Yetkin Dikinciler

Yetkin Dikinciler

Son dakika Yetkin Dikinciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yetkin Dikinciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yetkin Dikinciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yetkin Dikinciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yetkin dikinciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 yetkin dikinciler haberi bulunmuştur. Tüm yetkin dikinciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu
29. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin büyük ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 29’uncusu düzenlenen Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde ‘En İyi Film Ödülü’nü Ela ile Hilmi ve Ali filmi aldı. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü Çilingir Sofrası filmindeki performansıyla Ahmet Rıfat Şungar ile Barış Gönenen alırken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü ise Ela ile Hilmi ve Ali filmiyle Aslıhan Gürbüz ve Ece Yüksel aldı. Ela ile Hilmi ve Ali filmi geceye 7 ödül alarak geceye damga vurdu.
17.09.2022 Magazin
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu! Midilli'den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini anlatan dizi Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı TRT 1'de bu akşam başlıyor. Yakup Ağa’nın oğulları İshak, Oruç, Hızır ve İlyas kardeşlerin Akdeniz'e açılmasını konu alan dizinin nerde çekildiği merak konusu oldu. Barbaroslar Akdeniz Kılıcı dizisi nerede çekildi, çekimler hangi illerde sürüyor? İşte Barbaroslar; Akdeniz Kılıcı konusu ve oyuncu kadrosu!
16.09.2021 Gündem
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir?
Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı-kökeni nedir? Barbaros nedir, Barbaros ismi nereden geliyor? Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler gibi isimlerin başrolü paylaştığı dizi hakkında ve dizideki karakterler hakkında yapılan araştırmalar arttı. Diziden sonra merak edilen konulardan biri de Barbaros kelimesinin anlamı oldu. Peki, Barbaros ne demek? Barbaros ismi nereden geliyor, Barbaros kelimesinin ve isminin anlamı nedir? İşte Barbaros ismi anlamı ve kökeni…
16.09.2021 Gündem
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri!
Barbaros dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! İşte Engin Altan Düzyatan'ın ilk görüntüleri! Uzun süredir beklenen Barbaros dizisinden ilk fragman geldi. TRT1 ekranlarında yayınlanacak Barbaros dizisinde Barbaros Hayrettin Paşa karakterini Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. İlk fragmanı ile sezonun iddialı yapımları arasında olacağı şimdiden belli olan yapım ile ilgili pek çok kişi ayrıntıları merak ediyor. Peki, Barbaros dizisi ne zaman başlıyor? Barbaros dizisi oyuncuları kim? İşte Barbaros dizisi fragmanı...
21.06.2021 Gündem
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Barbaroslar dizisinden ilk kareler geldi
Barbaroslar dizisinden ilk kareler geldi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Barbaroslar dizisi, yıldız oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
24.05.2021 Televizyon
DenizBank resmen duyurdu! Ücretsiz...
DenizBank resmen duyurdu! Ücretsiz... Herkesi çok yakından ilgilendiriyor Denizbank çok önemli adımı resmen duyurdu. DenizBank'ın kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerini yürüten iştiraki DenizKültür, hikaye anlatıcılığının Türkiye'deki gelişimini belgeleyen sesli edebiyat eserlerini dijital kanallarına taşıyarak ücretsiz erişime açtı. DenizBank YouTube kanalında ve "www.oykulersesleniyor.com" adresinde edebiyatseverlerle buluşan sesli öyküler arasında, Müşfik Kenter'in seslendirdiği Sabahattin Ali'ye ait "Hanende Melek", Rüştü Asyalı'nın seslendirdiği Aziz Nesin'e ait "Kambur Sabri'nin Radyosu", Yetkin Dikinciler'in seslendirdiği Başar Başarır'a ait "Sanki Bütün Dünya Buna Bağlıymış Gibi", Tülay Bursa'nın seslendirdiği Selma Fındıklı'ya ait "Kuş Kanadı Kalem Olsa" ve daha onlarcası yer alıyor.
12.01.2021 Kültür Sanat
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu!
Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncu kadrosu! Naim Süleymanoğlu’nun hayatının anlatıldığı ‘’Cep Herkülü’’ filmi vizyona girdi. Bugün (22 Kasım) vizyona giren film şimdiden araştırılmaya başlandı. Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazdığı, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturuyor.
22.11.2019 Yaşam
'Cep Herkülü' için geri sayım!
'Cep Herkülü' için geri sayım! Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filmi 22 Kasım’da vizyona giriyor.
19.10.2019 Televizyon
Aslı Orcan ve Yetkin Dikinciler'in kızı Lal 1 yaşında
Aslı Orcan ve Yetkin Dikinciler'in kızı Lal 1 yaşında Yetkin Dikinciler ile Aslı Orcan çifti 2014’te dünyaevine girmiş, geçen yıl da kızları Lal dünyaya gelmişti.
27.05.2019 Magazin
"Hadi kızım ham yap"
"Hadi kızım ham yap" Yetkin Dikinciler ile kendisi gibi oyuncu eşi Aslı Orcan, minik kızları Lal ile beraber Cihangir’de objektiflere yansıdı.
6.02.2019 Magazin
Deliler Fatih’in Fermanı filminin galası yapıldı!
Deliler Fatih’in Fermanı filminin galası yapıldı! Kazıklı Voyvoda Vlad Tepeş’in Osmanlı Sarayı’na uzanan hayatını anlatan “Deliler Fatih’in Fermanı” filminin galasına ev sahipliği yaptı. Başrollerini Erkan Petekkaya, Cem Uçan, Yetkin Dikiciler, Nur Fettahoğlu, İsmail Filiz ve Namık Rüstemhanlı’nın paylaştığı filmin galası sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşti.
22.11.2018 Kültür Sanat
'Rolü korkarak kabul ettim'
'Rolü korkarak kabul ettim' Erkan Petekkaya, İsmail Filiz, Yetkin Dikinciler ve Nur Fettahoğlu, başrolünü paylaştığı ‘Deliler Fatih’in Fermanı’ filminin fragmanını Kanyon’da izledi.
7.11.2018 Televizyon
Kızım sen meşhur mu oldun?
Kızım sen meşhur mu oldun? Yetkin Dikinciler’in kendisi gibi oyuncu olan eşi Aslı Orcan önceki gün kızı Lal’i Cihangir’de gezintiye çıkardı.
22.10.2018 Magazin
Yardım için Sezen söylediler
Yardım için Sezen söylediler İş, sanat ve spor dünyasının ünlü isimleri, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) yararına Sezen Aksu şarkılarını seslendirdi
3.10.2018 Magazin
Çekirdek aile
Çekirdek aile Oyuncu Yetkin Dikinciler ve eşi Aslı Orcan önceki akşam kızları Lal’le Cihangir’de görüntülendi.
23.07.2018 Magazin
Lal’ı göremezsiniz
Lal’ı göremezsiniz Yetkin Dikinciler-Aslı Orcan çifti önceki akşam Cihangir’deydi.
20.07.2018 Magazin
Evde görev değişikliği var
Evde görev değişikliği var Geçen ay baba olan Yetkin Dikinciler, Cihangir’de köpeğini gezdirirken görüntülendi.
30.06.2018 Magazin
Gün sayıyorlar
Gün sayıyorlar Yetkin Dikinciler kendisi gibi oyuncu olan dokuz aylık hamile eşi Aslı Orcan ile bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor.
25.03.2018 Magazin
ATV o dizinin fişini çekti!
ATV o dizinin fişini çekti! ATV ekranlarında yayınlanan Bahtiyar Ölmez dizisi cumartesi günlerinde beklenen reytingi yakalayamayınca final kararı alındı.
15.03.2018 Televizyon
Hiç aşermedim
Hiç aşermedim Yetkin Dikinciler ile evli olan Aslı Orcan, önceki akşam Cihangir’de yürüyüş yaptı.
13.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yetkin Dikinciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yetkin dikinciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.