Yolanda Hadid

Yolanda Hadid

Son dakika Yolanda Hadid haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yolanda Hadid ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yolanda Hadid haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolanda Hadid

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolanda hadid gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 yolanda hadid haberi bulunmuştur. Tüm yolanda hadid haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme
Bella Hadid'in amansız hastalığı: Lyme Filistin kökenli iş insanı Mohamed Hadid'in Hollandalı model Yolanda Hadid ile evliliğinden dünyaya gelen Bella Hadid, hastalığıyla ilgili bir süredir magazin gündeminden düşmüyor. Kusursuz bir hayat yaşıyor gibi görünen ünlü modelin sağlık sorunları hayatını kararttı. Peki Bella Hadid'in hastalığı olan Lyme hastalığı nedir? Belirtileri neler? İşte yanıtları...
13.05.2023 Magazin
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu
Bella Hadid hastanelik oldu! Sırtını görenler şoke oldu Dünyaca ünlü model Bella Hadid'in, gün içerisinde bir şey yemeyip sadece iki paket sigara ve iki adet enerji içeceği tükettiği iddia edilmişti. Ünlü model son olarak Lyme hastalığı yüzünden hastanelik oldu. Yoğun tempoda çalışan Hadid'in durumunun risk derecesi şimdilik bilinmiyor. Yatakta paylaşım yapıp sırtını gösteren modelin son hali hayranlarını üzdü.
8.11.2022 Magazin
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip...
Zayn Malik hakkında şok iddia! Gigi Hadid'in annesine küfredip... Gigi Hadid ile Zayn Malik ayrılığına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. İddialara göre 2015 yılından bu yana bir ayrılıp bir barışan çiftin ilişkisi dışarından göründüğü kadar mükemmel olmadığı magazin kulislerine yansıdı.
30.10.2021 Magazin
Neşeli videoya anneden ilk tepki
Neşeli videoya anneden ilk tepki Dua Lipa ile model sevgilisi Anwar Hadid'in romantik anları...
31.07.2021 Magazin
Hüsnü Çoban 'yok artık' dedirtti! Gidi ve Bella Hadid...
Hüsnü Çoban 'yok artık' dedirtti! Gidi ve Bella Hadid... İki top model Bella ve Gigi Hadid'in babası Mohamed Hadid ile Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban'ı canlandıran Özgür Ozan'ın benzerliği olay oldu.
29.11.2019 Magazin
23'lük milyoner: Bella Hadid
23'lük milyoner: Bella Hadid 1980'lerin ünlü mankeni Yolanda Hadid'in kızı Bella Hadid, fotoğrafçılık eğitimi almak için 2014'te üniversiteye başlamıştı. Ancak annesi ve manken ablası Gidi Hadid'e özenerek okulu bıraktı. İlk defilesine çıktığında 18 yaşındaydı.
10.10.2019 Magazin
Aşka anne onayı
Aşka anne onayı Bella Hadid, yeniden bir araya geldiği aşkı The Weeknd’i annesi ile tanıştırdı. Anne Hadid, The Weeknd’in fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak ilişkiyi onayladığını duyurdu
30.07.2018 Magazin
Türk tasarımı spor kıyafeti
Türk tasarımı spor kıyafeti Daha iki yaşındayken Guess markası için modellik yapan Hadid, modellik kariyerine 2011 yılında başladı, 2013’te IMG ajansına yazıldı.
19.06.2018 Magazin
Annesinin kopyası
Annesinin kopyası ABD’li top model Gigi Hadid, önceki gün çocukluk döneminde annesi Yolanda Hadid ile çekilmiş bu pozunu Instagram’ına yükledi.
16.05.2018 Magazin
Kızlarım ne yaparsa beğeniyorum
