YKS ilk defa başvuru nasıl yapılır? YKS başvuru ücreti 2022 ne kadar, TYT-AYT ve YDT kaç TL? ÖSYM takvimine göre başvurular bugün başlıyor!
YKS ilk defa başvuru nasıl yapılır? YKS başvuru ücreti 2022 ne kadar, TYT-AYT ve YDT kaç TL? ÖSYM takvimine göre başvurular bugün başlıyor! ÖSYM tarafından TYT-AYT ve YDT olmak üzere 3 oturumda tamamlanacak olan 2022 YKS başvuruları bugün başlıyor. Peki, YKS başvurusu başladı mı, YKS başvuru ücreti ne kadar? YKS başvurusu nasıl yapılır?
11.02.2022 Eğitim
YKS başvuru bankaları belli mi? TYT, AYT, YDT ücreti hangi bankaya yatırılır?
YKS başvuru bankaları belli mi? TYT, AYT, YDT ücreti hangi bankaya yatırılır? YKS başvuru 2020 kılavuzu yayımlandı. Yükseköğretim Kurumları sınavı başvuru 2020 süreci bugün başladı. YKS başvuruları 3 Mart 2020'de sona erecek. Adayların her bir oturum için yatırması gereken ücret ise 70 TL. Bir aday 3 oturuma girecekse toplamda 210 TL olan başvuru ücretini, kılavuzda yer alan banka hesaplarından birine yatırmalı. Bu ücretin yatırılması için son gün 4 Mart 2020 mesai bitimine kadar. Başvuru sonrası osym.gov.tr adresinden TC Kimlik numaraları ve başvuru sırasında verilen şifreleri ile sisteme giren adayların mutlaka sistemde yer alan fotoğraf, kimlik ve adres bilgilerini kontrol etmeleri gerekiyor. YKS başvuru bankaları hangileri? YKS ücreti hangi bankaya yatırılacak?
6.02.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri