Yeni Şarkı

Yeni Şarkı

Son dakika yeni şarkı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni şarkı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni şarkı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Şarkı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni şarkı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.941 yeni şarkı haberi bulunmuştur. Tüm yeni şarkı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Vatan TV
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Yeni şarkı ve dans geliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapacak. Reytinglerin yanı sıra sosyal medyanın da gündeminden hiç düşmeyen dizi, yeni bölümüyle 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyici karşısına çıkacak.
11.04.2024 Magazin
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor?
Serdar Ortaç'la stüdyoya girdi! Merve Boluğur’dan şarkı mı geliyor? Oyunculuk kariyerine ara veren Merve Boluğur şimdi de şarkı çıkarmak için harekete geçti ve Serdar Ortaç’la stüdyoya girdi.
30.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi
Sibel Alaş'tan 'best of albüm' müjdesi Sibel Alaş, geçtiğimiz akşam Kalamış'ta bir mekanda sahneye açıktı. 'Adam' isimli sevilen şarkısıyla konsere sanatçı, 2.5 saat boyunca 90'lardan günümüze uzanan hit şarkıları seslendirdi.
6.11.2023 Magazin
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik
Işın Karaca yeni şarkısını beğenmedi Demet Akalın'dan yanıt geldi: Biz milletin olmayan şarkılarına çok güzel dedik Demek Akalın yeni şarkısını beğenmeyen Işın Karaca'nın yorumlarına sinirlendi. Şarkıcı Işın Karaca, bir dönem yakın arkadaş olduğu Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı dinlediğini ama beğenmediğini açıkladı. Karaca'nın yorumuna kızan ünlü popçu, isim vermeden meslektaşına sert bir göndermede bulundu.
22.09.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül bir kez daha gündemde: Merhameti yoksa sanatçı olamaz!
Mahsun Kırmızıgül bir kez daha gündemde: Merhameti yoksa sanatçı olamaz! Geçtiğimiz günlerde araç bulamayınca çareyi toplu taşıma aracına binmekten yana kullanan Mahsun Kırmızıgül, minibüste verdiği mini konserle gündeme gelmişti.
28.07.2023 Magazin
Teoman: İlham öyle 'hadi' deyince gelen bir şey değil
Teoman: İlham öyle 'hadi' deyince gelen bir şey değil Rockçı Teoman, 2015 yılında boşandığı Ayşe Kaya ile evliliğinden dünyaya gelen ve 10 yaşındaki kızı Zeyno ile birlikte geçtiğimiz gün AVM’de objektiflere yansıdı.
26.05.2023 Magazin
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet!
Petek Dinçöz'den iddialı kıyafet! Geçtiğimiz günlerde idolünün Ajda Pekkan olduğunu söyleyen ve sahnelere dönen Petek Dinçöz sosyal medyayı salladı. Derin sırt dekoltesi ve göğüs dekoltesiyle poz veren Dinçöz'e "Yakıyorsun" yorumları geldi.
16.05.2023 Magazin
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi!
Simge eski sevgilisiyle müzik kampına girdi! Yeni çıkardığı ‘Harcandıkça’ eserini, geçtiğimzi günlerde Camp Nou Stadı’nda oynanan Barcelona-Girona maçında tanıtan Simge Sağın, 2018 yılında ayrıldığı aranjör Ozan Bayraşa ile müzik kampına girdi.
18.04.2023 Magazin
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım
Simge Sağın: Yeni şarkılarımla yerden yere vuracağım Sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği, Dream Türk’ün sevilen müzik ve magazin programı 50 Fifty, 6 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde Simge Sağın’ın son klibinin kamera arkasını ekrana getiriyor.
5.04.2023 Magazin
Hande Yener yeni şarkısı için bol bol poz verdi!
Hande Yener yeni şarkısı için bol bol poz verdi! 12 Ocak'ta 50 yaşına basan Hande Yener yeni şarkısı için bol pol poz verdi. Ünlü şarkıcının pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
17.01.2023 Magazin
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı!
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı! Shakira yeni şarkı sözleri merak ediliyor. Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın yeni çıkardığı şarkı YouTube'da izlenme rekorları kırarken, Shakira son şarkısında eski sevgilisi Gerard Pique ile ilgili sözleri ise gündem oldu. Söz konusu haberlerin ardından Shakira’nın yeni şarkısının Türkçe sözleri araştırılmaya başlandı. İşte Shakira Pique şarkısı sözleri…
14.01.2023 Magazin
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili!
Rita Ora'dan yeni şarkı tatili! İngiliz şarkıcı Rita Ora, yeni şarkı çıkarma hazırlığını tamamladı. Şarkısını bu ay piyasaya sürmeye hazırlanan 32 yaşındaki şarkıcı, yorgunluk atmak için St. Barts adasında tatile çıktı.
8.01.2023 Magazin
Betül Demir'den stüdyodan sahneye 4 kilometre depar!
Betül Demir'den stüdyodan sahneye 4 kilometre depar! Yaz aylarındaki yoğun konser maratonunun ardından yeni şarkı kayıtları için stüdyoya kapanan Betül Demir, iki aylık aranın ardından yeniden İstanbullu hayranlarının karşısına çıktı. Demir, kendisini dinlemeye gelen misafirlerine müzik ziyafeti sundu.
