Yılmaz Kunt

Yılmaz Kunt

Son dakika Yılmaz Kunt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılmaz Kunt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılmaz Kunt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılmaz Kunt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılmaz kunt gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 yılmaz kunt haberi bulunmuştur. Tüm yılmaz kunt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ömer dizisi Özgür kimdir? Ömer dizisi Şef Özgür'ü kim oynuyor? Yılmaz Kunt kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ömer dizisi Özgür kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde Nisa'nın yeni partneri olan Şef Özgür karakterini Yılmaz Kunt canlandırıyor. Peki Yılmaz Kunt kimdir? Yılmaz Kunt hangi dizilerde oynadı?
3.04.2023 Televizyon
Yılmaz Kunt'tan Pınar Tartan açıklaması! Sevda Erginci’yi aldattı mı?
Yılmaz Kunt'tan Pınar Tartan açıklaması! Sevda Erginci’yi aldattı mı? Evlilik hazırlığı yapan Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt'un ayrıldığı ortaya çıkmıştı. Nişantaşı’nda görüntülenen yakışıklı oyuncu ile model Pınar Tartan, bir gecede üç mekan değiştirmiş ve samimi halleri dikkatlerden kaçmamıştı. 'Ayrılık sebebi Tartan mı?' sorusu akıllara gelirken, Yılmaz Kunt ayrılık ve 'yeni aşk' iddiasına dair açıklama yaptı.
2.06.2022 Magazin
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız
Ahu Yağtu: Biz sadece arkadaşız Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu, arkadaşı ile sohbet ederken görüntülendi. Yağtu, hakkında çıkacak olası bir haberi önlemek için açıklama yaptı ve 'Sadece arkadaşız' dedi.
21.05.2022 Magazin
Yılmaz Kunt ile Pınar Tartan birlikte görüntülendi! Ayrılık acısını çabuk unuttu...
Yılmaz Kunt ile Pınar Tartan birlikte görüntülendi! Ayrılık acısını çabuk unuttu... Oyuncu Yılmaz Kunt, son olarak 'El Kızı' adlı dizide rol alan meslektaşı Sevda Erginci ile aşk yaşıyordu. Kunt'un (27) sosyal medyada gündem olan ifşa mesajları sonrası ilişkilerini bitirdiği konuşulan çift, kısa süre sonra barışma kararı almıştı. Ancak mutlulukları kısa sürdü ve bir kez daha ayrıldılar. Kunt, ayrılığın acısını çabuk unuttu ve manken Pınar Tartan ile birlikte görüntülendi.
21.05.2022 Magazin
Sevda Erginci'den evlilik açıklaması: İhtiyaç duymuyoruz!
Sevda Erginci'den evlilik açıklaması: İhtiyaç duymuyoruz! Başrolünde yer aldığı 'Elkızı' dizisi final yapan Sevda Erginci (28), önceki akşam Bebek'teydi. Yılmaz Kunt'un (27) sosyal medyada gündem olan ifşa mesajları sonrası ilişkisini bitirdiği konuşulan oyuncunun, kısa süre sonra barışma kararı alması dikkat çekmişti. Ayrılık sebebi hakkında ilk kez konuşan Erginci, 'evlilik' sorusuna da dikkat çeken bir yanıt verdi. İşte detaylar...
25.03.2022 Magazin
Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt sezonu açtı
Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt sezonu açtı TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Uyanış: Büyük Selçuklu' dizisinde 'Turna Hatun' karakterine hayat veren oyuncu Sevda Erginci, sevgilisi Yılmaz Kunt ile birlikte tatil sezonunu açtı.
23.07.2021 Magazin
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, final bölümü ile sevenlerine veda edecek. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Afili Aşk'ın final bölümünde Ceyda’nın getirdiği doktor Ayşe’nin gerçekten hamile olduğunu söyleyince Ayşe ve Kerem için yeni bir sayfa açılacak. Peki Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
19.03.2020 Gündem
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı… Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri paylaşılan 37. bölüm fragmanı ile merakını arttırdı. Afili Aşk 37. yeni bölümde Ayşe artık buralardan gitmeyi düşünürken Kerem’le her şeyin başladığı yerde yeni bir maceraya girecek. Kerem’in Ayşe’ye şaşırtıcı teklifi ise yeni bir oyun planını devreye sokacak. Peki Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
12.03.2020 Gündem
Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…
Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk’ın merakla beklenen 36. bölüm fragmanları yayınlandı. Afili Aşk'ın 36. bölüm fragmanında Ayşe'nin Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak planını devreye sokması dikkat çeken gelişmeler arasında yer alacak. Peki Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…
5.03.2020 Gündem
Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 31. son bölümde neler oldu?
Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 31. son bölümde neler oldu? Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk, dün akşam yayınlandı. Son bölümüyle yine heyecan yaratan dizide Kerem ve Ayşe boşandı. İşte Afili Aşk 31. son bölümünde olanlar ve Afili Aşk 32. Bölüm fragmanı…
30.01.2020 Gündem
Afili Aşk dizisinde bu hafta neler olacak? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 31. bölüm fragmanları…
Afili Aşk dizisinde bu hafta neler olacak? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 31. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Yeni bölüme kısa bir süre kalaysa ikinci fragman diziseverlerle paylaşıldı. Peki Afili Aşk dizisinde bu hafta neler olacak? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 31. bölüm fragmanları…
29.01.2020 Gündem
Afili Aşk ekrana kilitledi
Afili Aşk ekrana kilitledi Kanal D’de başrollerini Çağlar Ertuğrul (Kerem) ile Burcu Özberk’in (Ayşe) paylaştığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı ‘Afili Aşk’ önceki akşam başladı.
14.06.2019 Magazin
Afili Aşk 1. bölüm fragmanı
Afili Aşk 1. bölüm fragmanı Kanal D'nin yeni yaz dizisi Afili Aşk yayınlanan fragmanları ile şimdiden merak konusu oldu.
6.06.2019 Televizyon
'Afili Aşk'ta boks şov
'Afili Aşk'ta boks şov Kanal D’nin yeni dizisi “Afili Aşk”, 12 Haziran Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.
23.05.2019 Televizyon
Afili Aşk 12 Haziran’da Kanal D’de!
Afili Aşk 12 Haziran’da Kanal D’de! Kanal D’nin yeni dizisi “Afili Aşk”, yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor.
22.05.2019 Televizyon
Gerçek aşkıyla görüntülendi
Gerçek aşkıyla görüntülendi Adı uzun zamandır ‘Yasak Elma’ dizisindeki partneri Onur Tuna’yla anılan Sevda Erginci’nin, gerçek aşkı ortaya çıktı.
10.12.2018 Magazin
Oyunculuğa devam edecek
Oyunculuğa devam edecek 2015 Best Model Of Turkey birincisi Yılmaz Kunt, Vadistanbul AVM’de görüntülendi.
27.09.2018 Magazin
Yeni filmi için boks dersleri alıyor!
Yeni filmi için boks dersleri alıyor! Yakışıklı oyuncu Yılmaz Kunt, bu yıl yeni bir film projesiyle izleyici karşısına çıkacak.
3.01.2018 Magazin
Başrol oyuncusu üzücü haberi sosyal medyadan verdi
Başrol oyuncusu üzücü haberi sosyal medyadan verdi Show TV ekranlarının sevilen dizisi Gülümse Yeter'in başrol oyuncusu Aslı Bekiroğlu'ndan üzen haber geldi.
13.01.2017 Televizyon
Show TV'nin sevilen dizisi bitiyor
Show TV'nin sevilen dizisi bitiyor Yazlık dizi olarak yayınlanmaya başlayan ve iyi reyting aldığı için yeni sezonda da devam eden 'Gülümse Yeter' dizisi bitiyor.
22.12.2016 Televizyon
Gülümse Yeter 20. bölümünde Yasemin ve Cem arasındaki durum resmiyete mi dökülecek?
Gülümse Yeter 20. bölümünde Yasemin ve Cem arasındaki durum resmiyete mi dökülecek? Gülümse Yeter 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Cem Yasemin'e annesinin evlenmelerini istediğini söyler, peki Yasemin nasıl bir cevap verecek? Hasan Civan'ı kim kaçırdı, zarar verecek mi? Hepsi bu akşam Gülümse Yeter''de olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yılmaz Kunt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılmaz kunt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.