Ygs Sınavı

Ygs Sınavı

Son dakika ygs sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ygs sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ygs sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ygs Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ygs sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 ygs sınavı haberi bulunmuştur. Tüm ygs sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğrencilere YGS müjdesi!
Öğrencilere YGS müjdesi! Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz YGS ile ilgili şikayetler üzerine KDK çalışması yapıldığını söyledi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen YGS sınavına geç kalanları ilgilendiren bu haberin detayları...
29.09.2021 Gündem
2017 YGS sonuçları açıklandı mı? YGS sonuçları nasıl öğrenilecek?
2017 YGS sonuçları açıklandı mı? YGS sonuçları nasıl öğrenilecek? YGS sonuçlarının açıklanmasına çok az bir süre kaldı. ÖSYM tarafından sonuçların açıklanacağı tarih açıklandı. Sonuçların açıklanacağı tarih ve sınav ile ilgili son gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
YGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
YGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Hayallerine kavuşmak isteyen milyonlarca genç geçtiğimiz 12 Mart 2017 tarihinde YGS sınavına girerek ter dökmüş ve hayallerine bir adım daha atmışlardı. İşte Yükseköğretime Geçiş Sınavına giren 2 milyondan fazla adayın merakla beklediği sınav sonucu tarihi ÖSYM tarafından açıklandı! Sonuçların açıklanacağı tarih haberimizde!
29.09.2021 Gündem
YGS Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih Belli Oldu!
YGS Sonuçlarının Açıklanacağı Tarih Belli Oldu! Milyonlarca aday tarafından merak ile beklenmekte olan YGS sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. YGS sonuçları ne zaman açıklanacak? YGS baraj puanı kaç? LYS başvuruları ne zaman başlıyor? Sınavlar ile ilgili detaylar haberimizde!
29.09.2021 Gündem
2017 YGS sonuçları ne zaman açıklanacak? YGS baraj puanı kaç?
2017 YGS sonuçları ne zaman açıklanacak? YGS baraj puanı kaç? 12 Mart 2017 tarihinde yapılan YGS için gözler ÖSYM başkanlığına çevrildi. Merakla beklenen sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? LYS için başvurular ne zaman başlıyor? Sınavlar ile ilgili son gelişmeler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
YGS sınavı ne zaman açıklanır? ÖSYM'den güncelleme geldi...
YGS sınavı ne zaman açıklanır? ÖSYM'den güncelleme geldi... Milyonlarca kişinin katıldığı YGS sınavının ne zaman gerçekleşeceği merak konusu oldu. ÖSYM'den YGS adayları için önemli bir güncelleme duyurusu yapıldı. İşte YGS sınavı ile ilgili önemli bilgiler...
29.09.2021 Gündem
YGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
YGS sonuçları ne zaman açıklanacak? YGS sınavı, 12 Mart 2017 tarihinde düzenlendi ve sınava ülke çapında on binlerce binada milyonlarca öğrenci girdi. YGS sınav sonuçlarının açıklanma tarihi, sınavın düzenlenmesinin üzerinden bir haftaya yakın zaman geçerken merak konusu olmaya başladı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, YGS sınav sonuçlarının açıklanma tarihleri ile ilgili tarih verdi ve ayrıca, YGS sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarı ile ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...
29.09.2021 Gündem
2017 YGS soru ve cevapları... YGS sonuçları ne zaman açıklanacak?
2017 YGS soru ve cevapları... YGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Heyecanla beklenen YGS soru ve cevapları açıklandı. 2 milyonu aşkın adayın heyecanla öğrenmek istediği YGS sınav sorularına cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Ayrıca YGS puan hesaplaması da yapabilirsiniz. İşte tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
YGS sınav soruları sorgulama ve YGS puan hesaplama!
YGS sınav soruları sorgulama ve YGS puan hesaplama! YGS için toplam 2 milyon 265 bin 902 aday başvuru yaptı. 350 bin sınav görevlisi rol aldı. YGS sınav sorularını sorgulayabilir ve YGS puan hesaplaması yapabilirsiniz. Adaylar sınav sorularının hatalı olduğunu düşünüyorsa 3 gün içinde itiraz edebilirler.
29.09.2021 Gündem
YGS sınav soru ve cevapları yayınlandı! (2017 YGS)
YGS sınav soru ve cevapları yayınlandı! (2017 YGS) YGS sınav maratonu sona erdi. 2 milyon 695 bin 902 adayın ter döktüğü YGS sınavı 10:00 itibariyle başladı. ÖSYM tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen salon aday alımları 09:45'te sona erdi. Bu nedenle bazı adaylar sınav salonlarına alınmadı. YGS'nin sona ermesiyle beraber sınav soru ve cevapları merak içinde beklenmeye başlandı. Sınav soru ve cevapları az önce ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu.
29.09.2021 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'dan YGS mesajı...
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'dan YGS mesajı... Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yarın yapılacak YGS sınavı öncesi öğrencilere seslendi.
11.03.2017 Eğitim
YGS sınavı yarın yapılacak!
YGS sınavı yarın yapılacak! Yarın yapılacak sınavda, adayların kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için sınava girecekleri binanın kapısında en geç saat 09.00'da hazır bulunmaları gerekiyor.
