Gazete Vatan Logo

Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak?

Tera Yatırım halka arzı bugün başlıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halkı arzı onaylanan Tera Yatırım, halka arzdan sağlanacak fonun tamamının işletme sermayesi ihtiyacı için kullanılacak. Yatırımcı Tera Yatırım’ın halka arz bilgilerini araştırıyor. Peki, Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak? Tera halka arz ne zaman işlem görecek? İşte detaylar!

Tera Yatırım halka arz ne zaman? Tera Yatırım (TRMNK) hisse fiyatı ne? Tera halka arz hangi bankalar üzerinden talep toplayacak?

Tera Yatırım halka arz oluyor! Tera Yatırım’dan yapılan açıklamaya göre, sermaye artırımı yoluyla gerçekleşmesi planlanan halka arzda 15.000.000 nominal değerli B grubu pay halka arz edilecek. Halka arz büyüklüğü 150.000.000 TL ve halka açıklık oranı yüzde 28,57 olacak.

TERA YATIRIM HALKA ARZ NE ZAMAN?

Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş.,15-16 Aralık tarihlerinde 10 TL fiyatla halka arz oluyor. Halka arzda satışa sunulacak payların yüzde 25’i bireysel yatırımcılara (en fazla 10 bin adet nominal paya kadar), yüzde 15’i yüksek başvurulu yatırımcılara (en az 10 bin 1 adet ve üzeri nominal pay), yüzde 35’i yurt içi kurumsal yatırımcılara, yüzde 25’i ise yurt dışı kurumsal yatırımcılara tahsis edildi.

TERA HALKA ARZ ORANSAL MI, EŞİT Mİ?

Tera Yatırım, halka arzın oransal dağıtım yöntemiyle gerçekleşeceğini ve halka arzdan sağlanacak fonun tamamının işletme sermayesi ihtiyacı için kullanılacağını duyurdu.

TERA YATIRIM HİSSE FİYATI NE?

Tera yatırım halka arz işlemi için hisse fiyatı pay başına 10 TL değer ile yapılacak.  

Haberin Devamı

TERA HALKA ARZ HANGİ BANKALAR ÜZERİNDEN TALEP TOPLAYACAK?

Tera Yatırım liderliğinde kurulan konsorsiyum ile sabit fiyatla talep toplama ve en iyi gayret aracılığı yöntemi ile gerçekleştirilecek.

TERA YATIRIM HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

TERA YATIRIM NE İŞ YAPAR?

1990 yılında kurulan ve eski ünvanı Stok Menkul Değerler A.Ş. olan Tera Yatırım, 2005 yılından beri yeni ortaklık yapısı altında, “Tera Yatırım” ismi ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Bir aracı kurum olan Tera Yatırım;

Pay Piyasası,

Borçlanma Araçları Piyasası,

Repo/Ters Repo Pazarı,

Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası,

Uluslararası Pazar Depo Sertifikaları Piyasası ve

Uluslararası Pazar Tahvil ve Bono Piyasası alanlarında müşterilerine hizmet vermektedir.