Kızlarım ne yaparsa beğeniyorum Dünyaca ünlü top model kız kardeşler Gigi ile Bella Hadid’in annesi Yolanda Hadid, kızlarıyla gurur duyduğunu her fırsatta dile getiriyor.
1.02.2018 Magazin
Yanında olmaktan gurur duyuyorum!
Yanında olmaktan gurur duyuyorum! Top model Gigi Hadid, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Zayn Malik’in doğum gününü şu sözlerle kutladı: “Bu adamı şimdiye kadar söylediğimden daha çok seviyorum. Yanında olmaktan gurur duyuyorum”
13.01.2018 Magazin
Mutlu yıllar kraliçem
Mutlu yıllar kraliçem Top model kız kardeşler Bella ile Gigi Hadid’in annesi Yolanda Hadid, önceki gün 54’üncü yaşını kutladı.
12.01.2018 Magazin
Gurur duyuyorum
Gurur duyuyorum Yolanda Hadid, bu yıl ikinci kez Victoria’s Secret podyumunda yürüyen kızı Bella Hadid ile gurur duyduğunu söyledi.
26.11.2017 Magazin
Bella Hadid'den şaşırtan paylaşım!
Bella Hadid'den şaşırtan paylaşım! Seksi model Bella Hadid, sosyal medya hesabından annesiyle çektiği görüntüleri paylaştı.
24.11.2017 Magazin
'Bella ve Gigi'yi ayırmak imkansız'
'Bella ve Gigi'yi ayırmak imkansız' Podyumların aranan kız kardeşleri Gigi Hadid ile Bella Hadid, birbirlerinden bir an olsun ayrılmıyor ve bu halleriyle dikkati çekiyor.
17.10.2017 Magazin
Onları ayırmak imkansız
Onları ayırmak imkansız Podyumların aranan kız kardeşleri Gigi Hadid ile Bella Hadid, birbirlerinden bir an olsun ayrılmıyor ve bu halleriyle dikkat çekiyor.
16.10.2017 Magazin
21. yaşını ailesiyle kutladı
21. yaşını ailesiyle kutladı Genç yaşına rağmen namını tüm dünyaya salan top model Bella Hadid, önceki gün 21’inci yaşını ailesiyle birlikte kutladı
11.10.2017 Magazin
Ben bir savaşçıyım!
Ben bir savaşçıyım! Dünyaca ünlü süper modeller Gigi ve Bella Hadid’in annesi eski model Yolanda Hadid, yazdığı kitabında Lyme hastalığı ile mücadelesini “Ben bir savaşçıyım, ancak teslim olmalıyım” sözleriyle anlattı
24.08.2017 Magazin
Gigi Hadid'den bayram kutlaması!
Gigi Hadid'den bayram kutlaması! Gigi Hadid, sosyal medyada kuzenleriyle bir arada olduğu aile fotoğrafını yayımladı.
28.06.2017 Magazin
Anne desteği
Anne desteği Süper model Gigi Hadid, önceki gün V Magazine’in özel olarak hazırladığı ‘The Gigi’ sayısının New York’ta düzenlenen tanıtımına katıldı.
12.06.2017 Magazin
Anne ve kızları
Anne ve kızları Son dönemin en popüler modellerinden Gigi ve Bella Hadid kardeşler, önceki akşam eskiden modellik yapan anneleri Yolanda ile New York City’de akşam yemeğine çıktı.
7.06.2017 Magazin
İyi ki doğdun her şeyim!
İyi ki doğdun her şeyim! Son dönemin en popüler süper modeli Gigi Hadid, 22. yaşına özel bir kutlama ile girdi.
24.04.2017 Magazin
'Annem aklını kaybediyordu'
'Annem aklını kaybediyordu' Victoria's Secret tarihinde podyuma çıkan ilk kız kardeşler olan Gigi Hadid ile Bella Hadid, geceye damga vurdu. 21 yaşındaki model Gigi Hadid, "Annem (Yolanda Hadid) aklını kaybediyordu" açıklamasını yaptı.
2.12.2016 Magazin
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm'
'Çocuk doğurup bütün gün yemek pişiririm' Gigi Hadid, geleceği hakkında konuşarak hayranlarını hayret içerisinde bıraktı.
21.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yolanda Hadid ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolanda hadid haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.