Yiğit İzik

Yiğit İzik

Son dakika yiğit izik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yiğit izik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yiğit izik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yiğit İzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yiğit izik gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 yiğit izik haberi bulunmuştur. Tüm yiğit izik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Ogeday'dan itiraf: Annem odasına kapanıp...
Survivor Ogeday'dan itiraf: Annem odasına kapanıp... Yaklaşık altı aylık zorlu maraton sonrası Survivor 2017 şampiyonu olmayı başaran Ogeday Girişken Survivor macerasını, unutamadığı anları, pişmanlıklarını ve bilinmeyenlerini anlattı.
27.07.2017 Magazin
Anıl Karakurt kimdir?
Anıl Karakurt kimdir? Bu seneki Survivor yarışmacıları da renkli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Anıl Karakurt’ta bu seneki Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler Takımı’ndan. Anıl Karakurt’un 2017 Survivor boyunca katıldığı 103 yarıştan toplam 42 galibiyeti bulunmaktadır. Performansı çok iyiye yakın olmasa da azmi ile dikkat çekmektedir.
29.09.2021 Gündem
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir halk tarafından merak edilmeye başlandı. Hem ODTÜ Buz Hokeyi Takımı hem de milli takım oyuncusu olan Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışmalarındaki performansları sayesinde izleyiciler tarafından sevildi ve hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Melis Tuğçe Demir kimdir ve neler yapar? Detayları bu haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Bu seneki Survivor 2017 yarışmacıları da birbirinden renkli ve halk tarafından merak ediliyor. Gönüllüler Takımı’nda yer alan Ogeday Girişken de bu yarışmacılardan bir tanesi ve sporcu kökenli. Sporcu kökenli olması yarışmalarda güçlü olmasının da bir sebebi aslında. Survivor’ın 12. haftasında sakatlanan ve bu yüzden de dokunulmazlık oyunlarına katılamayan Ogeday Girişken kimdir? Detayları bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Survivor'da gidecek ismi açıkladı!
Survivor'da gidecek ismi açıkladı! Survivor'un eski sezon yarışmacılarından şimdi ise Survivor Panorama programının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, bu hafta Survivor'da kimin yarışmaya veda edeceğine dair çarpıcı bir tahminde bulundu.
18.04.2017 Magazin
Survivor'a yeni katılan Bulut için flaş iddia!
Survivor'a yeni katılan Bulut için flaş iddia! 'Survivor 2017'den elenen Denisa Gültekin, gönüllüler takımındaki gerginliklerin sebebinin liderlik savaşı olduğunu söyledi. Peki Survivor Bulut hakkındaki iddia neydi?
24.02.2017 Magazin
Survivor Yiğit: Volkan beni çok şaşırttı
Survivor Yiğit: Volkan beni çok şaşırttı 'Survivor 2017'ye veda eden Yiğit İzik, gönüllüler takımından Erdi ve Volkan'a kırgın olduğunu açıkladı.
22.02.2017 Magazin
Survivor Yiğit itiraf etti: Yine olsa...
Survivor Yiğit itiraf etti: Yine olsa... Yiğit İzik, Survivor'dan elenmesinin ardından ada konseyde vedalaşmadığı isimler hakkında pişmanlık duyup duymadığı sorusunu yanıtladı.
22.02.2017 Magazin
Survivor'da ortalık karıştı: 'Kolum gerekiyorsa kolum...'
Survivor'da ortalık karıştı: 'Kolum gerekiyorsa kolum...' TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında, Yiğit İzik'in elenmesi sonrası gönüllüler adası karıştı. İşte Survivor'da yaşananlar...
17.02.2017 Magazin
Survivor'dan elenen Yiğit İzik isminden şok sözler!
Survivor'dan elenen Yiğit İzik isminden şok sözler! 'Survivor 2017' yarışmasına veda eden son isim olan Yiğit İzik, ada konseyinin ardından ilk kez konuştu. İşte Survivor Yiğit İzik'in dikkat çekici açıklamaları...
16.02.2017 Magazin
Survivor ile ilgili flaş karar! Bundan sonra...
Survivor ile ilgili flaş karar! Bundan sonra... 'Survivor 2017' yarışmasında dokunulmazlık oyunlarının kritik önem taşıması sebebiyle önemli bir değişikliğe gidildi. Survivor'daki yeniliği Acun Ilıcalı açıkladı.
15.02.2017 Magazin
Yiğit İzik kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı)
Yiğit İzik kimdir? (Survivor 2017 Gönüllüler takımı) Survivor 2017 yarışması dün akşam izleyenleri ekrana kilitledi. Survivor'da bu hafta Gönüllüler takımında yer alan Yiğit İzik elendi. Yiğit İzik'in kim olduğuna dair sorular gündemde yer almaya başladı. İşte Yiğit İzik'in merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017'de bu hafta adaya hangi yarışmacı veda etti?
Survivor 2017'de bu hafta adaya hangi yarışmacı veda etti? Survivor 2017'de eleme gecesi geride kaldı. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2017'de elenen isim belli oldu. 5 yarışmacının eleme potasında bulunduğu Survivor 2017'de işte elenen isim...
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017'de 3 isim eleme kaldı! (Serhat Akın sakatlık geçirdi!)
Survivor 2017'de 3 isim eleme kaldı! (Serhat Akın sakatlık geçirdi!) Survivor'da bu hafta 3 isim elemeye kaldı. Dokunulmazlığı kaybeden Gönülüller takımı arasında iki eleme adayı seçildi. Elemeye kalan Erdi Ünver ve Yiğit İzik 6 eşit oyla elemeye kaldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda sembolün sahibi olan Tuğçe ise Sadin Bakır'in ismini verdi.
29.09.2021 Gündem
Survivor 2017'de eleme adayları belirlendi! Hangi isim elenecek?
Survivor 2017'de eleme adayları belirlendi! Hangi isim elenecek? Survivor 2017 yeni sezonun ilk bölümüyle yine izlenme rekorları kırdı. Acun Ilıcalı'nın sunumu ile TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2017'de ilk oyunların ardından eleme adayları belli oldu. Peki Survivor 2017'de hangi isim adaya veda edecek?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yiğit İzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yiğit izik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.