11.03.2017 Eğitim
İstanbul Valiliği'nden YGS tedbirleri
İstanbul Valiliği'nden YGS tedbirleri İstanbul Valiliği YGS sınavı için bazı tedbirler aldı.
10.03.2017 Eğitim
Gerçeğine en uygun sınav
Gerçeğine en uygun sınav Şahinbey Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ‘YGS Tatbikatı' gerçekleştirildi. 2 bin 296 öğrencinin girdiği sınav YGS'de uygulanan tüm kurallar sınavda uygulanarak, bütün ayrıntılar düşünüldü.
6.03.2017 Eğitim
YGS giriş yerleri açıklandı! ÖSYM'den YGS sınav yerleri duyurusu...
YGS giriş yerleri açıklandı! ÖSYM'den YGS sınav yerleri duyurusu... Merakla beklenen YGS sınav giriş yerleri açıklandı. ÖSYM'nin internet sitesinden yaptığı duyuruya göre; adaylar YGS sınav giriş yerlerine https://ais.osym.gov.tr adresinden ulaşabilecekler. Ayrıca YGS sınavı için temel kurallar da yayınlandı. Haberimizden tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
3 ilçeye YGS müjdesi
3 ilçeye YGS müjdesi Tekirdağ il merkezine yaklaşık 70 kilometre mesafede olması sebebiyle, Kapaklı ve Saray ilçelerini de kapsayacak şekilde Çerkezköy ilçesi YGS sınav merkezi oldu.
4.01.2017 Yaşam
YGS başvuruları yarın başlıyor!
YGS başvuruları yarın başlıyor! Milyonlarca adayın merakla beklediği YGS başvuruları yarın başlıyor. YGS ile ilgili ÖSYM'den yeni bir açıklama geldi. YGS başvurularıyla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
YGS kalkıyor mu?
YGS kalkıyor mu? Son günlerde YGS'nin kaldırılacağına ilişkin iddialar artıyor. Peki gerçekten YGS sınavı kalkıyor mu? İşte YGS ile ilgili yapılan güncel açıklamalar...
29.09.2021 Gündem
LYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
LYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2016 LYS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Binlerce Üniversite adayını yakından ilgilendiren 2016 LYS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu! Hafta sonu yapılacak olan sınavlar ile sona erecek olan 2016 LYS sınavı hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
24.06.2016 Eğitim
2016 LYS başvuruları nasıl ve nereden yapılıyor?
2016 LYS başvuruları nasıl ve nereden yapılıyor? LYS başvuruları Nisan ayı içerisinde yapılıyor. LYS başvurularını kaçıran adaylar sınava girme hakkı kazanamaz. Bu yüzden ilk aşama olan YGS sınavı üzerinden tercih yapmak durumunda kalırlar. LYS başvuruları hangi tarihler arasında ve nereden yapılıyor bu yazımızdan kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
2016 LYS başvuruları bugün sona eriyor!
2016 LYS başvuruları bugün sona eriyor! LYS başvuruları bugün sona eriyor. LYS başvurularını yapmayan öğrenciler için son şans bugündür. LYS başvurularını yapmayan öğrenciler sınava giriş hakkı elde edemiyor.
14.04.2016 Eğitim
2016 LYS başvuruları sona erdi mi?
2016 LYS başvuruları sona erdi mi? LYS başvuruları 14 Nisan tarihinde sona eriyor. Sınava girecek olan adaylar bu tarihe kadar LYS başvurularını yapmak zorundalar. LYS başvurularını yapmayan adaylar sınava girme hakkı kazanamıyor.
8.04.2016 Eğitim
LYS başvuruları ne zaman başlıyor (2016 LYS BAŞVURUSU)
LYS başvuruları ne zaman başlıyor (2016 LYS BAŞVURUSU) LYS başvuruları Nisan ayı içerisinde yapılıyor. LYS başvurularını kaçıran adaylar sınava girme hakkı kazanamaz. Bu yüzden ilk aşama olan YGS sınavı üzerinden tercih yapmak durumunda kalırlar. LYS başvuruları hangi tarihler arasında ve nereden yapılıyor bu yazımızdan kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
5.04.2016 Eğitim
2016 LYS Sınavına Girecek Olan Öğrenciler Nelere Dikkat Etmelidir?
2016 LYS Sınavına Girecek Olan Öğrenciler Nelere Dikkat Etmelidir? YGS sonuçlarının açıklanması ardından hayallerine kavuşmak isteyen öğrencileri ter dökecekleri bir diğer sınav olan LYS bekliyor. YGS taban puanını geçerek LYS giriş hakkını kazanan öğrenciler için sınav başvuruları başlamış bulunuyor. 14 Nisan itibari ile sona erecek olan LYS başvurunuzu yaptıktan hemen sonra belirtilen bankaya sınav ücretinizi yatırmanız gerekmektedir. LYS Başvuruları ile ilgili bilinmesi gereken detayları yazının devamında okuyabilirsiniz.
4.04.2016 Eğitim
YGS adaylarının cevap kağıtları erişime açıldı
YGS adaylarının cevap kağıtları erişime açıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (2016-YGS) giren adayların cevap kağıtlarını erişime açtı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ygs Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ygs sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.