Ygp

Ygp

Son dakika YGP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YGP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YGP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ygp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ygp gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 ygp haberi bulunmuştur. Tüm ygp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Milli Savunma Bakanı Akar: TSK, Kuzey Irak'a 140 kilometre girdi
Milli Savunma Bakanı Akar: TSK, Kuzey Irak'a 140 kilometre girdi Milli Savunma Bakanı Hulusi, "Kürt kardeşlerimizi hiçbir zaman PKK’nın peşinde değildir. DEAŞ hiçbir zaman Müslümanların temsilcisi olmadığı, olamadığı gibi PKK'da, YGP'de adı ne olursa olsun Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir olamaz" dedi.
29.09.2022 Gündem
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı
Bakan Akar Şırnak'ta: Kandil'e hava harekatı yapıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Burada durmak yok. Teröristler nerede, hedefimiz orası. 2 gün önce TSK 140 kilometre girdi. Asosta 16 terörist mağarasını, sığınağını, barınağını, sözde komuta yerini büyük bir başarıyla vurdu ve tahrip etti ve bu devam edecek" dedi.
29.09.2022 Siyaset
Barış Pınarı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Barış Pınarı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı operasyon bölgesine taciz ateşi açan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
18.05.2022 Gündem
Türkiye'den İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği açıklaması!
Türkiye'den İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğine dair açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Bahsedilen ülkeler açık şekilde PKK /YPG'ye destek veriyor. Müttefik olacak ülke PKK/YPG ye destek vermemesi gerekiyor." dedi.
14.05.2022 Gündem
Terör örgütü PYD/YGP'nin Afrin'e gönderdiği patlayıcılar ele geçirildi
Terör örgütü PYD/YGP'nin Afrin'e gönderdiği patlayıcılar ele geçirildi Hatay Valiliği, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD/YPG'nin sansasyonel eylemlerde kullanılması için Afrin'e gönderdiği 4 el bombası, araç kumandası, bomba yapımında kullanılan elektronik devreler, 4 fünye ve motosiklet aküsünün Suriye Görev Gücü tarafından yapılan operasyonla ele geçirildiğini duyurdu.
18.04.2021 Gündem
Bakanlık açıkladı! 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz  hale getirildi
Bakanlık açıkladı! 3 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan PKK/YGP'li 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
18.10.2020 Gündem
Valilik duyurdu! Erişime kapatıldı
Valilik duyurdu! Erişime kapatıldı Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan incelemelerde yasadışı bahis ve müstehcenlik içeren 286 web sitesi ile terör örgütü PKK propagandası yapılan 68 URL adresi erişime kapatıldı.
18.10.2020 Gündem
Bakan Hulusi Akar: Şartlar gerçekleşmezse harekat kaldığı yerden devam edecektir
Bakan Hulusi Akar: Şartlar gerçekleşmezse harekat kaldığı yerden devam edecektir Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda harekata 5 gün ara verdik. Bu süre zarfında teröristler güvenli bölgeden çıkacaklar. Ağır silahları toplanacak, tahkimatları, mevzileri tahrip edilecek. Şayet bunlar gerçekleşmezse harekat kaldığı yerden devam edecektir" dedi.
19.10.2019 Siyaset
AB'nin Türkiye hamlesine İngiltere engeli! İtiraz ortaya çıktı
AB'nin Türkiye hamlesine İngiltere engeli! İtiraz ortaya çıktı İngiltere’nin, AB'nin Türkiye'ye silah ambargosu girişimine itiraz ettiği ortaya çıktı.
15.10.2019 Dünya
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye'nin hedefi son derece net!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye'nin hedefi son derece net! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin ulusal güvenliğinin bazı müttefikleri tarafından umursanmadığını belirterek, "Operasyonumuzun hedefleri son derece nettir; ulusal güvenliğimize yönelik terör eğilimini ortadan kaldırmak, Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumak ve sağlamak." dedi.
14.10.2019 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu-Stoltenberg görüşmesi sonrası Barış Pınarı Harekatı açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu-Stoltenberg görüşmesi sonrası Barış Pınarı Harekatı açıklaması Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde görüştü. Kritik görüşmenin ardından Çavuşoğlu ve Stoltenberg açıklama yaptı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Türkiye'nin Fırat'ın doğusundaki terör örgütüne yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin, "NATO ittifakındaki hiçbir ülke, Türkiye kadar Ortadoğu'dan kaynaklanan şiddete maruz kalmadı" diyerek, NATO'nun görevinin Türkiye'nin güvenliğini sağlamak olduğunu belirtti.
11.10.2019 Gündem
Türkiye’ye peş peşe önemli ziyaretler
Türkiye’ye peş peşe önemli ziyaretler ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey James Franklin bugün Türkiye’ye geliyor. 6 Mayıs'ta da NATO Genel Sekreteri Soltenberg gelecek.
