Gazete Vatan Logo

Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?

Yıldızlara giden yolun kapıları Kanal D'de açılıyor. "Bende yıldız kumaşı var" diyenler, Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma başlıyor. Yetenekli olduğuna inanıyorsan sen başvuru yapabilirsin. Peki, Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?

Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?

Yıldız De Bana yarışması başlıyor. Oyunculuk sektörüne yeni yetenekler seçilecek. Toplam 18 yarışmacının olacağı Yıldız De Bana'nın 31 Mart akşamı ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Peki, Yıldız De Bana başvuru şartları neler, formu yayınlandı mı? Yıldız De Bana ne zaman başlıyor, yarışma başvurusu nasıl yapılır, Yıldız De Bana seçmeler nasıl olacak?

Yıldız De Bana başvuru şartları neler, yarışma başvurusu nasıl yapılır?

Yıldız De Bana yarışması daha önce dizi ve programa katılmamış, oyunculuk eğitimi almamış veya bir ajansa kayıtlı değilseniz de başvuru yapabilirsiniz.

Yarışma yetenekli olduğunu göstermek isteyen herkesin katılımına açık. 18 yaşından küçük kişiler ailesinden aldığı izin kağıdıyla katılabilir.

Yıldız De Bana başvuru formu yayınlandı

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yıldız De Bana yarışmasına başvuru yapmak isteyen kişiler, https://www.kanald.com.tr/yildiz-de-bana-basvuru-formu linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir.

Başvuru formunu doldururken ilgi çekici şeyler diğer adayların önüne geçmenizi sağlayabilir. Uygun görülen adaylar yüz yüze görüşmeye çağırılacaktır. O yüzden formu doğru ve eksiksiz olarak doldurun, yanlış bil vermekten ise kaçının.

Haberin Devamı