Yıldız Tilbe Twitter

Yıldız Tilbe Twitter

Son dakika Yıldız Tilbe twitter haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yıldız Tilbe twitter ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yıldız Tilbe twitter haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yıldız Tilbe Twitter

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yıldız tilbe twitter gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 yıldız tilbe twitter haberi bulunmuştur. Tüm yıldız tilbe twitter haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler'
Yıldız Tilbe'den tepki çekecek açıklama! 'Saldırgan köpeklere zehirli et verin, gebersinler' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" dedi. Kısa sürede tepki çeken Tilbe, yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.
12.03.2022 Magazin
Tarkan, Yıldız Tilbe'nin pasını taca attı!
Tarkan, Yıldız Tilbe'nin pasını taca attı! Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı.
3.05.2021 Magazin
Yıldız Tilbe'den övgü!
Yıldız Tilbe'den övgü! Sosyal medyaya hızlı bir giriş yapan Müge Anlı, Yıldız Tilbe'nin 'Çabuk Olalım Aşkım' şarkısını söyledi. Çektiği videoyu Instagram hesabından paylaşan Anlı'ya, Tilbe'den övgü yağdı.
27.04.2021 Magazin
Konser başına aldığı ücretler dudak uçuklattı
Konser başına aldığı ücretler dudak uçuklattı Yıldız Tilbe, Twitter hesabından yanlışlıkla iş takvimini paylaştı. Programlardan kazandığı ücretlerin ortaya çıktığını fark eden Tilbe,paylaşımını kısa sürede hesabından sildi.
13.05.2019 Magazin
Yıldız Tilbe'den flaş İbrahim Erkal kararı!
Yıldız Tilbe'den flaş İbrahim Erkal kararı! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter’da hayranlarından gelen soruları yanıtladı.
11.05.2019 Magazin
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..."
Sitem ederek duyurdu! "Yokmuşum, olsun..." Geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye'de jüri koltuğunda oturan Yıldız Tilbe, yeni sezonda yarışmada yer almayacağını sosyal medya hesabından "O Ses'te yokmuşum, olsun." diyerek duyurdu.
4.09.2018 Magazin
Darwin tweeti sosyal medyada gündem oldu
Darwin tweeti sosyal medyada gündem oldu Yıldız Tilbe, Twitter'dan bilim insanı Darwin hakkında bir paylaşımda bulunarak, "Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi, onun zamanında bilim bu kadar ilerde değildi, ne bilsin zavallı." dedi.
30.08.2018 Magazin
"Tırnağım, Nejat İşler'in saçında kalmış"
"Tırnağım, Nejat İşler'in saçında kalmış" Ünlü oyuncu Nejat İşler'le çektiği klip hakkında açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe, "Tırnağım Nejatın saçlarında kalmış" ifadelerini kullandı.
23.03.2018 Magazin
Yıldız Tilbe 'beni elleyenin haddi hesabı yok' deyip...
Yıldız Tilbe 'beni elleyenin haddi hesabı yok' deyip... "Biri bana tecavüz etse öldürürüm" diyen Yıldız Tilbe sosyal medyada başlatılan 'tecavüze idam istiyoruz' kampanyasına katıldı.
16.02.2018 Magazin
Yıldız Tilbe: Şerefsiz ve net namussuzdur...
Yıldız Tilbe: Şerefsiz ve net namussuzdur... O Ses Türkiye çekimlerinde Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz arasında çekimlerin durmasına neden olan bir kavga çıktığı iddia edilmişti. İddiaların ardından Yıldız Tilbe Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.
14.10.2017 Magazin
Yıldız Tilbe'ye şok! 'Kendisini fakir göstermek için...'
Yıldız Tilbe'ye şok! 'Kendisini fakir göstermek için...' Yıldız Tilbe, geride bıraktığımız akşam twitter hesabından kaybettiği bir davanın sonucuyla ilgili paylaşımlarda bulundu.
4.04.2017 Magazin
Yeni jüri Yıldız Tilbe mi?
Yeni jüri Yıldız Tilbe mi? Yıldız Tilbe, 'O Ses Türkiye'nin büyük finalini yerinde izledi. Yıldız Tilbe'nin bu hareketi akıllara transfer ihtimalini getirdi. O Ses Türkiye'nin yeni jurisi Yıldız Tilbe mi olacak?
20.03.2017 Televizyon
Yıldız Tilbe o şarkıya bayıldı
Yıldız Tilbe o şarkıya bayıldı Yeni albüm çalışmasıyla yeniden müzik piyasasını kasıp kavuran Yıldız Tilbe, Twitter adresinden Sertab Erener'in yeni şarkısını çok beğendi.
4.06.2016 Magazin
Yıldız Tilbe'ye takipçileri 'pes' dedirtti!