30.04.2019 Dünya
YPG/PKK ve ÖSO arasında çatışma!
YPG/PKK ve ÖSO arasında çatışma! Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK'nın taciz ateşi sonucu ÖSO ile aralarında çatışma çıktı. ÖSO, Afrin'in güneyinde ise YPG/PKK'nın işgal ettiği Tel Rıfat'tan sızma girişimini engelledi.
14.03.2019 Dünya
Bakan Akar sinyali verdi: Zamanı gelince gereği yapılacak
Bakan Akar sinyali verdi: Zamanı gelince gereği yapılacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Münbiç ve Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine ilişkin, "Hazırlıklarımızı yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla yeri ve zamanı geldiğinde gereği yapılacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, bunu yapacağız. Ülkemizin güvenliğini hiçbir şekilde tehlikeye atmayacağız." dedi.
2.03.2019 Gündem
PKK işgali görüntülendi!
PKK işgali görüntülendi! Suriye'de Fırat'ın doğusundaki Tel Abyad ilçesinde terör örgütü YPG/PKK işgali AA tarafından görüntülendi. İlçe nüfusunu oluşturan Araplar, teröristlerin astığı sözde Kürdistan bayrağının önünde kontrolden geçiriliyor.
2.11.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim halkım bu oyunu yutmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Benim halkım bu oyunu yutmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bürokratik oligarşiyi, biz şimdi bu yeni sistemle yeni dönemde kesinlikle yok edeceğiz." dedi
16.06.2018 Siyaset
'ABD, Suriye’nin kuzeybatısına yardımları kesecek'
'ABD, Suriye’nin kuzeybatısına yardımları kesecek' ABD yönetimin Suriye’nin kuzeybatısına yönelik yapılan tüm yardımları kesme kararı aldığı iddia edildi.
19.05.2018 Dünya
Londra'da YPG'li teröristin posterlerini duraklara astılar
Londra'da YPG'li teröristin posterlerini duraklara astılar Güney Londra bölgesinde bulunan otobüs duraklarına YPG saflarında savaşırken öldürülen Anna Campbell isimli kadın teröristin posterleri asıldı.
17.04.2018 Dünya
Son dakika... TSK terör konvoyunu vurunca Karayılan kaçtı!
Son dakika... TSK terör konvoyunu vurunca Karayılan kaçtı! PKK elebaşılarıyla gövde gösterisi için 16 Şubat'ta Afrin'e gelen Murat Karayılan, 22 Şubat'ta terör konvoyu vurulunca panikleyerek geldiği yere kaçtı.
12.03.2018 Gündem
TSK, Afrin'de terör hedeflerini böyle vurdu
TSK, Afrin'de terör hedeflerini böyle vurdu TSK'nın Afrin Harekatı'nda tankların terör örgütü YPG hedeflerini vurma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.
26.02.2018 Gündem
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 3 noktaya 5 roket düştü
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 3 noktaya 5 roket düştü Zeytin Dalı Harekatı'nın yürütüldüğü Afrin’e sınırı bulunan Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bugün 3 ayrı noktaya 5 roket düştü. Bir vatandaş, evinin yanına düşen roketin açtığı çukura zeytin fidanı dikeceğini söyledi.
21.02.2018 Gündem
İngiltere'den bir vatandaşına daha PYD davası
İngiltere'den bir vatandaşına daha PYD davası Suriye'ye giderek terör örgütü PYD/PKK'ya katılan İngiltere vatandaşı James, hakkındaki terör suçlamalarından ülkesinde yargılanacak.
16.02.2018 Dünya
PYD/PKK'ya katılan İngiliz hakim karşısında
PYD/PKK'ya katılan İngiliz hakim karşısında Terör örgütü PYD/PKK'ya katılan bir İngiliz vatandaşı, ülkesinde terörle mücadele kanunu kapsamında bugün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme eski asker Matthews’ın pasaportuna el koyarken, duruşma 1 Mart’a ertelendi. Terör örgütü yandaşları mahkeme salonunda ve mahkeme binası önünde Türk basın mensuplarına sözlü tacizde bulundu.
14.02.2018 Dünya
Erdoğan resti çekti: İlişkilerimizi  koparmaya kadar gider
Erdoğan resti çekti: İlişkilerimizi koparmaya kadar gider Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti grup toplantısında partililere seslendi. ABD Başkanı Trump'a Kudüs çağrısı yapan Erdoğan "Kudüs Müslümanların kırmızı çizgisidir. Bu durum İsrail ile diplomatik ilişkilerimizi koparmaya kadar da gidebilir" diye konuştu. Erdoğan ayrıca taşeron işçilerle ilgili de müjdeyi verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıerlioğlu da ayrıntıları açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ygp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ygp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.