börek hem kolay yapımı hem de lezzetli tadıyla sizinde beğenizi kazanacak... İşte pratik yapımı ile ıslak börek...
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Kandil simidi
Kandil simidi Kandil simidini hem kandiller için hem de sahurda tok tutması için hazırlayabilirsiniz.
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Bayat pideden pizza
Bayat pideden pizza Akşam iftar için aldığınız ancak hepsini bitiremediğiniz pideleri sahurda değerlendirebilirsiniz.
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Pratik katmer
Pratik katmer Sahur sofraları için hızlıca hazırlayabileceğiniz katmer tarifi...
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Hamur kızartması
Hamur kızartması Sahurda hamur kızartmasını zeytin, peynir ve domatesle birlikte tercih edebilirsiniz.
17.05.2018 Ramazan Sofrası
Pratik tava böreği
Pratik tava böreği Sahur sofralarının vazgeçilmezi, pratik tava böreği
17.05.2018 Ramazan Sofrası

Benzer Haber Etiketleri

Yörsan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yörsan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.