Gazete Vatan Logo

Survivor 2017'de bu hafta adaya hangi yarışmacı veda etti?

Survivor 2017'de eleme gecesi geride kaldı. TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekranlara gelen Survivor 2017'de elenen isim belli oldu. 5 yarışmacının eleme potasında bulunduğu Survivor 2017'de işte elenen isim...

Survivor 2017'de bu hafta adaya hangi yarışmacı veda etti?

Reytingleri alt üst eden yarışma Survivor'da yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Ödül oyununu kazanmak isteyen takımlar tüm performanslarını sergiledi. Survivor'da ada konseyi de yapılarak bu hafta hangi ismin elendiği açıklandı. Survivor SMS oylamasında en düşük oyu alarak adaya veda eden isim Yiğit İzik oldu. İşte Survivor'un son bölümüyle ilgili tüm detaylar...

SURVİVOR ELEME POTASINDA KİMLER VARDI?

Survivor'un bu haftaki iki dokunulmaz oyununu da kaybeden Gönüllüler takımında gerilimler arttı. İlk dokunulmaz oyununun kaybedilmesinin ardından yapılan oylamada Erdi ve Yiğit elenmek üzere adı söylenen kişiler oldu. Bireysel dokunulmazlığı alan Tuğçe ise üçüncü isim olarak Sadin'in ismini verdi. İkinci dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinden sonra ise konseyde ismi yazılan kişi Gökhan oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Eser ise Elif'in ismini eleme potasına soktu.

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN HANGİ TAKIM OLDU?

Survivor’ın dördüncü haftasının son bölümünde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı iletişim ve yumurta ödülü için karşı karşıya geldi. Kazanan takımın yakınlarından gelen fotoğraf ve mesajları alacağı yarışma ünlüler takımının oldu.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, son veda konseyinde performans ödülünün ise kurabiye olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde Sedat kazandı. İkinci en iyi isim ise Eser oldu. Kızlarda ise birinci Pınar, ikinci Sema oldu.