Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?
Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak? Yıldızlara giden yolun kapıları Kanal D'de açılıyor. "Bende yıldız kumaşı var" diyenler, Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma başlıyor. Yetenekli olduğuna inanıyorsan sen başvuru yapabilirsin. Peki, Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?
16.03.2023 Televizyon
Türkiye'nin yeni yıldızları Yıldız De Bana ile belli oluyor! Yıldız De Bana başvurusu nasıl yapılır?
Türkiye'nin yeni yıldızları Yıldız De Bana ile belli oluyor! Yıldız De Bana başvurusu nasıl yapılır? Kanal D'nin, oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, Türkiye’nin yeni yıldızını seçecek olan yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında ekrana gelecek. Peki Yıldız De Bana başvurusu nasıl yapılır?
1.02.2023 Televizyon