Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak?
Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera Yatırım halka arzı bugün başlıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halkı arzı onaylanan Tera Yatırım, halka arzdan sağlanacak fonun tamamının işletme sermayesi ihtiyacı için kullanılacak. Yatırımcı Tera Yatırım’ın halka arz bilgilerini araştırıyor. Peki, Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera halka arz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar!
15.12.2022 Ekonomi
Makim Makina halka arz ne zaman? Makim Makina hisse fiyatı ne?
Makim Makina halka arz ne zaman? Makim Makina hisse fiyatı ne? Makim Makina Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. (Makim Makina) halka arz ediliyor. Makim Makina, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK) onay aldı. Talep toplama tarihleri de belli oldu. Peki, Makim Makina halka arz ne zaman? Makim Makina hisse fiyatı ne? Makim Makina halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Makim Makine hisse kodu ne? İşte Makim Makine talep toplama tarihi!
6.06.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi! Balsu Gıda halka arz ediliyor. Fındık sanayi ve ihracat kuruluşu Balsu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Balsu Gıda), şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Halka arzda lider aracı kurum olarak Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Ak Yatırım) yetkilendirildi. Peki, Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? Balsu Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? Balsu Gıda halka arz hangi banka üzerinden? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
14.05.2022 Ekonomi
Suwen halka arz için SPK’ya başvurdu!
Suwen halka arz için SPK’ya başvurdu! Kadın iç giyim pazarı markalarından Suwen şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Peki, Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz talep toplama tarihi belli oldu mu? İşte Suwen halka arz süreci ile ilgili detaylar…
16.02.2022 Ekonomi