Yıldız Tilbe'ye takipçileri 'pes' dedirtti! Türkiye'nin en önemli bestekar ve sanatçılarından Yıldız Tilbe, Twitter hesabından takipçilerine, 'Sizden korkulur. Pes!' dedi.
25.05.2016 Magazin
Yıldız Tilbe kendini her açıdan gösterdi
Yıldız Tilbe kendini her açıdan gösterdi Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, Twitter'ın canlı yayın uygulaması Periscope'tan yayın yaptı.
19.09.2015 Magazin
'Ne içiyorsun' diye sorulunca...
'Ne içiyorsun' diye sorulunca... Daha önce uyuşturucu kullandığını itiraf eden Yıldız Tilbe, Twitter sayfasından paylaştığı fotoğraflara sürekli ' Ne içiyorsun' şeklinde yorumlar yapılmasına çok sinirlendi...
2.09.2014 Magazin
‘Abla ne içiyorsun?’
‘Abla ne içiyorsun?’ Sosyal medyada sürekli maruz kaldığı “Abla ne içiyorsun, kafan mı güzel?” sorularından bunalan Yıldız Tilbe, Twitter’dan verdi veriştirdi: “İnsanın adı çıkacağına canı çıksın...
1.09.2014 Magazin
Yıldız Tilbe'den şok mesajlar
Yıldız Tilbe'den şok mesajlar İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter üzerinden ırkçı mesajlar paylaştı...
10.07.2014 Magazin
'Hürrem'in memesi dışarda değildi'
'Hürrem'in memesi dışarda değildi' Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den Muhteşem Yüzyıl'a sert tepki
28.10.2012 Magazin
'Gıcık oluyorum 8 Mart kutlamalarına' demişti! Yıldız Tilbe'den açıklama
'Gıcık oluyorum 8 Mart kutlamalarına' demişti! Yıldız Tilbe'den açıklama Yaptığı açıklamalarla sık sık dikkat çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Twitter hesabından paylaştığı "Gıcık oluyorum 8 Mart kutlamalarına" cümleleriyle çok konuşulmuştu. Geçtiğimiz gün bir markette görüntülenen ünlü isim, bu paylaşımlarıyla ilgili açıklama yaptı.
11.03.2023 Magazin
Zara’nın reklamına ekmek tepkisi! Zara'nın ekmekli reklamı gündem oldu! Sosyal medyada tepkiler büyüyor!
Zara’nın reklamına ekmek tepkisi! Zara'nın ekmekli reklamı gündem oldu! Sosyal medyada tepkiler büyüyor! Ünlü giyim markası Zara’nın reklamında ekmek kullanması tekpilere yol açtı. Sosyal medyada gündem olan Zara’nın ekmekli reklamı sosyal medyada haddininbilzara hashtagi ile trendlere yerleşti. Pek çok kişi tarafıdan tepki gösterilen reklamda sandaletin altında ekmek gösteriliyor. Peki, Zara yeni reklamı neden gündem oldu? Zara neden ekmekli sandalet reklamı yaptı? İşte Zara’nın reklamına ekmek tepkiler…
13.06.2022 Gündem
VJ Bülent: 8 aydır yastayım
VJ Bülent: 8 aydır yastayım 90’ların en ünlü VJ’lerinden biri Bülent Çarıkçı’ydı. Dönemin en çok izlenenleri arasında VJ Bülent’in gece yayınları vadı. Ünlü sunucu, 11 yıldır ekrandan uzak Edirne ve Selanik arası bir hayat yaşıyor. VJ Bülent, “Biri yazmıştı ‘Bülent’le başladı VJ’lik, Bülent’le bitti.’ Doğru gibi... Hâlâ ekranda olduğumu sanıyorlar” diyor.
10.10.2021 Magazin
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak?
İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda konserlerde boş kalan koltuklara “İstanbulKart” ile giriş yapılabileceğini duyurdu. İmamoğlu, “Konserlerde boş kalan koltuklar artık gençlerin” dedi. İBB koltuk senin uygulaması nedir? İBB konserleri öğrencilere ücretsiz mi olacak, hangi konserlerde geçerli, nasıl faydalanılacak, şartları?
19.08.2021 Gündem
Yıldız Tilbe'den ünlü çiftin ayrılığına flaş yorum!
Yıldız Tilbe'den ünlü çiftin ayrılığına flaş yorum! Yıldız Tilbe geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da sevenleriyle buluştu. Konser öncesi konuşan Tilbe, Hadise ve Kaan Yıldırım ayrılığı hakkında flaş bir yorum yaptı.
11.07.2021 Magazin
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün
Melek Mosso: Böyle olunca tabii gündemde Şeyma Subaşı'nı görürsün Melek Mosso, Megastar Tarkan'ın Yıldız Tilbe'den gelen 'challenge' davetini geri çevirmesi ve son günlerde Şeyma Subaşı'nın ilk sıralarda yer aldığı sosyal medya gündemi hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.05.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yıldız Tilbe Twitter ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yıldız tilbe twitter haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.