Yeni Sevgili

Yeni Sevgili

Son dakika yeni sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.393 yeni sevgili haberi bulunmuştur. Tüm yeni sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mars Kova burcunda: Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç düşman kazanıyor, 4 burç yeni sevgili yapıyor!
Mars Kova burcunda: Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: 3 burç düşman kazanıyor, 4 burç yeni sevgili yapıyor! Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle birlikte gökyüzünde hayatımızı etkileyecek olayların başladığını söyleyen astrolog Dinçer Güner, bunun 23 Mart'a kadar süreceğini söyledi. İşte 12-18 Şubat 2024 haftalık Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları...
11.02.2024 Astroloji
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti
Hazar Ergüçlü aşkını böyle ilan etti Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü ile 5 yıllık birlikteliği sona erdikten sonra Kutay Soyocak’la aşk yaşamaya başlayan Hazar Ergüçlü bu ilişkide de aradığını bulamadı.
27.12.2023 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi!
Mehmet Ali Erbil'in 44 yaş küçük yeni sevgilisi! Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil (66), 2001 doğumlu Nevide Çiçek ile önceki akşam Maslak'ta bir mekanda objektiflere yansıdı.
2.12.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı!
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı! Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçen aylarda beş yıllık ilişkilerine son nokta koymuştu. Müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açan Hazar Ergüçlü.sevgilisiyle görüntülendi.
2.06.2023 Magazin
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı!
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı! Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen dört yıllık ilişkilerini Mart 2020'de bitirmişti. Çimen, ayrılığın ardından "Kırgınlık yok ama hüzün var. Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz" demişti. SİYAD ödül töreninde eski aşkı ile karşı karşıya gelmemek için önce yerini değiştiren ünlü müzisyen, daha sonra çareyi sarışın sevgilisi ile salonu erken terk etmekte buldu. Muhabirlerin ısrarlı Zuhal Olcay soruları ise Mazlum Çimen'in tepkisini çekti.
6.04.2023 Magazin
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi
Umut Eker kafa karıştırdı! Önce eski sonra da yeni sevgilisiyle poz verdi Umut Eker, yakın arkadaşı manken Didem Soydan ile düzenlediği partide objektif karşısına geçti. Önce eski sevgilisi Selin Türkmen'le, sonra da yeni sevgilisi Tuğçe Meçeoğlu ile poz verdi. Eker bu hareketiyle gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
28.03.2023 Magazin
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı!
Burak Hakkı yeni bir aşka yelken açtı! Yunan güzel Hara Pappa ile yolları ayrılan Burak Hakkı, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, sürpriz birlikteliğini, sosyal medyada otomobilinin aynasından yansıyan aşk pozuyla duyurdu.
19.11.2022 Magazin
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce yanlış adrese girilerek öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetinde azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ile sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ve yardım ettiği belirtilen tutuksuz sanık Zekeriya Okşen'in (40) yargılandığı davanın duruşmasında söz alan çiftin kızı Büşra Büyükşen (24), "Tanıklar jandarma tarafından baskı gördüğünü söyledi. Tek kaçış noktaları, jandarmaya iftira atmak" dedi.
26.10.2022 Gündem
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk"
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk" Survivor yarışmasına performansıyla ve karakteriyle damga vuran Batuhan Karacakaya, yeni sevgilisi Ayşe Aslan ile Hande Yener konserine katıldı. Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızalara kazının oyuncu sevgilisini "Çok aşk" notuyla paylaştı. Yeni sevgili Ayşe Aslan iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
2.10.2022 Magazin
Gökhan Çıra'nın paylaşıp sildiği sevgilisi de tanıdık çıktı!
Gökhan Çıra'nın paylaşıp sildiği sevgilisi de tanıdık çıktı! Selin Ciğerci ile ikinci kez geçtiğimiz haftalarda boşanan Gökhan Çıra yeni aşka yelken açtı. Gökhan Çıra önce yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı ardından pozu sildi. Çıra, sevgilisini uzun süre saklayamadı ve Bebek'te yakalandı. Çıra'nın yeni aşkı da fenomen çıktı.
15.09.2022 Magazin
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi!
İlhan Şen yeni sevgilisi ile görüntülendi! Aşk Mantık İntikam dizisinde ün kazanan İlhan Şen, şimdilerde Sevmek Zamanı dizisiyle ekranlara döndü. Birçok partneriyle adı aşk dedikodularına karışan oyuncu yeni aşkıyla ilk kez görüntülendi.
4.07.2022 Magazin
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince...
Mohammed Alsaloussi ile ilgili şok iddia! Şeyma Subaşı gerçeği öğrenince... Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı şok bir hamlede bulundu. Hamileliğini açıklayan ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyen Şeyma Subaşı'nın bu olayın ardından parmağındaki yüzüğü çıkarttığı dikkat çekmişti. Meğer Şeyma Subaşı'nın tektaşı sahteymiş! Şeyma Subaşı ile Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi'nin ayrılık nedeni üzerine ortaya atılan iddialar ise şok etti.
28.06.2021 Magazin
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi...
Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Her şeyi sildi... Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı! Şeyma Subaşı'ndan şok eden hamle. Sevgilisini tek kalemde sildi. Her şey bir hafta içinde oldu. Düğün tarihi beklenirken Şeyma Subaşı'dan ayrılık hamlesi geldi. Subaşı sevgilisiyle çekildiği bütün fotoğrafları Instagram hesabından sildi.
26.06.2021 Magazin
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş!
Merve Boluğur yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş! Yaptığı açıklamalar ve paylaştığı pozlarla gündemden düşmeyen Merve Boluğur yeni bir aşka yelken açtı. Instagram'dan yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş pozunu paylaştı.
22.03.2021 Magazin
Eski sevgili ile yeni sevgili birine girince olay mahkemeye taşındı!
Eski sevgili ile yeni sevgili birine girince olay mahkemeye taşındı! Eski sevgilisinin yeni sevgilisi tarafından hakaret içerikli mesajlar alan kadın savcılığa başvurdu. Şüpheli olarak ifade veren yeni sevgili Nermin Y. ise, “Hakaret etmedim. Kendisinden ilişkisinden emin olup yaşamasını istedim” dedi. Nermin Y. ayrıca yaşanan bu durumdan Taylan isimli sevgilisi olduğunu söyleyerek, “Bizim bu aşamaya gelmemize, ikimiz içinde kiminle birlikte oluyorsa diğerini kötüleyen, olumsuz sözler söyleyen Taylan K.’dir. İki kadını bu hale getirmiştir” dedi.
19.03.2021 Yaşam
Yeni otomobil yeni sevgili
Yeni otomobil yeni sevgili Can Çelebi önceki gece Arnavutköy'de yeni sevgilisiyle görüntülendi.
7.03.2019 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış!
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış! Ocak ayındaki Ahmet Kural-Sıla ayrılığının şiddet nedeniyle olduğu, Sıla’nın bir erkekle yemek yerken çekilen fotoğrafını gören Ahmet Kural’ın sevgilisini kollarından tutup sarstığı iddia edildi. Sıla’nın yakın çevresinden alınan bilgiye göre ise 29 Ekim tarihinde yaşanan olay, Ahmet Kural’ın ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla’ya uyguladığı ilk şiddet değil!
3.11.2018 Magazin
Yeni sevgili mi?
Yeni sevgili mi? ‘SÖZ’ adlı dizide rol alan Görkem Sevindik önceki akşam sarışın bir kadınla objektiflere yakalandı.
13.10.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.