7.11.2022 Magazin
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış!
Mustafa Ceceli: Biri akıl sağlığımdan şüphe ettiğini yazmış! Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, önceki akşam Yenikapı’da konser verdi. Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarıyla bir araya gelen Ceceli, kariyerine yeni başlayan sanatçılara verdiği desteklerle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı. Bir kişinin 'Mustafa Ceceli’nin sağlığından şüphe ediyorum' yorumunu yazdığını gazetecilerle paylaşan ünlü isim, bu mesaja hak vererek; "60 gün çok uzun süre" ifadelerini kullandı.
24.10.2022 Magazin
Can Koç: 'Gökyüzünü Tutamam' vazgeçişi kendime hatırlattığım bir şarkı
Can Koç: 'Gökyüzünü Tutamam' vazgeçişi kendime hatırlattığım bir şarkı Can Koç'un ‘Gökyüzünü Tutamam’ şarkısı 2021 yılına damga vurdu. Koç, 'Senin Gibi','Salına Salına Gel' ve 'Zehir Gibi' şarkılarıyla bu yıl da adından söz ettirdi. Herkesin dilinden düşüremediği 'Gökyüzünü Tutamam' şarkısının söz ve müziği kendisine ait olan Can Koç, şarkının hikayesi ile ilgili "Gökyüzünü Tutamam metafor dolu bir şarkı. Kendime öğütler verdiğim ve bir kırgınlığı, bir vazgeçişi kendime hatırlattığım bir şarkı" dedi. 26 yaşındaki Can Koç, yeni şarkısının yakın zamanda dinleyicilerle buluşacağı müjdesini de verdi.
8.10.2022 Magazin
Defne Samyeli gençlik formülüyle ilgili konuştu!
Defne Samyeli gençlik formülüyle ilgili konuştu! Formda görüntüsü ile dikkat çeken Defne Samyeli, Etiler'de görüntülendi. Samyeli, yeni şarkı ve kitap projelerinden bahseti. Defne Sameyeli, merak edilen gençlik formülüyle ilgili de konuştu
5.08.2022 Magazin
Tarkan Yap Bi Güzellik sözleri! Tarkan’ın yeni şarkısı çıktı mı, yeni şarkı Yap Bi Güzellik sözleri nedir, yayınlandı mı?
Tarkan Yap Bi Güzellik sözleri! Tarkan’ın yeni şarkısı çıktı mı, yeni şarkı Yap Bi Güzellik sözleri nedir, yayınlandı mı? Tarkan Yap Bi Güzellik sözleri için yapılan aramalar arttı. Tarkan Yap Bi Güzellik şarkısının sözleri nedir, Tarkan’ın yeni şarkısı çıktı mı? sorularına yanıt aranıyor. Tarkan'ın yeni şarkısı Yap Bi Güzellik’in klibi 22 Temmuz'da yayınlanması bekleniyor.
22.07.2022 Magazin
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti!
Bayramda Ebru Yaşar fırtınası esti! Ebru Yaşar, Kurban Bayramı’nın ilk günü Bodrum'da bir otelde sahne aldı. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı, repertuarı ve sahne performansıyla unutulmaz bir bayram akşamı yaşattı.
10.07.2022 Magazin
Mabel Matiz Karakol şarkısının sözleri nedir, yeni şarkının sözleri ve müziği kime ait? Son klipi nasıl, neden gündem oldu?
Mabel Matiz Karakol şarkısının sözleri nedir, yeni şarkının sözleri ve müziği kime ait? Son klipi nasıl, neden gündem oldu? Mabel Matiz şarkıları ve çektiği kliplerle gündem olmayı sürdürüyor. Matiz'in 5. solo albümünden 'Karakol' teklisi de müzikseverlerle buluştu. 'Kavşaklar' isimli şarkısıyla ses getiren Mabel Matiz 'Karakol' isimli yeni şarkı ve klibiyle ses getirdi. Klibiyle çok konuşulan şarkının Karakol şarkısının sözleri ise merak konusu oldu. Peki Mabel Matiz'in Karakol şarkısının sözleri nedir? Mabel Matiz Karakol klibi nasıl, neden gündem oldu? Mabel Matiz yen şarkısını kim yaptı?
1.07.2022 Kültür Sanat
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor!
Ebru Yaşar'dan itiraf geldi: Topuklu giymek artık korkutmuyor! Geçirdiği kaza sonrası sahnelere bir süre ara vermek zorunda kalan Ebru Yaşar, Ramazan Bayramı'nın ilk günü Kıbrıs'ta sahne aldı. Kıyafeti ile göz kamaştıran sanatçı, müzikseverlerin isteği üzerine sahnede yarım saat fazla kalırken, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
4.05.2022 Magazin
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum
Melek Mosso: Sahnede olmayı yedi yaşında hayal ediyordum 'Ceylan Ertem ile Duyuyor musun?' programının dokuzuncu bölüm konuğu Melek Mosso oldu. İkili, programın açılışında 90'ların unutulmaz şarkılarından Nazan Öncel bestesi olan ve Ayşegül Aldinç'in yorumladığı 'Beni Hatırla' şarkısını beraber seslendirdi.
19.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Şarkı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni şarkı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.