Yırtmaç

Yırtmaç

Son dakika yırtmaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yırtmaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yırtmaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yırtmaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yırtmaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 yırtmaç haberi bulunmuştur. Tüm yırtmaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ece Seçkin derin yırtmacıyla olay yarattı!
Ece Seçkin derin yırtmacıyla olay yarattı! Söylediği şarkıların yanı sıra sık sık tercih ettiği cesur sahne kostümleriyle gündeme gelen Ece Seçkin, önceki gün bir mekanda sevenleriyle buluştu. Ece Seçkin, tercih ettiği sahne kostümüyle gözleri üzerine çekti.
5.05.2023 Magazin
Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’da onur konuğu oldu!
Demet Özdemir ve Engin Akyürek, Suudi Arabistan’da onur konuğu oldu! Ünlü oyuncular Demet Özdemir ve Engin Akyürek geçen akşam Suudi Arabistan’da gerçekleşen Joy Awards ödül töreni’ne onur konuğu olarak katıldı.
23.01.2023 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan karnı burnunda pozlar! Derin yırtmaçlı elbise giyip paylaştı
Aslışah Alkoçlar'dan karnı burnunda pozlar! Derin yırtmaçlı elbise giyip paylaştı Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile hayatını geçen yıl şubat ayında birleştirmişti. 30 yaşındaki Aslışah Alkoçlar oğlu Cem'i doğurduktan dokuz ay sonra yine hamile kaldı. İkinci bebeğine hamile olan Aslışah Alkoçlar, bu kez kız çocuk bekliyor. Aslışah Alkoçlar Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı. Alkoçlar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı.
22.01.2023 Magazin
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekti! "Bebeleri pistten alalım"
Berrak Tüzünataç derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkat çekti! "Bebeleri pistten alalım" Fiziğiyle ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren oyuncu Berrak Tüzünataç, son olarak derin yırtmaçlı elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
16.12.2022 Magazin
Mine Tugay'dan derin yırtmaçlı poz!
Mine Tugay'dan derin yırtmaçlı poz! Final yapan "Zalim İstanbul" adlı dizide izleyici karşına çıkan oyuncu Mine Tugay, şu sıralar sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mine Tugay, şimdi ise derin yırtmaçlı lacivert elbisesiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
16.06.2022 Magazin
Dilan Çiçek Deniz transparanlı yırtmacıyla sosyal medyayı salladı!
Dilan Çiçek Deniz transparanlı yırtmacıyla sosyal medyayı salladı! 'Kusursuz Kiracı' dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Dilan Çiçek Deniz, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Önceki akşam Disney Plus gecesine katılan ve kalçalarına kadar uzanan derin yırtmaçlı elbisesiyle büyüleyen güzel oyuncu, paylaşımlarıyla herkesi mest etti. Dilan Çiçek transparan yırtmaçlı elbiseli pozlarını paylaşmalara doyamadı.
16.06.2022 Magazin
Sibil Çetinkaya, Dila Tarkan'ın düğününe yırtmacıyla damga vurdu!
Sibil Çetinkaya, Dila Tarkan'ın düğününe yırtmacıyla damga vurdu! Sosyetik çift Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer'in düğününe ünlü akınına uğradı. Düğününe gidenler arasında Sibil Çetinkaya da vardı. Son dönemde cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni düğünde kasığına kadar gelen yırtmacıyla dikkat çekti. Ünlü fenomen sosyal medyada kendini paylaşmaya doyamadı.
27.03.2022 Magazin
Simge Sağın yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu!
Simge Sağın yırtmaçlı elbisesiyle geceye damga vurdu! Yoğun bir konser maratonu olan güzel şarkıcı Simge, dün akşam sahne aldığı mekanda adeta şov yaptı. 'Mış mış', 'Yankı', 'Ben bazen', 'Öpücem' gibi şarkılarıyla dikkat çeken popçu Simge Sağın, önceki akşam sahnede müzik ziyafeti sunarken, derin yırtmaçlı elbisesiyle de adından söz ettirdi.
13.03.2022 Magazin
Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas yırtmacıyla olay oldu! 'Tanrı kadını yarattı'
Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas yırtmacıyla olay oldu! 'Tanrı kadını yarattı' Başrollerini Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas'ın paylaştığı Aziz dizisi, seyirciyi ekrana kilitliyor. Aziz dizisinde hayat verdiği 'Efnan' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Simay Barlas, Muhsin Akgün'e verdiği iddialı pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavurdu.
9.03.2022 Magazin
Merve Boluğur kasığına kadar yırtmaçla poz verdi!
Merve Boluğur kasığına kadar yırtmaçla poz verdi! Bir süredir ekrandan uzak olan Merve Boluğur kasığa kadar yırtmaç modasına uydu. Merve Boluğur derin bacak dekoltesiyle verdiği pozuyla dikkat çekti.
30.01.2022 Magazin
Şeyma Subaşı da modaya uydu!
Şeyma Subaşı da modaya uydu! Zamanının çoğunu Miami'de geçiren Şeyma Subaşı modayı da yakından takip ediyor. 2021'in sonlarına doğru moda olan derin kasık dekoltesini Şeyma Subaşı da denedi.
9.01.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'ın dönüşü muhteşem oldu! Derin yırtmaçlı elbisesiyle...
Gökçe Bahadır'ın dönüşü muhteşem oldu! Derin yırtmaçlı elbisesiyle... Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır O Ses Türkiye yılbaşı özelin fragmanına damga vurdu.
31.12.2021 Magazin
Mine Tugay yırtmaçlı mavi elbisesiyle poz verdi! Beğeni yağdı...
Mine Tugay yırtmaçlı mavi elbisesiyle poz verdi! Beğeni yağdı... Bir süredir ekranlardan uzak kalan Mine Tugay, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla yine adından söz ettirdi. Instagram'da 3.5 milyon takipçisi olan güzel oyuncu Tugay, dekolteli mavi elbisesiyle çekilen fotoğraflarını paylaştı.
16.12.2021 Magazin
Nesrin Cavadzade'den yırtmaç şov!
Nesrin Cavadzade'den yırtmaç şov! Oyuncu Nesrin Cevadzade'nin kıyafeti olay oldu, sosyal medyada ortalık karıştı.
19.12.2018 Magazin
Derin yırtmaç
Derin yırtmaç Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar (26) ile uzun süredir aşk yaşayan model ve oyuncu Bruna Marquezine (23) 75. Venedik Film Festivali’nde kıyafetiyle büyüledi.
3.09.2018 Magazin
Darbukatör Atiye
Darbukatör Atiye ŞARKICI Atiye, Kurban Bayramı’nın birinci günü Antalya Gloria Hotel Resorts’de sahne aldı.
22.08.2018 Magazin
Kardashian'dan sınırsız derin yırtmaç
Kardashian'dan sınırsız derin yırtmaç Kim Kardashian önceki akşam arkadaşlarıyla Miami’de bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı.
18.08.2018 Magazin
Yırtmaç yarışı!
Yırtmaç yarışı! AIDS araştırmaları için fon sağlayan yardım kuruluşu amfAR, New York’ta bir davet verdi.
8.02.2018 Magazin
Merve Özbey'den nefes kesen seksi paylaşım!
Merve Özbey'den nefes kesen seksi paylaşım! 2,5 yıllık ilişkisi ihanetle sonuçlanan Merve Özbey, bambaşka biri oldu. Özbey'in son paylaşımını görenlerin nutku tutuldu.
1.12.2017 Magazin
Serenay Sarıkaya'nın yırtmacı düğüne damga vurdu
Serenay Sarıkaya'nın yırtmacı düğüne damga vurdu Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin düğününe sevgilisi Kerem Bursin ile katılan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya derin yırtmacıyla olay oldu.
30.06.2017 Magazin
Brooke Shields kırmızı halıda birden yırtmacını açtı!
Brooke Shields kırmızı halıda birden yırtmacını açtı! CFDA Ödülleri'ne kolsuz, göğüs dekolteli ve çiçekli bir elbise ile katılan oyuncu Brooke Shields, yırtmacını açıp altındaki pantolonu gösterdi.
7.06.2017 Magazin
Derin yırtmaç
Derin yırtmaç Geçtiğimiz akşam Arnavutköy Any’de oyuncu arkadaşı Burcu Özberk’le şarap eşliğinde koyu bir sohbete dalan oyuncu Hande Erçel, gazetecileri karşında görünce şoke oldu...
2.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yırtmaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yırtmaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.